Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells merhaba, eşim eğer evrak maili geldiyse spam olma ihtimaline karşın silmiş olabileceğini söylüyor, ceac.state.gov'dan baktığım kadarıyla dosyanın hala kcc'de olduğunu görüyorum, evrak maili gelip gelmediğini kontrol edebileceğim bir yer var mıdır? Teşekkürler.

KCC'ye dosyanizdaki son durumu email veya telefon ile sorabilirsiniz.

• @beti sizinle benzer bir durum yaşayacağım bende lütfen buraya edindiğiniz tecrübeleri yazar mısınız ? banada yol göstermiş olursunuz böylelikle.

• @crazycells Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️ Şimdi birkaç soru daha sormak istiyorum size 1. Eşim Rusya ve Türkiye vatandaşı çifte vatandaş olarak mülakata giderken hangi evrakları hazırlamalı?
    2. Rusya kimliğinde bizdekinin aksine medeni durum yazıyormus onu değiştirmek gerekir mi umarım gerekmez çünkü 3 ile 6 ay kadar sürüyormus. Çünkü o rus kimliğinde ki fotografı güncellememiş zamanında o yüzden bu kadar uzun sürüyormuş. Bir de 7 yaşında türkiye ye gelmiş rusyadan adli sicil kaydı alması gerkekir mi? Çok sordum biliyorum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻

• @cancakicitr bey sagolun. Inşallah dediginiz gibi olur. Sizin yazdıklarınızdan anladığım gelecek ay sonunda mi mülakat tarihi gelir?

• @Fatihk evraklarınızı gönderdiniz mi? ve sonrasında "records indicate" ile başlayan maili aldınız mı?

• @cancakicitr evet bunların hepsi 11 mayısta bitmişti. Yani en son 11 inde records indicate de geldi.

• @Fatihk o zaman haziran sonunda ağsutos için mülakat maili alacaksınız.

• çok heyecanlıyım 1 temmuzda mülakatım var, yerimde duramıyorum, biri beni durdursun. önceden mülakat tarihi alsamda rahatlasam diyordum mülakatı alınca dahada heyacan daruga çıktı

• @beti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️ Şimdi birkaç soru daha sormak istiyorum size 1. Eşim Rusya ve Türkiye vatandaşı çifte vatandaş olarak mülakata giderken hangi evrakları hazırlamalı?
    2. Rusya kimliğinde bizdekinin aksine medeni durum yazıyormus onu değiştirmek gerekir mi umarım gerekmez çünkü 3 ile 6 ay kadar sürüyormus. Çünkü o rus kimliğinde ki fotografı güncellememiş zamanında o yüzden bu kadar uzun sürüyormuş. Bir de 7 yaşında türkiye ye gelmiş rusyadan adli sicil kaydı alması gerkekir mi? Çok sordum biliyorum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻

1. Gerekli belgeler surada yaziyor:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
      Dogum belgesini, dogdugu ulkeden almali.

2. Evet, dogdugunuz ulkeden adli sicil kaydi istiyorlar. Elindeki iki kimligi de goturmesi yeterli, zaten gerekeni konsolosluk alir.

• @crazycells çok teşekkür ederim 🙏🏻Fakat aklıma takıldı küçük yaşta geldiği halde yine de almamız gerekiyor muydu sicil kaydını 😐

• @beti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells çok teşekkür ederim 🙏🏻Fakat aklıma takıldı küçük yaşta geldiği halde yine de almamız gerekiyor muydu sicil kaydını 😐

mulakat deneyimleri konusundaki dokumanlari incelediniz mi?

• birşey sorabilirmiyim @crazycells bidaki başvuru tarihi nezaman efendim

• @constantin DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

birşey sorabilirmiyim @crazycells bidaki başvuru tarihi nezaman efendim

DV Programi Cekilis basvurulari her yilin Ekim-Kasim aylarinda yapiliyor. Kesin tarihler icin yapilacak duyuruyu beklemeniz gerekecek. Sizin konu basliginiz surasi:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası

• Herkese merhaba, arkadaşlar.
    Temmuzda mülakata giricem, amerikada işim hazır fakat şirket iş davetiyesi olarak ne yazacağını bilmiyor. Elinde bir örnek olan ya da ne yazılacağını bilen var mı? Google da job letter diye bakınıyorum istediğim gibi sonuç bulamadım. (

• @ksezen92 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Herkese merhaba, arkadaşlar.
    Temmuzda mülakata giricem, amerikada işim hazır fakat şirket iş davetiyesi olarak ne yazacağını bilmiyor. Elinde bir örnek olan ya da ne yazılacağını bilen var mı? Google da job letter diye bakınıyorum istediğim gibi sonuç bulamadım. (

Asagidaki taslak metinler isinize yarayabilir, gerekli gordugunuz degisiklik ve sadelestirmeleri yaparsiniz:

https://www.indeed.com/hire/c/info/job-offer-letter-samples

https://www.legalzoom.com/forms/employment-offer-letter

• @yasemen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Merhaba
    Case numberım 18*** lerde her şeyi zamanında yapmama rağmen henüz randevu ve onay maili dahi almadım. 21 binlere mail geldi ama bana neden gelmedi bir fikriniz var mı?

evraklar için onay maili almadıysanız kcc yi arayıp sormalısınız evrak mailiniz ulaşmamış olabilir işinizi şansa bırakmayın gerekirse arkadaşların dediği gibi evrakları tekrardan göndermeyi deneyebilirsiniz @crazycells hocam konu hakkında daha doğru bilgiyi sağlayacıktır

• Merhaba, benim de bir sorum olacak. Numaram 30 binlerde. Sabika kaydi ve nufus belgemi talep ettikleri e-maili daha almadim. Temmuz ayi icinde current yaziyor. Suanda Amerikada ogrenciyim mulakat icin Turkiyeye gelmem gerekiyor. Bilet tarihimi ayarlamaya calsiiyorum.Mulakat gununden yaklasik kac hafta once haberim olur? Ayrica eger sabika kaydini talep eden e-maili almassam kendi kendime e-mail atmam mantikli olur mu?

• @elifyesildal merhaba hala mail almadıysanız, sanırım haziran ayı içersinde evraklarınızı göndermenizle ilgili mail alacaksanız ve evraklarınızı gönderdiğinize dair onayı haziran ayında almış olacağınız için çok yüksek ihtimal eylül ayı için mülakatınız progralanacak. Şuanda temmuz mülakatları dağıtıldı. Ağustos mülakatlarında yer alabilmek içinde mayıs ayının sonuna kadar onay almanız gerekiyordu. Bu durumdan dolayı eylüle kalmış oldunuz. Eylül ayı için alacağınız mülakatın bilgilendirmesi temmuz ayının sonunda gelecektir. Türkiyeye gelişinizi buna göre programlayabilirsiniz yani yakın bir tarihte mülakat alamayacaksınız ne yazıkki

• Herkese Merhaba,

Mülakat mailleri ayın kaçına kadar geliyor acaba ? Temmuz için hala beklemeli miyiz yoksa Haziranı mı beklemeliyiz artık ?

• @tuan mulakat mailleri ay sonlarinda geliyor . Temmuz icin mulakat mailleri gecen Cuma gunu geldi, o zamandan beri sanirim gelen mail olmadi. Temmuz icin kontenjan doldu sanirim .

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2019 Geç Başvuru Hakkında

4
    0 Oy
    4 İleti
    313 Bakış
    entelmanE
    Önümüzdeki bültene olmasa da sonraki 2 bültene yetişme şansınız hala var. Bir an önce DS260 formunu doldurup süreci takip edebilirsiniz.
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k