DV2021 Bekleme Odası
-
@serkanist dün deli bir oğlan var youtuber o statü değişikliği yaptırdı artık kovulana kadar amerikada wat ile ile gitti sonra vize demiyorum statü değişikliği yaptırdı. Sende gidip elindeki vizelerle sende statü değişikliği yaptırtabilirsin.
-
GC2021 başvuruları için yaklaşık son bir aya girmiş bulunmaktayız.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@serkanist dün deli bir oğlan var youtuber o statü değişikliği yaptırdı artık kovulana kadar amerikada wat ile ile gitti sonra vize demiyorum statü değişikliği yaptırdı. Sende gidip elindeki vizelerle sende statü değişikliği yaptırtabilirsin.
link paylasirsaniz bizde bilgi sahibi olabiliriz.
-
@serkanist, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
sansımı arttırmak için evlilik bile düşünüyorum artık :) o duruma geldik yanı
13 yildir basvuruyorum 3 yildir da evli olarak basvuruyoruz yine cikmiyor umidi kestik ama basvurmadan da duramiyorum.
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vermaynen
https://www.youtube.com/watch?v=LZ5WYwKsDSk&t=312sBu kisiyi biliyorum :) thx
-
@gkhanfeez 28 yaşındayım ve bir örgün bir aöf öğrencisiyim yinede ücretsiz alırmıyım pasaportu
-
@Muhtaradana aynen bende böyle okumuştum
-
@mutlukurt0534 alamıyorsun ben 25 yaşındayım bana vermediler 945 TL aldım 10 yıllık
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gkhanfeez 28 yaşındayım ve bir örgün bir aöf öğrencisiyim yinede ücretsiz alırmıyım pasaportu
Yok alamazsınız 25 yaş sınırı var die biliyorum :) bende o durumdaydım alamadım.
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
dv 2021 başvuruları için pasaport istendiği bilgisi dolaşıyor ortalıkta.aslı astarı varmıdır.tüm aile fertlerinin pasaportu olma zorunluluğu varmıdır.eğer doğru ise sıkıntı.daha başvurmadan masraf çıkmaya başlıyor demektir. :(
Nasılsa dv2021 de çıkacak yahu çıkart pasaport :) bende ve hanımda vardı oğlumunkini bile yeniledim o derece çıkacak yani :) -
Merhaba Arkadaşlar
Pasaport ne kadar bir sürede alınıyor ? Ayrıca kesinleşti mi durduk yere 1000 tl masraf yapmayalım. :):smiling_face: -
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
dv 2021 başvuruları için pasaport istendiği bilgisi dolaşıyor ortalıkta.aslı astarı varmıdır.tüm aile fertlerinin pasaportu olma zorunluluğu varmıdır.eğer doğru ise sıkıntı.daha başvurmadan masraf çıkmaya başlıyor demektir. :(
Nasılsa dv2021 de çıkacak yahu çıkart pasaport :) bende ve hanımda vardı oğlumunkini bile yeniledim o derece çıkacak yani :)Sizin postunuz üzerinden herkese öğüt olsun eğer imkanınız varsa pasaport çıkartan herkes on yıllık çıkartSın. Şu anki güncel fiyatı 940 tl fotoğraf parası hariç :)
-
Pasaportun suresi 2020 ocakta sona eriyor.Başvuruyu etkiler mi acaba
-
@ayvalik10 yakında bir konu açmıştım ücretsiz izin alıp gitmek gibi işallah ekim gibi ilk adımı yapıyorum - konuyu açıklayacağım ilk adımı yapacağım. bakalım.
bu çoçuğu biliyorum deli gibi yırtınıyor yapar o iyi bir çoçuk :)
-
@serkanist, imzaniz da 2 kez gitme sansim oldu demissiniz sanirim bu 3. kez olucak peki hangi siklikla gittiniz ne kadar sure var aralarda giris cikislarinizda ve kalis sureleriniz ne oldu acaba bilgilendirirseniz seviniriz.
-
Selam arkadaşlar. 2021 için Telegram veya whatsapp grubu var mı
-
@sadikcagan aynen abi evlilik yolu görünüyor :D
-
Pasaport olayı hem iyi hem kötü olacak, sırf fantazi olsun diye basvuran kesim temizlenmiş olacak buda gerçekten planı olanlar için olasılığı artıracak. Diğer yandan da pasaportu olmayanlar için peşin maliyet oluşturacak. Bunu da artık ciddiyet göstergesi bedeli deyip öpüp başımıza koyacağız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Son 1 aya yaklaştık başvuru için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum