Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @phozz inşallah. Ağustosu iple çekiyoruz. Artık süreç başlasın sıra bize de gelsin 🙂


  • hepinizi göndereceğim arkadaşlar biraz daha sabırlı olun 🙂 süreci iyi öğrenin ki forum yetiyor da artıyor bile.


  • arkadaşlar, kardeşler, hepinize sabırlar dilerim...forum her derdinize deva...yanlış yapmaktansa sakin ve doğru olarak yapın herşeyi... başlardaki bu güzel duygu yerini sorulara bırakıyor , hem de ne sorular... zaman içerisinde ds-260 ı doğru gönderdim mi'ye sonra current olacak mıyım'a , current olmaya yakın ya da olduktan sonra evrak maili gelecek mi'ye , evrakları gönderiyorsun, sonra evrak onay maili geldi mi'ye , onay maili geldikten sonra mülakat tarihi neden bir türlü gelmedi'ye mülakta tarihi verilince , şöyle mi yapsam böyle mği yapsam dan , takım mı giysem casual mı giyinsem'e (bu arada gereksiz soru yoktur , her soru ciddi bir cevaba ihtiyaç duyar) Ne mutlu ki forumdaki pek çok arkadaş bunun ötesi heyecanları da yaşadı , ben daha buraya gelebildim, bizim dışımızdaki süreçler olması sebebiyle beklemedeyiz, sürecin gönlünüzce geçmesi dileğiyle...


  • Bayadır forumdaki eski konuları inceleme gereği duydum dv2020 deki dosya numaraları yüksek sanırım , umarım dv2020 süreci dv2019 sürecinde olduğu gibi tüm dosya numaraları current olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tduran her sene sistem değişiyor. Ondan dolayı current olan numaralar değişebiliyor. Mesela Dv2019 da evrak isteme maili gelmişti değişiklik olarak. DV 2020 için de sosyal medya hesap bilgileri istenildi. Muhakkak bu sosyal medya olayı evrak isteme gibi etkileyecektir. Fakat ocak ayına kadar current numaralara kadar fikir elde edemeyiz. DV 2019 bültenlerin hepsine bir bak. Şubattan sonra manyak bir sıçrama yarattı. Ondan dolayı yorum yapmak çok erken daha.


  • Merhabalar, ufak bir sorum olacaktı. Bu seneki talihlilerden birisiyim ve sıram 8 bin küsür. Geçen seneki verileri baz alırsak Ekim ya da Kasım ayında current edilmem ihtimal. Sorun şurada ki Ekim ayında nikahım, Kasım ayında da bedelli olarak askerliğim söz konusu. Konsolosluğa mail attığım zaman tarihin ertelenebileceğini söylediler. Peki tarihi istediğim bir aya erteletmem mümkün müdür? Mesela Ocak ya da Şubat'a.

    Konuyla ilgisi olan bilgilendirirse sevinirim:)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muhammed-Eyüp-Yavuz sen nereden baktın yanlış bakmışsın geçen sene 4.400 current olan numaralar kasım ayı için randevu almışlar. Sana doğru linki atıyorum

    Aralık için de current olan numaralar

    8.800 olan numaralar geçen sene ocakta current olmuşlar. Bence tekrar kontrol et istersen. Sen evlenirsin Bedelli yaparsın. Bence erteleme isteme.


  • @ayvalik10 Teşekkürler hocam, daha önceki yıllarda denk gelmiş ama son iki senede dediğin gibi. Umarım bu sene de öyle olur ki ben de kesinlikle erteleme taraftarı değilim.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    @tduran her sene sistem değişiyor. Ondan dolayı current olan numaralar değişebiliyor. Mesela Dv2019 da evrak isteme maili gelmişti değişiklik olarak. DV 2020 için de sosyal medya hesap bilgileri istenildi. Muhakkak bu sosyal medya olayı evrak isteme gibi etkileyecektir. Fakat ocak ayına kadar current numaralara kadar fikir elde edemeyiz. DV 2019 bültenlerin hepsine bir bak. Şubattan sonra manyak bir sıçrama yarattı. Ondan dolayı yorum yapmak çok erken daha.

    Peki sosyal medya hesabımız yoksa ya?


  • @omertug para değil ama üstümüzde yeteri kadar milk göstersek oluyor mu ?


  • Dv2020 talihlileri içinde BURSA'dan arkadaşlar var mı acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @travelleth yoktur kutucuğu var onu tiklersin


  • @serotonin Ev için bir emlakçıdan evin değerini, araç için ise aracın ortalama satış bedelini belgelemeniz yeterli, zaten çoğu kişi bu şekilde yapıyor. Mülakat öncesi her şeyi satıp savıp bankaya koyup banka cüzdanı göstermek pek tasvip edilmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    Merhabalar, ufak bir sorum olacaktı. Bu seneki talihlilerden birisiyim ve sıram 8 bin küsür. Geçen seneki verileri baz alırsak Ekim ya da Kasım ayında current edilmem ihtimal. Sorun şurada ki Ekim ayında nikahım, Kasım ayında da bedelli olarak askerliğim söz konusu. Konsolosluğa mail attığım zaman tarihin ertelenebileceğini söylediler. Peki tarihi istediğim bir aya erteletmem mümkün müdür? Mesela Ocak ya da Şubat'a.

    Konuyla ilgisi olan bilgilendirirse sevinirim:)

    hayir, tarihi siz secemezsiniz. Konsolosluga yazacaksiniz, onlar da size kendi takvimlerine gore uygun bir gun verecekler. Sizin yapmaniz gereken, mulakata hazir oldugunuzda konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi istemek olmali.


  • @serotonin Merhabalar bende Dv2020 talihlisiyim. Bursa'da yaşıyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu var mı ?


  • @crazycells @ayvalik10 Sayfayı yeni keşfettim ve birçok noktada oldukça güzel bilgiler edindim, bu yüzden teşekkür ederim.

    Sormak istediğim bir soru daha olacak. Şu an çalıştığım şirket Amerikalı bir sponsor şirket ile birlikte çalışıyor. Şirketim Amerika'da bir ofis açma düşüncesinde ve mülakatları geçip Green Card sahibi olduğum takdirde bunu benim üzerimden yapabilir. Gider gitmez böyle bir şey yapmam mümkün müdür? Öncesinde herhangi bir kredi puanına sahip olmam ya da Green Card'ın kendisinin elime ulaşmasını beklemem gerekiyor mu?

    Not: Halihazıda SSN ve Abd'de banka hesabına sahibim.

    Teşekkürler.


  • @ayvalik10 @crazycells ben ds260 submit ederken sosyal medya hesap olayı yoktu sanırım düzeltme mi yapacağız yoksa kalsın mı o şekilde.


  • @tduran eğer siz formu doldururken böyle bir bölüm yoktu ise formu açtırmanız ve eklemeniz gerekmez. Ama herhangi bir değişiklik için formu açtırdığınız taktirde yeni formattaki form önüne gelecektir ve o zaman sosyal medya sorularını da cevaplamalısınız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tduran İlk dolduranların dışındaki kişilere açıldı bu soru ondan dolayı sizin suçunuz yok zaten sizden bir şey istenilse anında mail gelir size ondan kafa karıştırılmasın TÜRK alışkanlığüı var ki bunu amerika da gidenler de yapıyorlar sonra alıştılar. Çok fazla detaycıyız. Sorulan soruyu bırak cevaplamayı 3 farklı şekilde cevaplarız. Fakat karşıdaki bir tane istiyor cevap. Ondan hiçbir şey yapmana gerk yok. Olursa onlar sana mail atar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafabayram @serotonin Bursa bulusmasi facebook grubunda da dile getirilmisti, eger sizlere de uygunsa Bursa'da da bir bulusma yapalim arkadaslar... En son gecen yil yapmistik sanirim Bursa'da...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum