Yorumlarımı düzenleyemiyorum
-
Sayın admin siteye giriş yapabiliyorum ama yorum silip yeni yorum yapamıyorum bir sorun mu var acaba?
-
@reader Yorumlarımı düzenleyemiyorum içinde söyledi:
Sayın admin siteye giriş yapabiliyorum ama yorum silip yeni yorum yapamıyorum bir sorun mu var acaba?
evet, maalesef su aralar teknik bir problem var. Forumun yedekler alinip guncellenmesi gerekiyor. Eger bilgisayarda pencerenin boyutunu kucultebilirseniz yaziyi editleyebiliyorsunuz. En yakin zamanda teknik islerle ilgilenen arkadaslarinin sorunu cozeceklerini dusunuyorum.
-
@reader temayı değiştir reader
-
Merhabalar çok önemli bir sorum olacaktı size ds260 formunu benim bir arkadaşım doldurmuştu bugün forma baktığım da ben temmuz ayında aöl lisesinden mezun oldum ancak halen diplomayı yada cıkma belgesini almadım ve 3-4 aydır insaat isinde sigortalı çalışıyorum arkadaşım ds260 formunun eğitim bölümüne beni öğrenci olarak kaydetmiş mülakatta herhangi bir sıkıntı olur mu acaba
Birde Daha önce herhangi bir işte çalıştın mı bölümünede hayır yazmış nasıl düzeltirebilirim bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor
yardımcı olabilirmisiniz -
@abdullah1453 sadece ilgili konuda sorunuzu sormaniz yeterli, farkli farkli konulara yazmaniza gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum