DV2021 Bekleme Odası
-
@umutaga, bende sizin gibi dusunuyorum kazanan 2bin kusur oluyor genelde ve buna aile bireyleri de dahil oluyor yada kazanip sonra evlenen kisiler de bu sayinin icine giriyor o yuzden cok da bir beklenti icine girilmemesi gerekiyor. Her sene kazanamayan ve ilk kez katilacaklar ile birlesince giderek artis oluyor basvuru sayisinda buda sansimizi malesef dusuruyor diye dusunuyorum.
-
........
-
@gokcell güzel fikir
-
Selamlar değerli arkadaşlar.
-
@omerelci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar değerli arkadaşlar.
Aleyküm selam hoş geldiniz. Başarılar.
-
@omerelci hoş geldiniz selamlar başarılarr
-
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz teker teker hoş geldiniz..
-
@anilcangokben teşekkürler. sizlere de başarılar.
-
yeniden merhaba :)
foruma girince tekrar kalbim sıkışmaya, heyecan yapmaya başladım :)
Avukat bir beyin açıklamaları var ama resmi olarak doğrulayamadım. Pasaport olayı kesin mi? -
Bu ileti silindi! -
@victory, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@apex, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yeniden merhaba :)
foruma girince tekrar kalbim sıkışmaya, heyecan yapmaya başladım :)
Avukat bir beyin açıklamaları var ama resmi olarak doğrulayamadım. Pasaport olayı kesin mi?Merhaba, Pasaport konusu ile ilgili başlığı takip etmek için buraya tıklayınız.
Başarılar.
-
@victory linkteki açıklama benim için yeterli oldu, teşekkür ederim.
Pasaport için başvuru işlemlerine başlayalım o zaman :) -
@apex, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@victory linkteki açıklama benim için yeterli oldu, teşekkür ederim.
Pasaport için başvuru işlemlerine başlayalım o zaman :)Kolay gelsin. İnşallah hayırlısı ile kazanırız :)
-
@Enes-Aslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba bu sene bende ilk defa şansımı denemeye başlayacağım içimden bir ses ilk seferinde çıkacak diye bir umut veriyor bana ama hayırlısı gönülden isteyen herkese çıkması dileği ile :):)
ilk başvuruda genelde o hissiyatı herkes yaşıyor :)
-
@Dumuzi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells var, iki türlü
O halde elektronik olani kullanip cekilise uygun hale getirebilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Dumuzi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells var, iki türlü
O halde elektronik olani kullanip cekilise uygun hale getirebilirsiniz.
Suradan hem biyometrik olculerde, hem de normal olculerde ciktisini almak mumkun:
-
Dv 2021 için başvuru şartları Türkçe olan pdf formatında açıyorduk bu adreste mi çıkacak ona göre takip edelim
https://dvlottery.state.gov/ -
@yapay-zeka teşekkür ederim
-
@al_ti74, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Dv 2021 için başvuru şartları Türkçe olan pdf formatında açıyorduk bu adreste mi çıkacak ona göre takip edelim
https://dvlottery.state.gov/Bu linkte olacak yönerge, 25inden sonra. Ancak türkçesini hemen eklemiyorlardı galiba..
-
ben sıramı en baştan ayırttıydım da bi hortlayayım yine burda :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum