DV2019 bekleme odası
-
o zaman ben yazayım bari; son 60 gün :)
-
@reader harbiden kaç gün kaldı 5 kişiye başvurdum onlarada çıkması lazım :))
-
Arkadaşlar gece yazdım ya Tokat'a geldik diye😁 son 60 dayız yani🤗
-
@gkhanfeez inşallah hakkımızda hayırlısı.
-
@asilcenk abi hayırlısını dileyelim en iyisi ya eğer usa ya gitmek sizi ve tüm isteyenleri şimdikinden daha ileriye götürecekse hem maddi hem manevi olarak sıra bir önce gelsin inşallah. Ama hiç bir şey katmayacaksa o zaman bana çıkmasın vallahi. Bak yemin ettim🙃
-
@reader hocam sen yaz mutlu oluyoruz biz :) Tatlı bir heyecan oluyor gördükçe. Eksik etme kendini biz bir aileyiz unutma her söylenene kulak asma boşver.
-
@reader siz yazmaya devam edin ben saymayı bıraktım sizi takip ediyorum :D
-
59 Tekirdağ' dayız.👈 Aklıma gırgıriye filmi geldi. " Alacam bir araba Güllü, gezdirecem sana bütün Avrupa 'yı; Tekirdağ, Keşan..."😁
Herkese günaydın💪
-
Günaydın arkadaşlar.Kimseye söylemeyin
Sakin olun piyangoyu biz kazanacağız.... -
59 benim memleketim.
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
59 Tekirdağ' dayız.👈 Aklıma gırgıriye filmi geldi. " Alacam bir araba Güllü, gezdirecem sana bütün Avrupa 'yı; Tekirdağ, Keşan..."😁
Herkese günaydın💪
😁😁😁 günaydın kardeşim
-
@ikizbabasi kazanacaksınız... Hemde hepinizin dosya numarası inşallah 20binlerin altında olacak... :)
-
@reader senin Case Number EU201900001 olursa hakkındır. Bende 3 - 4 ay öncesinden NJ den ev bakmaya başlamıştım.
-
Hepimiz mutlu oluruz umarım arkadaşlar, gönlüm sizlerle. Biliyorum Mayıs ayında çok daha güzel olacak her şey..
-
@asilcenk inşallah.Merak etme hep söylüyorum Ağustos ayında mülakattasın
-
@arnblt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@reader senin Case Number EU201900001 olursa hakkındır. Bende 3 - 4 ay öncesinden NJ den ev bakmaya başlamıştım.
Vallahi gözlerinden yaş geldi, eyvallah.
-
Kazanıp da bekleyen burdaki bütün arkadaşlara sıra gelsin Allah' ım âmiiiinn. Bizim gibi Mayıs'ı bekleyenlerin de önünü hayra aç yarabbiiimmm.
-
@reader belə gözəl arzuya görə çox sağ ol kardeş. İnşallah mayıs ayında siz və sizin gibi ABD.yi ürəkdən arzulayan hər bir kəsə Green kart çıkar
-
Aminnnnnnnnn
-
@ikizbabasi büyük adamsiniz hocam hatirliyorsunuz umarim beni turk usa forumundan.. neyse saygılar sevgiler.. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum