Suradaki basligi inceleyebilirsiniz:
Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@metn şuan lise son bu sene mezun olucam ocaktada 18 giricem
Hepimize hayırlı olsun dv2021. ilk başvurumu yaptığımda lise son sınıfta okuyordum, çıkmadı. şimdi üniversiteye başladım, umarım bu sene çıkar
Tahmini bu siteden bu sene kac kisi green card a basvuru yapacak diye bir anket olusturulsa en azindan burdaki basvuru yapan kisi sayisi uzerinden bu formu bilmeyen sonradan gelenlerin yada cesitli gruplardaki kisi oranini belki az da olsa tahmin edebilirmiyiz diye dusunuyorum. 
@Burak-Sezgin Rica edrim
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ama ders seçimi yapmadım pasif öğrenci olarak görünüyorum.Some courses mı seçmeliyim high school degree mi
@walterwhite high school degree seçebilirsiniz.
@aysegul çok teşekkürler
Ee bu akşam başlıyor mu şimdi, hadi bakalım hayırlısı 

Bu sene ne zaman becerip fotoları çekebilirsek o zaman yaparız artık biz de başvuruyu, koca zahmet buyurup duvarın önüne geçecek foto çekeceğim, küçük çocuğu duvarın önünde zapt edip foto çekeceğim, hap kadar bebeyi beyaz çarşaf üstünde zapt edip foto çekeceğim, koca zahmet buyurup benim fotomu çekecek, çekecez de çekecez, işim zor bu sene..
@aysegul Çocuk için yere beyaz çarşaf serip çocuğu yatırın elinize bir oyuncak yada şekerle kameraya odaklatın daha kolay olur diye düşünüyorum
@Yunus-Tilki bebek için öyle yapıcam zaten, hatta o kolay da 3yaşında kamerayı fotoğrafı hiç sevmeyen oğlumla olacak bütün savaşım, teşekkürler 
@Burak-Sezgin daha lise mezunuda değilsin 18de değilsin. gerekli bir mesleğede sahip değilsin. başvurma kardeşim, gereken şartları taşımıyorsun. zaten loto bu. Piyango çıkması gibi birşey. Seneye denersin. 
@Burak-Sezgin yanlış yönlendirmek ve hevesini kırmak istemiyorum ama sanırım başvuru yapmak için lise mezunu (veya geçerli bir meslek ve tecrübe istiyorlar) ve 18 yaş şartı var. Bu sene başvuru yapamazsan eğer mutlaka denemeye devam etmelisin. Ben 29 yaşındayım mesela
@Burak-Sezgin Minimum bir yaş sınırı yok fakat en az lise mezunu olmak eğer değilseniz son 5 sene içerisinde toplamda iki senelik bir iş deneyimine sahip olmak gerekmektedir. ( zaten sonuçlar mayıs ayında açıklanıyor bunun mülakatı beklemesi derken lise bitmiş diploma alınmış oluyor o yüzden denemeslisin)
@elysoon, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Zaten benim söylemek istediğim benim gibi ihtiyacı olanların yolu açılsın herkes gitsin yanlış bişey söylediysem affola sinirliyim bu konuya biraz ama çevremde duyuyorum abuk subuk insanlar başvuruyor gitmeyeceklerini bildikleri halde boşu boşuna ya da çoluk çocuk aileleri istemedikleri halde zorla başvurdurtuyolar daha bugün dinledim bir sürü sinirlerim bozuluyor pasaportu da olup boşa katılan olmaz umarım bu sefer şansımız artar
Dediginiz kisilerin bu forumda olduklarini sanmiyorum
Bu foruma gelmisse, ABD'de yasamayi dusundugu icin uye olmustur diye dusunuyorum...
@thermo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@thermo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba bu konuda sadece bilgisi olan yanıt verirse memnun olurum. Greencard çekilişi için doğum yerimize göre mi, yoksa yaşadığımız il/ilçe ye göre mi belirleniyor?
Arkadaşlar, formu doldurma konusunda değil, hani dünya genelinde toplam 55 bin kişiye verilecek diye. Bizim ülkeye atanan toplam kontenjan atıyorum, 2 bin ise bunlar zaten 81 il vilayetin nüfusuna göre dağılımı yapılıyor. Buraya kadar tamam. Sorum burada çekiliş yapılırken kişilerin doğum yerine mi bakılıyor yoksa yaşadığı yere göre mi? Bunu soruyorum.
ikisine de bakilmiyor. Cekilis rastgele yapiliyor.
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-Sezgin daha lise mezunuda değilsin 18de değilsin. gerekli bir mesleğede sahip değilsin. başvurma kardeşim, gereken şartları taşımıyorsun. zaten loto bu. Piyango çıkması gibi birşey. Seneye denersin.
@maestro, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-Sezgin yanlış yönlendirmek ve hevesini kırmak istemiyorum ama sanırım başvuru yapmak için lise mezunu (veya geçerli bir meslek ve tecrübe istiyorlar) ve 18 yaş şartı var. Bu sene başvuru yapamazsan eğer mutlaka denemeye devam etmelisin. Ben 29 yaşındayım mesela
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-Sezgin Minimum bir yaş sınırı yok fakat en az lise mezunu olmak eğer değilseniz son 5 sene içerisinde toplamda iki senelik bir iş deneyimine sahip olmak gerekmektedir. ( zaten sonuçlar mayıs ayında açıklanıyor bunun mülakatı beklemesi derken lise bitmiş diploma alınmış oluyor o yüzden denemeslisin)
Mulakat sirasinda lise diplomasi sahibi olmasi yetiyor. Dolayisiyla bu yil lise son sinifta olan kisiler de basvuru yapabilirler.
@maestro bu sene mezun oluyorum zaten eğer şansımız varsa çıkarsa mülakatlar ekim kasım aralık gibi oluyo sanırım o zamana kadar diploma alıcam zaten 18 doldurmuş olucam internetten araştırdığım kadarıyla başvurabiliniyo
@Burak-Sezgin zaten yanlış yönlendirmek istemem diye belirtmiştim. Başarılar diliyorum
Başvuralım bakalım >green carda.
@crazycells ha öyle mi bilmiyordum, çok teşekkürler. herkesin gönlünce olsun