DV2020 bekleme odası
-
Merhaba; 6,5 yasindaki kizim amerikada dogdu ve pasaportu ve social security numarasi var onun icinde ds 260 formu gerekiyormu. Ve cocugunuz sizinle goc edicekmi sorusuna nasil cevap vermeliyim
-
@drmehmet DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells hocam geçmiş deneyimlerinizden faydalanmak adına soruyorum. 54k ya kadar yetişir mi sizce greencard ?Böyle bir durumda bana tavsiyeniz ne olur?
bulten surada:
https://yesilkartforum.com/bulten/Tavsiyem, siz dahil tum DV2020 talihlisi arkadaslarin, ustunde vize olan pasaportu alana kadar beklentilerini minimumda tutup, normal yasantilariniza devam etmesi yonunde...
-
@milad-kardox DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Ankara da mülakatımız olacak. İstanbul da yaşıyoruz. vize aldıktan 4 ay sonra gidip sorunları çözdükten sonra vizenin 5. ayında çocukları götürmeyi planlıyoruz. Yani tüm ailenin birlikte giriş yapma zorunluluğu var mı?
aile olarak girmek zorunlu degil, herkes vizesiyle ilk girisi vize tarihi bitmeden yapmali.
-
@halils DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba; 6,5 yasindaki kizim amerikada dogdu ve pasaportu ve social security numarasi var onun icinde ds 260 formu gerekiyormu. Ve cocugunuz sizinle goc edicekmi sorusuna nasil cevap vermeliyim
DS-260 ile ilgili sorular icin su basligi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
@crazycells çok teşekkür ederim
-
@crazycells selamlar. şimdi asıl talihli benim. vize görüşmesine eşim ve 2 çocuğumla gidip, vizeyi aldıktan sonra ben amerikaya gitsem kendi başıma. 6 ay dolmadan da eşim ve çocuklarım gelse. ben de o arada iş durumlarını, ev durumlarını ayarlasam bu mümkün mü? yoksa illaki hep beraber mi gitmeliyiz. örneğin 1 ocakta vizeler çıktı hepimizin. ben 5 ocakta gittim. eşim ve çocuklar 1 martta gelebilir mi?
-
@rigsmaer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells selamlar. şimdi asıl talihli benim. vize görüşmesine eşim ve 2 çocuğumla gidip, vizeyi aldıktan sonra ben amerikaya gitsem kendi başıma. 6 ay dolmadan da eşim ve çocuklarım gelse. ben de o arada iş durumlarını, ev durumlarını ayarlasam bu mümkün mü? yoksa illaki hep beraber mi gitmeliyiz. örneğin 1 ocakta vizeler çıktı hepimizin. ben 5 ocakta gittim. eşim ve çocuklar 1 martta gelebilir mi?
Talihli siz oldugunuz icin onceden gidebilirsiniz. Siz giris yapmadan esiniz veya cocuklariniz giremez, ama sizinle beraber veya sizden sonra girebilir.
Vize tarihleri bitmeden herkes girislerini yapmis olmali.
-
@crazycells cansın abi sen eyvallah:)
-
@milad-kardox asya kotası oldugunuzu nerden cıkardınız? türkiye avrupa kotasındadır. ve herkes mülakata ankarada giriyor.
-
@dscrt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@milad-kardox asya kotası oldugunuzu nerden cıkardınız? türkiye avrupa kotasındadır. ve herkes mülakata ankarada giriyor.
Mulakata Ankara'da giren herkes EU kotasinda olmayabilir, ayrica Turkiye'de yasayan herkes de EU kotasinda olmayabilir :slight_smile:
uygunluk ulkeniz genelde dogdugunuz ulkedir, eger bu ulke AS kategorisindeyse, o durumda dosya numaraniz da 2020AS000... ile baslar. Bu durum, Ankara'da mulakata girmenize engel degil tabii ki, nitekim bir AS ulkesi olan Iran'da ABD konsoloslugu olmadigindan Iranlilarin buyuk bir kismi Turkiye'deki ABD konsoloslugunda mulakata giriyor.
-
@crazycells evet Bende onu merak ettim neye göre Asya oldugunu biliyor? Ama açıklamak yerine banlamayı tercih etmiş.😁 Eger Sizin dediğiniz gibi olsaydı yazardı muhtemelen yanlış bildiği için yazmıs
-
@dscrt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells evet Bende onu merak ettim neye göre Asya oldugunu biliyor? Ama açıklamak yerine banlamayı tercih etmiş.😁 Eger Sizin dediğiniz gibi olsaydı yazardı muhtemelen yanlış bildiği için yazmıs
dosya numarasindan gormustur.
henuz foruma banlama secenegini getirmedik, su an icin sadece "ignore" etme secenegi mevcut; ama cok yakinda banlama da gelecek :slight_smile:
-
@crazycells ee tamam anlamışsınız yani ne demek istediğimi 😉
-
@crazycells Selam ,soruyu yanlış yerde sormuş olabilirim, yeni sayılırım...Kaç yıldır kazanamıyorum.Bir daha ki müracaatı ''firmayla mı'' yapmalıyım sizce?sanki etrafımda herkes firma sayesinde kazanmış gibi. Kızımla orijinal siteden kendimiz yapıyorduk, fotoğrafı çektirtip (kurallara uygun)yüklüyorduk. Nerede hata yapıyoruz. Sanırım sekizinci yılım, çok uzun zaman önce 5 yıllık bir firmayla anlaşmış yine kazanamamıştım.. Şimdi düşünüyorum da aynı fotoğraf kaç yıl kulllanılır ki? O zaman kurallar bu kadar katı mı değilmiydi, yoksa biz mi kandırıldık? Teşekkürler..
-
@neandertal1 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Selam ,soruyu yanlış yerde sormuş olabilirim, yeni sayılırım...Kaç yıldır kazanamıyorum.Bir daha ki müracaatı ''firmayla mı'' yapmalıyım sizce?sanki etrafımda herkes firma sayesinde kazanmış gibi. Kızımla orijinal siteden kendimiz yapıyorduk, fotoğrafı çektirtip (kurallara uygun)yüklüyorduk. Nerede hata yapıyoruz. Sanırım sekizinci yılım, çok uzun zaman önce 5 yıllık bir firmayla anlaşmış yine kazanamamıştım.. Şimdi düşünüyorum da aynı fotoğraf kaç yıl kulllanılır ki? O zaman kurallar bu kadar katı mı değilmiydi, yoksa biz mi kandırıldık? Teşekkürler..
Evet, yanlis konudayiz :slight_smile: Sizinki DV2021 basvurusu olacak. Hem bekleme odamiz var, hem de basvuru sirasinda butun sorularinizi surada sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Kesinlikle firmalari tavsiye etmiyorum, bilgilerinde hata olup mulakatta red alanlarin cok buyuk bir cogunlugu dediginiz turde firmalari kullanan insanlar. Siz yaparsaniz her sey garanti olur. Zaten forumda herkesin sorularini cevapliyoruz.
-
arkadaşlar merhaba yeni geldim aranıza bizimki 35k larda , bugün yarın form dolduracagım,sormak istediklerim.
bu rakama göre ne zaman randevu gelir biz?
randevudan önce mail yolu ile evrak istiyorlarmış bu evraklar hangileri?
birde yesişkart forum yutup sayfasındaki videodan bakarak doldursak yeterlimi, yeni eklenen birşey varmı bu sene? -
@enes2710 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar merhaba yeni geldim aranıza bizimki 35k larda , bugün yarın form dolduracagım,sormak istediklerim.
bu rakama göre ne zaman randevu gelir biz?
randevudan önce mail yolu ile evrak istiyorlarmış bu evraklar hangileri?
birde yesişkart forum yutup sayfasındaki videodan bakarak doldursak yeterlimi, yeni eklenen birşey varmı bu sene?Sorunuzu şurada sorabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Açıklamalar güncel ve yapmanız gerekenler aşama aşama yazılmış. Dikkatlice ve tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim. Bu arada 50k üzeri bile çok fazla bu yıl. -
Herkese selam,
Bu bekleyiş çok heyecanlı ve uzun bir bekleyiş. Numaramız 37k larda ve 2 çocuklu bir aileyiz. Görüşme ücreti ve muayene ücreti tl ye çevirdiğinizde bir hayli yüksek tutuyor bu sebeple biriktirebilir miyiz bilmiyorum.
Görüşmeye girmek içinde ev araba satmayı doğru bulmuyorum açıkçası bakalım neler yaşayacağız. Özellikle reddedilenlerin hikayelerini çok merak ediyorum ben.
Herkes için hayırlı olsun.
Fakat en düzgün bilgi ve güncelliği bu forumda buldum emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. -
@crazycells teşekkür ederim.
-
Merhaba Dv2020 gc kazandım , sıram 28xxx sıranın gelmeme ihtimali nedir geçen çekilişlerde ortalama kaçlarda kapanmış? Bir bilginiz var mı acaba ? Çünkü 2017 de sanırım 24 binlerde kapanmış :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum