DV2021 Bekleme Odası
-
@SchieZophRen Tamamen green card uğruna değil zaten hayatlarımızı birleştireceğiz vakti gelince ama o vakte daha çook var. Tut ki gc çıktı o zaman daha çook olmayacak ds-260ı yollayana kadar bir vaktimiz kalmış olacak
-
Şafak : Eskişehir 😁
-
........
-
merhaba bizde 2019 çekilişine başvuracak bir aileyiz umarım herkesin gönlüne göre verir Rabbım. Ekimin 3'ünde başvurular başlayacak değil mi?
-
@nzn16 Malesef şuanda belli değil fakat gecen senede 3ünde başvuru yapmıştık herhalde bu senede 3'ü gibi olur Ekimin 1'i ile 7 si arasında açılıyor genellikle başvurular bakalım inşallah bizim senemiz olur bu yıl geçen seneki arkadaşlarda burada güzel bir case number'da tutturdukmu bu iş tamamdır :) :thumbs_up_light_skin_tone:
-
........
-
-
@gokcell öyle deme yahu bizede çıksın :D
-
........
-
........
-
@gokcell ahahahah hadi bakalım inşallah :) Allah isteyene çıkarır zaten bakalım sadece çıkarmaklada bitmiyor çıkardıktan sonra en az 1 sene case number büyükse 1.5 senelik bir süreç var :)
-
........
-
@gokcell vallahi ben şuanda okuyorum bu insanları geriye itmeye çalışan zihniyetten kurtulmak istiyorum ve üniversite bitince acaba ne yapacağız iş bulacakmıyız diye düşünmekte istemiyorum 3-4 sene böyle başvuracağım bir türlü çıkacak :) İlk yılda çıkaranıda gördüm 24 sene sonrada çıkaranıda gördüm yılmamak lazım hee yeri gelecek ilk yılda çıkaran kişiler içinde biz üzüleceğiz niye çıkmıyor diye :D En kötü H1-B vizesine başvururum :)
-
........
-
@nzn16, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba bizde 2019 çekilişine başvuracak bir aileyiz umarım herkesin gönlüne göre verir Rabbım. Ekimin 3'ünde başvurular başlayacak değil mi?
Henuz tarihler aciklanmadi; ama Ekim'in basinda olacaktir.
-
Hadi bakalım başvuruların açılmasına yaklaşık 1 ay var dört gözle bekliyoruz.
-
Bende Yerimi Aldım Bakalım 😋
-
@emircanusa Böyle zor bir isim ve Greencard :) şaka maka bende senin adına başvuruyorum :D adaşız yani DV2021'de şans inşallah yüzümüze güler
-
Herkes çok suskun 7 mayısta 140 ileti yazdığımı biliyorum DV2020 odasında :) Ekime doğru baya kalabalıklaşacak gibi duruyor buralar hadi bakalım :)
-
Başvurulara çok az kaldı. Geçen sene çıkmadı ama bu sene çıkacak inanıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum