DV2019 bekleme odası
-
Günaydın arkadaşlar.Kimseye söylemeyin
Sakin olun piyangoyu biz kazanacağız.... -
59 benim memleketim.
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
59 Tekirdağ' dayız.👈 Aklıma gırgıriye filmi geldi. " Alacam bir araba Güllü, gezdirecem sana bütün Avrupa 'yı; Tekirdağ, Keşan..."😁
Herkese günaydın💪
😁😁😁 günaydın kardeşim
-
@ikizbabasi kazanacaksınız... Hemde hepinizin dosya numarası inşallah 20binlerin altında olacak... :)
-
@reader senin Case Number EU201900001 olursa hakkındır. Bende 3 - 4 ay öncesinden NJ den ev bakmaya başlamıştım.
-
Hepimiz mutlu oluruz umarım arkadaşlar, gönlüm sizlerle. Biliyorum Mayıs ayında çok daha güzel olacak her şey..
-
@asilcenk inşallah.Merak etme hep söylüyorum Ağustos ayında mülakattasın
-
@arnblt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@reader senin Case Number EU201900001 olursa hakkındır. Bende 3 - 4 ay öncesinden NJ den ev bakmaya başlamıştım.
Vallahi gözlerinden yaş geldi, eyvallah.
-
Kazanıp da bekleyen burdaki bütün arkadaşlara sıra gelsin Allah' ım âmiiiinn. Bizim gibi Mayıs'ı bekleyenlerin de önünü hayra aç yarabbiiimmm.
-
@reader belə gözəl arzuya görə çox sağ ol kardeş. İnşallah mayıs ayında siz və sizin gibi ABD.yi ürəkdən arzulayan hər bir kəsə Green kart çıkar
-
Aminnnnnnnnn
-
@ikizbabasi büyük adamsiniz hocam hatirliyorsunuz umarim beni turk usa forumundan.. neyse saygılar sevgiler.. :)
-
Hatırlıyorum tabii ki @pacaveli.Teşekkür ederim düşüncen için .Hepimiz aynıyız büyüklük falan yok.Ve aynı geminin yolcusuyuz.
-
Mayıs ayını bekliyoruz, umarım hepimiz sıkıntısız atlatırız
-
Bugünde Sivas'ın yollarındayız 🙈🙈
-
@sefer-çavuş git git bitmiyor bu yollar...👉58👈
-
@reader askerlikte bu kadar saymadım :))
-
ben askerlikte de böyle saydım ama askerlikte sonunda biteceğini biliyorsun. ama buradaki geri sayım daha farklı. sonu hüsranla sonuçlanabiliyor. inşallah isteyen herkesin geri sayımı mutlu biter.
-
dolar arttıkca benim sinirlerim bozuluyor umudumda azalıyor :(
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum