Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @SEDA case number ı yazarken EU dan sonraki sıfırları ekliyormusun. Ekliyorsan eklemeden, eklemiyorsan ekleyerek dene. Eğer hala aynı uyarıyı alıyorsan uyarı yazısında yazan maile istedikleri bilgileri içeren maili at sana nasıl yapacağını anlatan bir mail gönderecekler ve sorunun çözülecek. Ben de yaşamıştım aynı sorunu. Bana gelen mailde case number ı nasıl gireceğimi söyleyen bir mail attılar ve sorun çözüldü. Sıfırları ekledim mi eklemedim mi hatırlayamadım o yüzden yaptığının tersini dene dedim.

• Merhaba,

Haziranda onay maili alanların tümüne Eylül için mülakat verilir mi acaba? Şu ana kadar vize alan sayısını bilen ve yorum yapabilecek olan varsa çok iyi olur.

• @barvas https://dvcharts.xarthisius.xyz/annual.html# bu linkten bakabilirsiniz ilk 8 ayda 9844 vize verilmiş Avrupa için.

• Peki buna göre yorumunuz var mı?

• @barvas evrak maili ve onayı aldıysanız eylül için mülakat alırsınız bir sorun olcağını sanmıyorum.

• @NeverGiveUP, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

@barvas evrak maili ve onayı aldıysanız eylül için mülakat alırsınız bir sorun olcağını sanmıyorum.

Evet, söylediğiniz doğru görünüyor ama sürecin sağlıklı ilerlediğini görmek için önce mayısta onay alanların ağustosa set edildiğini görmeliyiz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐

@rustynail mayısta onay alanlar ağustosa randevu aldı zaten.

• @keysnambır, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

@rustynail mayısta onay alanlar ağustosa randevu aldı zaten.

@NeverGiveUP ve sizin imzanızda görmediğim için böyle bir şey yazmıştım. Eğer mülakat tarihi aldıysanız tebrik ederim.

• ⭐⭐⭐

@rustynail teşekkür :) evet, orayı güncellemem lazım yanlış anlaşılma olmaması için.

• @rustynail unutmuşum düzelttim teşekkürler.

• 2 yıldır beklediğim an bu işte vizem basılmış

• @atilla hayırlı olsun.. bundan sonrası içinde bol şans.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar ais.usvisa sayfasına giriş için daha önce hesap açmıştım. Non-immigrant visa aldım bu sene iş amaçlı. Şu anda da ayni hesapla girip devam etmeliyim degil mi yeniden bir hesap acmama gerek var mı? Cunku su an girdigim de ise anasayfada sadece kullanıcı hesap bilgilerimi gösteren bir sayfa açılıyor. Dosyamızın Ankaraya varmadan işlem yapamayacağımızin anlamı bu müdür. Yani dosya vardığında burada başka seçenekler mi çıkacak? Burasını anlamadim.

• @Fatihk, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

Arkadaşlar ais.usvisa sayfasına giriş için daha önce hesap açmıştım. Non-immigrant visa aldım bu sene iş amaçlı. Şu anda da ayni hesapla girip devam etmeliyim degil mi yeniden bir hesap acmama gerek var mı? Cunku su an girdigim de ise anasayfada sadece kullanıcı hesap bilgilerimi gösteren bir sayfa açılıyor. Dosyamızın Ankaraya varmadan işlem yapamayacağımızin anlamı bu müdür. Yani dosya vardığında burada başka seçenekler mi çıkacak? Burasını anlamadim.

eger sistem sorun vermiyorsa, ayni hesapla devam edebilirsiniz. Deneyin, olursa olur, olmazsa yeni hesap da acabilirsiniz. Onemli olan sistemde adinizin ve adiniza tayin edilen bir PTT subesinin gorunmesi.

• @Fatihk biz de daha önceden oğlumuzun pasaportu gönderip üzerine vize bastırmıştık, bu sebeple oğlumun adına kaydımız vardı. Aynı kayıt üzerinden devam ettik ve kendimizi de ekledik. sonunda cıktı aldığımızda herkesin bilgisi vardı .

• Merhabalar bir sorum olacakti esimin Rusya dogum belgesini gectigimiz yil yeminli tercumana cevirtmistik Rusca dan Turkce ye tekrar guncel tarihli vs olmasina gerek yok degil mi eskisini goturebilir miyiz yoksa tekrar yapmak gerekir mi? Bir de mahkemeyle dogum yeri degisikligi yapmisti nufus kayit ornegi alinca orada yaziyor ne tarihte yaptigi ekstra mahkeme kaydini goturmemiz gerekir mi ? Tesekkurler :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Beti sadece mahkeme sonuçları ölüm - boşanma - cinayet - hırsızlık gibi davaların sonuçları çevirtmen gerekiyor. Çünkü bu mahkeme sonuçlarına göre kişi hakkında karar veriyorlar.

• Cok tesekkur ederim 😊

• @Beti, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

Merhabalar bir sorum olacakti esimin Rusya dogum belgesini gectigimiz yil yeminli tercumana cevirtmistik Rusca dan Turkce ye tekrar guncel tarihli vs olmasina gerek yok degil mi eskisini goturebilir miyiz yoksa tekrar yapmak gerekir mi? Bir de mahkemeyle dogum yeri degisikligi yapmisti nufus kayit ornegi alinca orada yaziyor ne tarihte yaptigi ekstra mahkeme kaydini goturmemiz gerekir mi ? Tesekkurler :)

Ozellikle daha once ABD konsoloslugunda bir basvuru yaptiysa bilgiler farkli gorunecektir, o nedenle bu konudaki mahkeme kayitlarini da goturmenizi tavsiye ederim.

Eger belgelerin dili Ingilizce ya da Turkce degilse, o durumda belgeleri Ingilizce'ye cevirtmeniz gerekiyor, bilginize.
    Durumunuzda gecikme olmamasi icin, en kapsamli sekilde belgeleri hazirlamanizi tavsiye ederim. DV icin hicbir sekilde gecikme yasamak istemeyeceginiz aylara girmek uzereyiz...

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    yusuf çetinY
    Ekimde çekiliş olursa pasaport şartı olur mu
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k