Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @ikizbabasi onun için artık bu ülke yaşanılacak yer olmaktan çıktı dediğiniz gibigibi düşüncemiz yüzünden terörist ve çapulcu ilan edilmediğimiz bir yere gitmemiz lazım

• @ciniviz trump kesin deme çünkü aynı partiden başka bir adaylığını açıklamıştı yani aynı taraftan 2 kişi aday var. Cümlenin sonunda saçmalama demişsin hayır değil sadece yazdıklarını destekleyecek videoları burada bulamamışsın. İlkay zaman avukat ogmen ile sohbetini izlersen senin yazdıklarının doğru olduğunu göreceksin. Şimdi yazacağımı lütfen üstüne alınma ama 2020 çekilişinden sonra her konuda yazan insanlar forumun katıldığı zamandan öncesine bir göz atmıyorlar. Ondan dolayı forum çöplük oldu aynı konu en az 10 defa yazılmış araştırmıyorlar. Geçmişi okumuyorlar. Bir bakıyor 500 - 1000 sayfa var neden okayım boşver yaz gitsin diyor tekrar yazıyorum üstüne alınma ama bu video forumda bulamazsan youtube var eğer yine de bulamazsan söyle linkini koyayım buraya

• bizi de unutmayın.. kalanlardan biri de biziz. olmadı yenisine sağlık. Allah bir kapıyı kapatırken diğerini daha hayırlı açarmış. Bakalım.. Umutlar hala var..

• @ayvalik10 hocam haklısınız ben bu işlerde yeniyim araştırdıkça öğrenicem, çok vaktim olmuyor bakmaya ama vaktim oldukça araştırırım.. hocam ikinci adaya parti içi destek çok düşük. cnnle bbc abartıyor o adamı ama asıl kaynak cumhuriyetçiler için FOX orda da bu adayın bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyorlar..

• Çokta kasmamak lazım çünkü çıkması çok düşük bir olasılık şahsen bana çıkacağını düşünmüyorum.

• @cerca-trova DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:

@nicomedian4135 ek olarak seçilen kişi 20 ocak 2021 de koltuğa oturacak :)

ağzını hayra açsaydın ya be hocam, hay sormaz olaydım... :D

• @nicomedian4135 abdde seçim gündemi oluşunca yakında seçim var sanmıştınız galiba :) özel yetkili savcı mueller trump'ı suçlayamadı artık 2021'e kadar neler değişicek hep beraber görecez.

• Arkadaşlar Merhaba

Öncelikle burada çok yeniyim ve ilk başvurum olacak. Kafama takılan bir kaç birşey var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Öncelikle mülakata katılıp da elenen kimse var mı ? varsa konsolosluğa banka hesabındaki para ne kadardı ?

Araştırmalarıma göre kazanan 15 + yanındakiler için 5 er bin dolar olması gerekiyormuş galiba. Bazı yerlerde para olmasada araç ve ev de gösterebilirsiniz dediler. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Ben evimin tapusunu gösterirsem yeterli görecekler mi yoksa bu evin değeri için expertiz raporu mu isteyecekler. Gideceğimiz kesin olmadığı için evi satmakta olmaz. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkesin şansı bol olsun

• @acetin DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:

Arkadaşlar Merhaba

Öncelikle burada çok yeniyim ve ilk başvurum olacak. Kafama takılan bir kaç birşey var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Öncelikle mülakata katılıp da elenen kimse var mı ? varsa konsolosluğa banka hesabındaki para ne kadardı ?

Araştırmalarıma göre kazanan 15 + yanındakiler için 5 er bin dolar olması gerekiyormuş galiba. Bazı yerlerde para olmasada araç ve ev de gösterebilirsiniz dediler. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Ben evimin tapusunu gösterirsem yeterli görecekler mi yoksa bu evin değeri için expertiz raporu mu isteyecekler. Gideceğimiz kesin olmadığı için evi satmakta olmaz. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkesin şansı bol olsun

Bu "gereklilik" artik -en azindan su anlik- vize almak icin yok, konsolosluk eskiye gore daha yumusak bu miktarlar konusunda; fakat bu miktar ABD'de yasam kurmak icin hala gerekli. Yani ABD'de yasama sorunsuz ve hizli bir sekilde baslamak istiyorsaniz bu tur bir parayla ABD'ye giris yapmalisiniz.

Evinizi satip gitmeyi dusunuyorsaniz, bu durumda evinizin degerini gosterebilirsiniz. Belgeyi uzman birinin hazirlamasi yeterli.

• ⭐⭐

• Herkese selam 2.kez buralardayım 😌

• GC yi bekleyemicem dil okuluyla başvurmayı planlıyorum yaz bittikten sonra inşallah vize alanlirim eğer alırsam ilk 6 aylık bi dil okulu bakalım ...

• @ahmet-34 iyi düşünmüşsünde sonrasında ne planlıyosun..istediğin şekilde çalışamayacaksın mesela..bende çok düşündüm bu ve benzeri yolları ama çıkar yol sadece greencard kalıyo..(hatta yazdımda foruma ) belkide evli olduğum için pek fazla seçeneğim yok o da var ama yasal olmadığı sürece her seçeneğin sonu kötü..sonuçta dil okulununda turist vizesininde belli bir süresi var..

• @lordbolton bu turist vizesini kapsıyor. dv2018 den beri göçmen vizelerde vardı zaten.Bizim için yeni haber değil.

• @jinglebells yeni eklenmiş, sosyal medya bilgilerini doldurmadan ilerleyemiyorsunuz.

• @aristoi dv2018 çekilinde vize alan bir akrabam bu sorunun olduğunu ds260 formuna bu bilgileri yazdığını söylemişti.Artık uygulama daha da sertleşmiş olabilir.

• Ne yapmak gerekir.Ota kuşa hesap açmamak. açılıyorsa da bilgileri kaydetmek lazım.5 yıl uzun zaman insan unutur.Sonra karşısına çıkar.Al başına belayı yalan soyledin deyip red verirler.

• ⭐⭐

@jinglebells hayır 2018 de konuşulmuştu ve çalışmak ile eğitimi kapsıyor..

• @lordbolton doğrudur.Çok detaylı bilgim yok.Zaten beklenen bir durumdu.

• @jinglebells DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:

Ne yapmak gerekir.Ota kuşa hesap açmamak. açılıyorsa da bilgileri kaydetmek lazım.5 yıl uzun zaman insan unutur.Sonra karşısına çıkar.Al başına belayı yalan soyledin deyip red verirler.

bu yazıda( çıkar.Al )kısmı link olarak mavi renkli çıkıyor.ve chrome da yeni sekme açıyor ve hata veriyor.Server not found hatası.Sorun noktadan sonra bir boşluk bırakınca duzeliyor.fakat yapmadım incelemen için sistemi bir gözden geçir istersen.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    204k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @ATS16 bilgilendirme için teşekkür ederim ama aynı tarihte thy aktarmasız Valizler dahil daha uygun fiyata [image: 1784207734202-4d688123-3d2e-4c18-b1f7-1947287bfc10-image-resized.jpeg] şu aralar baktığımda aktarmalar eski cazibesi kalmadı yani fiyat olarak geçen ingiltere aktarmalı görmüştüm tl bazından thy yolları ile aradaki fark 5k bekleme ve strese değecek bir rakam değildi
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • Dv2021 greencard askerlik tecil durumu

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -5 Oy
    3 İleti
    292 Bakış
    infant27I
    @Rhonster tamam yazayim teşekkürler
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k