Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@crazycells bu yazdiginiz bana “iletinize cevap verdi” olarak geldi. Admin dun bana isimle yazinca “sizden bahsetti” seklinde bildirim geldi. Birinin yazdigina “cevap” yazinca iletiye yanit vermis oluyor , yeni bir mesaj yazarken kisimin isminden bahsedince “sizden bahsetti” oluyor galiba .
-
sayın @crazycells bu forumun birde Ingilizce veya Rusça formatlarını oluşturabilirseniz çok büyük bir bilgi kaynağı olur. Çünkü gun geçtikçe yavaş yavaş bu forumun populeritesinin artmaya basladigini görebiliyorum.
-
@muhammetnzr Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
sayın @crazycells bu forumun birde Ingilizce veya Rusça formatlarını oluşturabilirseniz çok büyük bir bilgi kaynağı olur. Çünkü gun geçtikçe yavaş yavaş bu forumun populeritesinin artmaya basladigini görebiliyorum.
valla sayin @muhammetnzr , bu haliyle bile forumla ilgilenmek cok vakit aliyor, ben otesini su an icin hayal edemiyorum ya da etmek istemiyorum :slight_smile: biliyorsunuz forum tamamen gonulluluk esasiyla yuruyor (künye) bundan otesine gecmek icin olayi ise donusturmek gerekir.
-
Green Card çekiliş günü site kitlenmişti. Bunun altında JS ağırlıklı olması gibi duruyor. Hali hazırda varmı bilmiyorum. Çekiliş zamanı bazı özellikleri kapatacak bir sistem oluşturursanız iyi olur diye düşünüyorum.
-
@toronaga Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Green Card çekiliş günü site kitlenmişti. Bunun altında JS ağırlıklı olması gibi duruyor. Hali hazırda varmı bilmiyorum. Çekiliş zamanı bazı özellikleri kapatacak bir sistem oluşturursanız iyi olur diye düşünüyorum.
evet, bu konuda konusalim :slight_smile:
-
Arkadaşlar slm herkese..Bizler de green card talihlisiyiz.2020 yılı için çünkü case number 2020 ile başlıyor daha ds 260 formunu doldurmadık fakat bize çok karmaşık geldi. Yardım alabileceğim yönlendirebilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
-
@user07 Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Arkadaşlar slm herkese..Bizler de green card talihlisiyiz.2020 yılı için çünkü case number 2020 ile başlıyor daha ds 260 formunu doldurmadık fakat bize çok karmaşık geldi. Yardım alabileceğim yönlendirebilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
Surada size gereken bilgiler var:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
Forumda takip ettigim basliklari gorebilecegim bir yer bulamadim. Takip ettigim kisileri “takip” sekmesi altinda goruyorum ama takip ettigim basliklara bir ileti gelince uyari geliyor sadece . Ara ara takip ettigim basliklari acarak oradaki yorumlari okumak yararli oluyor ama unutkanlik iste , tum takip ettigim basliklari bazen hayirlayamiyorum ya da ilk girdigim gun isaretleyip sonra unutmus olabilirim :) . Takip ettigim basliklari topluca bir yerde gorebiliyor muyum ? :) tesekkurler
-
@cnpist Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Forumda takip ettigim basliklari gorebilecegim bir yer bulamadim. Takip ettigim kisileri “takip” sekmesi altinda goruyorum ama takip ettigim basliklara bir ileti gelince uyari geliyor sadece . Ara ara takip ettigim basliklari acarak oradaki yorumlari okumak yararli oluyor ama unutkanlik iste , tum takip ettigim basliklari bazen hayirlayamiyorum ya da ilk girdigim gun isaretleyip sonra unutmus olabilirim :) . Takip ettigim basliklari topluca bir yerde gorebiliyor muyum ? :) tesekkurler
Once sag ust taraftan profil resmine tiklayin. Sonra "Profil Duzenle" kismina girin, cikan sayfada sag taraftaki 3 noktaya tiklarsaniz bu gibi listelere ulasabilirsiniz. Sizin istediginiz listeyi "Izlendi" secenegine tiklayarak acmak mumkun.
-
@crazycells tesekkurler . Gorup asagi scroll etmedigim menu 🤦♂️
-
@LoneStar, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@admin Şifre sıfırlama çalışmıyor sanırım. Sıfırlama mail'i gelmiyor.
Artik sifre sifirlama ozelligi calisiyor. Onumuzdeki birkac hafta bitmeden butun aktif forum kullanicilarinin tamaminin email adresi onayi yapmasini bekliyoruz. Sonrasinda herkesin ayrica email atmadan sifre sifirlayabilmesi lazim.
-
@saulgoodman, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
İki konu var dile getirmek istediğim:
-
İlki teknik bir sorun. Bir gönderi belirli bir başka gönderiye cevaben gönderilmiş ise, gönderinin ilk satırında gün ve saatin sağında, cevap verilen yazarın adı yer alıyor. Buna tıklandığında cevap verilen gönderiye gitmesi gerekiyor. Fakat gitmiyor. 404 Page Not Found hatası veriyor.
-
Bu organizasyonla ilgili. Başlıklarda dağınıklık var maalesef. Bunu ideal şekilde sağlamak güç biliyorum ama yine de belki biraz daha dikkat edilebilir. Örneğin GC ve SSN'nin ilk defa gönderilmesi için adres değişikliği konusu gördüğüm kadarıyla 4 ayrı başlıkta da tartışılmış:
a. https://yesilkartforum.com/forum/topic/667/amerika-da-adres-degisikligi-yapmak-uscis-ar-11-form?page=1
b. https://yesilkartforum.com/forum/topic/172/ds-260-adres-bilgisi-sonradan-verilir-mi
c. https://yesilkartforum.com/forum/post/729
d. https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu/Bu dağınıklık, yeni bir iletinin nereye yazılması gerektiği konusunda kafa karışıklığına sebep oluyor. Arayanların da aradığını bulması zorlaşıyor.
Bir başlık altında başka bir konuya geçilmiş ise o konuda yeni bir başlık açılıp iletinin oraya taşınması aklıma geliyor ama uygun bir çözüm müdür bilmiyorum, yönetimin takdirine sunuyorum.
-
Artik yonlendirmeler dogru calisiyor, eger alinti yapilmamissa yazar ismine tiklaninca baska sayfada olsa bile sizi -hata vermeden- dogru iletiye yonlendiriyor.
-
Artik hem ileti tasima, hem de konu birlestirmek mumkun. Onumuzdeki gunlerde benzer konulari birlestirmeye baslayacagim, sonrasinda forumdaki konu sayisi azalacak ve tek bir baslikta bilgiler ulasilabilir olacak.
-
-
@saulgoodman, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sadece belirli bir başlık içinde nasıl arama yapabiliyoruz?
Bu konu hala notlarimiz arasinda, ilk firsatta cozecegiz.
-
@VolkanU alintilanan iletinin onceki sayfalarda olmasi problemi cozuldu, bilginize. Artik yonlendirmenin hata vermemesi lazim.
-
Başlıkların RSS feed'leri sadece başlığın ilk sayfasını gösteriyor. Tüm başlık içeriğini -ya da hiç değilse en güncel gönderileri- gösterecek şekilde ayarlamak mümkün müdür?
-
Şu anda içinde olduğumuz sayfadaki emojiler tüm sayfayı kaplayacak kadar devasa görünüyor bende. Firefox, Safari ve Chrome ile denedim, hepsinde böyle. Emoji görselleri sayfa genişliğini kaplayacak şekilde "upscale" edilmiş gibi görünüyor.
-
@saulgoodman gibi ben de tum emojileri devasa goruyorum , emoji koymaktan korkuyorum su an
-
Merhaba, basliklarin icerisindeki ikonlar(Smileler) dev givi cikiyor.
-
Sayın @crazycells Forumdaki emojileri bir tek benmi sayfa kaplayan şekilde görüyorum yoksa bir hatamı var ? (1 emoji 1 sayfa)
Bildireyim dedim :) -
@saulgoodman @cnpist @thedotemre @Mrbye tamamdir, hallolmus olmasi lazim. Simdi dilediginiz gibi kullanabilirsiniz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum