forum iki gündür bende bozuk gözüküyor
-
crazycells postun altındaki cevap yazısına tıkalayınca oluyor ayrıca alıntı diyincede oluyor
-
postun altındaki cevap kısmına tıklayınca çıkıyor
-
problem temadan kaynaklanıyor sanırım.
kullanıcı ayarlarınızdan temayı değiştirip default dermisiniz. @yapay-zeka @gkhanfeez @Senay-Sirin @Timu @caglaror @crazycellssağ üstteki avatarınıza tıklayıp- ayarlar- bir deri seçin-default
eğer tema ayarlarınız defaultta ise no skin seçeneğini seçin ama önce default
en azından tema problemi düzelinceye kadar bu problemi yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Forumu tasarlayan arkadaşımız daha iyi bilir ama sanırım diğer temeların son sürümü güncellenince problem düzelir. Sistemi güncelleyince tema eski güncelde kalan forum ayarlarında devam ediyor. -
@takip saolasın düzeldi no-skin diyince
-
@takip Düzeldi, süper. Teşekkür ederim.
-
@takip bilgilendirme icin tesekkurler sayin Takip, dediginiz gibi temalarin surumu de guncellenince sorun cozulecektir diye dusunuyorum. Elinize saglik.
-
@takip teşekkürler ben de default dedim ve düzeldi :)
-
@yapay-zeka Aynen, bir mesaja cevap yazmak istendiği zaman bende de oldu. Firefox kullanıyorum. F11'e basıp tam ekran yapınca sorun düzeldi.
Şimdi bu mesaja cevap yazarken ilginçtir tam ekran yapmama gerek kalmadı. Ayrıca aynı sorun mesajı daha sonradan düzeltirkende olmuştu...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum