@reader Seni çok iyi anlıyorum. Binevi bende aynı pozisyondayım. Konuşabileceğim bir iki arkadaşım dışında etrafımda kimse kalmadı. Bana birşeyler katamayacak kişiler ile arama mesafe koyup arkadaşlığımı bitirdim gibi birşey oldu. Gc konusunu dışarıda açmıyorum kimseye. Bu çekiliş kazanana kadar kimseyi ilgilendirmez. Kazandıktan sonra da peşinde olurlar ama benide al yanına benide götür diye. Nasip olursa göreceksin bunları. Ailem bu konuya artık kötü bakmıyor. Özellikle annem çok karşıydı. Arkadaşının oğlu ağlaya zırlaya londraya kaçtı. Kadın her geldiğinde dert yanıyordu. Belki de bunu gördükten sonra bana da pek sorun yapmak istemedi. Babam zaten keşke olsa diyor. O da her zaman isteklerim olsun isteyen gariban. Ben oraya gittikten sonra ailem dışında sivil hayatımdan kimseyi tanımam. Çok açık kararımdır. İsmimi falan da değiştirme gibi birşey söz konusu olabilir. Herşeye yeniden başlamak istiyorum. Çok çile çektim. Çok parasız kaldım. Şuan iş yerim olmasına rağmen samimiyet ile söyleyebilirim ki hala parasızım. Bu yüzden etrafa bakma bence. O çekiliş olur da çıkarsa nasıl değiştiğinin farkına bile varamayacaksın. Pozitif bir insan olarak yaşamak, açık görüşlü sığ olmayan insanlar ile aynı toplumda bulunmak, cümle sonuna a.... k..... demeyen insanlar, sokağa çıktığında yere tükürmeyen insanlar, trafik kurallarına uyan araçlar düşünsene bunları. Bir meslekte de dikiş tutarsa eğer en kötü ihtimalle ömür boyu hiçbişey sahibi olma emin ol mutlu olursun. O yüzden 12 den sonra atarsa 37. Beklemedeyiz.