DV2021 Bekleme Odası
-
Yasa geçebilir diye düşünüyorum. Kanada nın göçmen alma sistemi gibi yapmaya çalışıyorlar. Aslında göçmenlik kalkmıyor sadece işlerine yarayacak olanlara veriyorlar. Bence o kadar kötü değil.
-
Doları kim yükseltti :)
https://www.instagram.com/p/Bmnvq1igdeB/?igshid=undhzmlrc4oq -
Maşallahh ortalıkda pek bi 🤫 😅👍🏻🗽🇺🇸😁
-
her yil cekilise katilanlarin sayisi baya artiyir galiba. katilimci arkadaslara basarilar dilerim.
-
@victory saymaya başladığımda 365 gün vardı şimdi 140 bi şekilde geçiyor😂
-
Gelde çıldırma. Hanımfendi üyemiz 2.5 senedir tutuklu yargılanan eşi için başvuru yapıyor ve gc çıkıyor... Kendileri çokmu şanslı çokmu şanssız bizdemi bir sıkıntı var çözemedim.. Allah kurtarsın diyelim....
Note 1 : resim olayı demekki sıkıntı değilmiş.
Note 2 : gc çekilişi gerçekten bir şans işi çekilişi.
Note 3 : çekiliş sırasında bir background check yok demektir. -
İçimizde bir burukluk ama olsun.. Önümüzde yillar var illaki biri olur.
Yerimizi alalım şimdiden -
@topraxxx gercekten mi vallaha sans demek ki
-
resim ile ilgili söylentiler başvuru yaparken hep bi acaba dedirtiyordu. Öyle olmadığının bir ispatı söylediğiniz. @topraxxx
-
@cerca-trova yani görüş gününde gidip fotoğraf çekmediyse cep telefonuyla, yada fotoğrafçı çağırıp çekmedilerse eski bir fotoğraf kullanmışlardır demekki. Muhtemelende vesikalık. Ha şu var mülakata katılabilecek olsalardı o sırada bir sorun teşkil edermiydi bilemiyorum. Bu çekiliş anında ki durum için geçerli.
-
@topraxxx haklısın. başvuru sayfasında son 6 ayda çekilmiş foto istiyoruz diye yazmışlar ama ondan çok düzenleme programında o sınırlara göre ayarlamak filan sonrada çıkmayınca bide dedikodular acaba dediritiyordu. Halbuki bizde sanş yokmuş :)
-
@cerca-trova aynen biz bahtsız bedevi forum ailesiyiz. 😂👍🏻🇺🇸🗽😁
-
@topraxxx yılmak yok çekiliş kalkana ya da çıkana kadar denemeye devam.
-
@topraxxx topla tezgahı başkan, tası tarağı topla bu işin mantıklı hiç bir açıklaması yok, biz boşuna bir tarafımızı yırtıyoruz, o insan adına dediğin gibi sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim ancak biz bedevilere çöl gerekmiyor... forum kervan oluştur yolda sdomssaondfmlsdvas!!! :(
-
Ben hala 2020'nin şokunu atlatamadım valla. Hayal kırıklığıyla kaldık burada.
-
@chromium DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
Ben hala 2020'nin şokunu atlatamadım valla. Hayal kırıklığıyla kaldık burada.
Herşeyi o kadar boşvermişim ki adapte olamıyorum hiçbirşeye 😊 Sanki sonuçların açıklanmasına 1 ay var gibi forumu kurcalıyor, çıkacakmış hissi ile hala araştırmalar yapıyorum maalesef. Araştırmalar boşuna değildir tabi olursa mutlaka işime yarayacaktır da yinede DV-2020 hüznünü atlatamadım.
-
İzmir den ilk başvuru hüsran oldu. 2021 e ya nasip bakalım.
-
Valla ben çok kızgın, kırgın, hayal kırıklığı içerisindeyim. Bir yanım oraya gitti, bir yanım burada kaldı sanki.
Çıkmalıydı...!
Başka sözüm yok sayın Yargıç...
-
İlk başvurumu yapmak için yerimi aldım :) çıksa da çıkmasa da öyle büyük umut bağlamadım. Her şeye rağmen Türkiye'de yaşamakta güzel ve herkese şimdiden bol şanslar :)
-
Ümidimizi kaybetmeyelim dostlar. Kardeşler abiler, greencard konusunda bilgili arkadaşlarımızın, söylemlerine dayanarak bu tasarının geçeceği kesin değil. Beklemeye devam :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum