DV2021 Bekleme Odası
-
@evrennce hayat kurmak güzel şey tabiki. Bu hayallerin gerçekleşmesi fevkalade. Eğer kazanamama durumu olursa hayat kırıklığı olmasından endişe ederim.
-
@Pikria-Aslan valla sizde bana gönderirseniz cok sevinirim teşekkürler :) [email protected]
-
@iacar bana da gönderir misiniz rica etsem ?
[email protected] -
@Pikria-Aslan form üzerinden paylaşırsanız çoğu arkadaşımızın istifade edeceğini düşünüyorum 😊 teşekkürler iyi çalışmalar
-
@iacar Rica etsem bana da gönderebilir misin?
[email protected] -
@Emir600RR ve @ayvalik10 teşekkürler
-
@Pikria-Aslan bende alabilirmiyim [email protected]
-
@Pikria-Aslan banada yollarsan sevinirim [email protected]
-
@Pikria-Aslan pdf i bana da gönderebilirseniz çok sevinirim... [email protected]
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Pikria-Aslan banada yollarsan sevinirim [email protected]
@nfs741, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Pikria-Aslan bende alabilirmiyim [email protected]
@ooiz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Emir600RR ve @ayvalik10 teşekkürler
@maestro, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@iacar Rica etsem bana da gönderebilir misin?
[email protected]@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Pikria-Aslan form üzerinden paylaşırsanız çoğu arkadaşımızın istifade edeceğini düşünüyorum 😊 teşekkürler iyi çalışmalar
indirme linki forumda mevcut buyrun ben yinede paylaştım
-
Türkiye saatiyle yarın akşam 20:00 de çekiliş başlıyor. Mayıs ayında kazananlar olarak bu mesajlarımızı tebessümle okuruz inşallah. Herkes için şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.
-
Az önce bir arkadaşım greencard başvurusunu sordu ve pasaport zorunluluğunu söyledim. Kendisi pasaportunun olmadığını ve vazgeçtiğini dile getirdi.. içim nedense kıpır kıpır......
-
saat ve dakika sayanlar buradamı ?
-
@anilcangokben, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Az önce bir arkadaşım greencard başvurusunu sordu ve pasaport zorunluluğunu söyledim. Kendisi pasaportunun olmadığını ve vazgeçtiğini dile getirdi.. içim nedense kıpır kıpır......
Sevindirici haberlerde bugün😄😄😄
valla ben başvuracağımızı annelerimiz dışında hiç kimseye söylemiyorum çevremden. Belki bencilce gelebilir ama ne yalan söyleyeyim hem herkeste öğrenmeyiversin diye hem de kimsenin olumsuz düşünce ve eleştirilerine maruz kalmamak için🙊🙊🙊 -
@Amerikali-Volkan teşekkürler
-
merhaba bu akşam eve geçerken biometrik fotoğrafımızı çekilerek geçeceğiz.. hadi bakalım bu arada aöfede başvurayım dedim hazır foto çekiliyrum yeni başlangıçlar olsun.. aöf öğrenimimi amerika çıksa gitsem devam ettirebilirmiyim acaba burada çok beni bağlayan imza işleri olurmu acaba? hmm bakalım sana yine bir farklı soru buldum @crazycells :D yanıtlmamak serbest :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
valla ben başvuracağımızı annelerimiz dışında hiç kimseye söylemiyorum çevremden. Belki bencilce gelebilir ama ne yalan söyleyeyim hem herkeste öğrenmeyiversin diye hem de kimsenin olumsuz düşünce ve eleştirilerine maruz kalmamak için🙊🙊🙊Süper Süper El Ele azaltıp başvuru sayılarını sadece bize çıksın amin :D
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
valla ben başvuracağımızı annelerimiz dışında hiç kimseye söylemiyorum çevremden. Belki bencilce gelebilir ama ne yalan söyleyeyim hem herkeste öğrenmeyiversin diye hem de kimsenin olumsuz düşünce ve eleştirilerine maruz kalmamak için🙊🙊🙊Süper Süper El Ele azaltıp başvuru sayılarını sadece bize çıksın amin :D
Evet evet bize çıksın :))))
-
merhaba bu akşam eve geçerken biometrik fotoğrafımızı çekilerek geçeceğiz.. hadi bakalım bu arada aöfede başvurayım dedim hazır foto çekiliyrum yeni başlangıçlar olsun.. aöf öğrenimimi amerika çıksa gitsem devam ettirebilirmiyim acaba burada çok beni bağlayan imza işleri olurmu acaba? hmm bakalım sana yine bir farklı soru buldum @crazycells :D yanıtlmamak serbest :D
Ben de aöf başvurmayı düşünüyordum, çok isabetli bir soru olmuş. Umarım cevaplanır :)
-
Ben de aöf başvurmayı düşünüyordum, çok isabetli bir soru olmuş. Umarım cevaplanır :)
Hangi bölüm? :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum