Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @Takip dualingo yu bende kullanıyorum ben şuan çalışmıyorum o yüzden vaktim varken değerlendirmek istedim

• süper su sıralar vakit bulmak benim için bir lüks. vaktin varken dil olayında çabayı dahada arttır.hatta arada hep beraber forumun ingilizce bölümüne girip bildiklerimizi anlatalım hem tekrar olur hemde hatalarımızı yakalayabiliriz. @gözde

• Amerika ile ilgili izlemediğim youtube kanalı kalmadı arkadaşlar. Kafayı iyice bozdum. Hanım artık çıkmazsa çok üzüleceğim için çıkmasını istemeye başladı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Eğer hayırlı olacaksa çıksın diye dua ediyorum. İnşallah hepimizin yolu açık olur.

• Spotify'da PodCast üzerinde "Espresso English" var. Kısa süreli nokta atış konuları ele alıyor. Özellikle Beginner seviyesinin üzerinde iseniz (basit konuşmaları anlıyorsanız) günlük konuşmalara dönük çok faydası olan bir podcast. Ayrıca sitesinde de ücretsiz 1 kitap ve 1 podcast serisi daha var. Günlük hayat için gramer yerine can alıcı kalıplara ve telefuz triklerine dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.
    https://www.espressoenglish.net/

• @takip Teşekkürler :)

• @reader Teşekkürler :) İnşallah, Allah herkesin kalbine göre versin..

• 👉 74 gün kaldı 👈

• 👉73 gün kaldı👈

• Zaman ne çabuk geçiyor :)

• @sefer-çavuş geçiyor mu gerçekten :)

• kendimi çok inandırmak istemiyorum bu konuya ama aklımdan da çıkmıyor. Sanki gidecek gibi özenle plan yapıyorum.. Mayıs ayı hezimet olmaz inşallah :)

• Ben gün yaklaştıkça ümidimi kaybeder gibi oluyorum özellikle geceleri çok zor geliyor. AMA her sabah gene ümit doluyorum nedense🙃

• Gündüzleri hiç vaktim olmuyor ama akşam eve gittiğimde alıyorum elime telefonu Amerika'da yaşayan Türk'lerin yaşadıkları, iş deneyimleri, vs izliyorum. Sanki orada yaşıyormuşum hissi ile hayaller kuruyor plan yapıyorum :D paranoyak oldum iyice :D mutlaka ben gibi düşünenler oluyordur. Büyük ihtimal Mayıs ayında seçilemediğimi görünce bir süre depresyona girerim herhalde :D

• @apex vallahi aynı ben

• ⭐⭐

@reader bizim ilkinde çıkmıştı inş sizede aynısı olur :)

• @gkhanfeez insallah gonulden isteyen herkese cikar.

• @apex arka arkaya gün paylaşımı yaptık ya ona istinaden söyledim 😁 yoksa gerçekten geçmiyor. Gün sayınca hiç gelmeyecek gibi geliyor bende hafta sayıyorum sayı olarak daha az olduğu için psikolojik daha iyi geliyor. Arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri düşünüyor, aynı şeylerin hayalini kuruyoruz. Evimize alacağımız birşey varsa, işimizle, geleceğimizle, ailemizle ilgili ne varsa Mayıs ayına endekslemiş durumdayız. Eminim! Ama her zaman burda ve her yerde tek duam "Eğer hayırlısıysa olsun." Hepimiz için inşallah hayırlı olur ve herşey yolunda gider.👼

• @sefer-çavuş Anlaşılan o ki herkesin durumu aynı :) en kötü durumda kurduğumuz hayaller yanımıza kâr kalır.. Yaşamış kadar oluruz herhalde :D

• 👉72 gün kaldı👈

• 👉71 gün kaldı👈

Benzer Başlıklar

• DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    886 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k