Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kardes kategorisinden, Ailece F4 Vizesine basvuru yapmak

• Merhabalar,
    Ablam ABD vatandasi, bana F4 vizesi için kardes kategorisinden basvuru yapacak. Esim ve cocuklarimi da yanimda goturecegim. I-130 formunu dolduruyoruz. Sadece benim adima mi I-130 formunu doldurmasi gerekiyor?
    Yoksa esim ve cocugum icin de ayri ayri I-130 formu dolduracak miyiz?
    Tesekkurler.

• Bu ileti silindi!

• @Ali-Kartal, içinde söyledi: Kardes kategorisinden, Ailece F4 Vizesine basvuru yapmak

Merhabalar,
    Ablam ABD vatandasi, bana F4 vizesi için kardes kategorisinden basvuru yapacak. Esim ve cocuklarimi da yanimda goturecegim. I-130 formunu dolduruyoruz. Sadece benim adima mi I-130 formunu doldurmasi gerekiyor?
    Yoksa esim ve cocugum icin de ayri ayri I-130 formu dolduracak miyiz?
    Tesekkurler.

Sayın @Ali-Kartal
    F4 kategorisi ABD vatandaşlarının kardeşlerine verilen bir göçmen vizesidir. F4 kategorisinden göçmen vizesi alanlar es ve çocukları ile ABD’ye gitme hakkına sahip olurlar. F4 kategorisine başvurulduğunda sadece kardeşin adına form doldurulması yeterlidir. Ancak bütün aile üyelerinin formda belirtilmesi gerekir. Yani ablanızın sizin adınıza form doldurması yeterlidir ancak formda bütün aile üyelerinizin adinin belirtilmesi gerekecektir.
    Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    254 Bakış
    G
    @Claudia-J-Muslu bilgilendirici cevabınız için teşekkür ederim. Ayrıca bir şey daha sorabilir miyim? Formu doldururken 15. soruda Amerika vizesinin bitiş tarihini yazmamız isteniyor benimki 3 aylık turist vizesi olduğu için ( Türkmenistan vatandaşlarına 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık turist vizesi veriliyor) benimkinin tarihi bitti. Şimdi ben 15. soruyu cevaplarken I 94 belgesindeki tarihi mi ( girişte 6 aylık verildi) yoksa Pasaportumdaki Amerika vizesinin bitiş tarihini mi yazmam gerekiyor? Cevabinız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    2 İleti
    251 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @emredncc19, içinde söyledi: B1/B2 vizem varken F1 vizesine başvurursam B vizem iptal edilir mi? B1/B2 vizem mevcut amerikaya daha once 1 kez giris yaptım F1 vizesine basvurmak istiyorum. F1 vizesinden red alirsam B1/B2 vizemi iptal edebilirler mi? Tesekkurler Sayin @emredncc19, evet bu bir olasiliktir. F1 vizenize basvururken red gerektirecek bir neden olmamasina dikkat edin. Bu konuda yardim alabilirsiniz. Ayrica basvurdugunuz okula da dikkat edin. Bazi okullarin adi redde neden olabiliyor. F1 vizesi red olursa direkt olarak B1/B2 iptal olur diye bir durum yoktur, ancak konsolosluk yetkilileri boyle bir karara da varabilirler. Ayrica B1/B2 vizeniz gecerli kalsa bile, ABD'ye giriste sorun yasama ihtimaliniz vardir. Cunku giristeki gocmen polisi sizin F1 reddinizi gorur ve hatta konsoloslugun konu ile ilgili notlarini da gorur, ve bununla ilgili ekstra sorular sorup sizi ABD'ye almayabilirde.
  • 0 Oy
    3 İleti
    390 Bakış
    EylemE
    @claudia-j-muslu çok teşekkürler.
  • E1 vize başvuru süreci

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    1 Oy
    4 İleti
    413 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @sutik, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci E1 vizesinin greencarda değişimi çok zordur. Merhaba, mesajinizda " E1 vizesinin greencarda degisimi cok zordur" demissiniz. Yaklasik 2 yildir E1 ile NYta yasiyorum. Teknik olarak (zor dahi olsa) E1 vizenin Green Carda donusumu mumkun diye anliyorum. Konu hakkinda kisa bir yonlendirme yapabilir misiniz? Hangi sartlar altinda E1in Green Card`a donusumu mumkun olabilir? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi calismalar... Sayın @Sutik, Aile üyelerinden birinin ABD vatandaşı olup E1i sponsor etmesi (örneğin çocuk 21 yaşına geliyor ve anne ve babaya sponsor oluyor gibi), şirketin çok başarılı olması ve olağanüstü yetenek kategorisinden EB1 yolu ile yeşil kart almak, size başka bir şirketin sponsor edip ise alması ve yeşil karta başvurması veya şirketinizin EB5 yatırımcı vizesine kalifiye olması gibi yollardan E1 vizesinden yeşil karta geçmek mümkün olsa da hayli zordur. Teşekkürler. Ayrıca sorularınızı ayrı başlık altında sormanızı rica ederiz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k