@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Bize evrak maili gelmedi.. Ama hazırlamak için evrakları hazır tutayım dedim. Acaba Bi listesi varsa paylaşabilir misiniz
@dscrt dv2019 mulakat deneyimleri basliginin ilk sayfasinda bulabilirsiniz . Bilgisayardan yazmadigim icin linki atamadim , kusura bakmayin .
@cnpist cok teşekkür ediyorum
Numarası büyük olan arkadaslar evrak maili gelen var mı? 27*** veya 28**** 29,30 varsa mutlaka yazsın iletişimde olalım:)
Sayın @dscrt biz evrak mailini aldık, imzamda tarihleri görebilirsiniz.
@onrozr cok sevindim inşallah bizde yakın zamanda alırız
@aykman yani er ya da geç randevu alırız değil mi, mülakat tarihi verilmemesi gibi bir sorun yaşanır mı, endişelenmemize gerek var mı?
@burcualtay Sayın @crazycells daha iyi bilir ama sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Çünkü daha 3 ay var. Temmuz olmazsa Ağustos, en kötü Eylül için vize tarihi alınır. Tabi önemli olan evrak onaylarının zamanında alınmış olması.
Haziran çok az kişiye randevu verildi. Bu Ankara ile alakalı. Temmuz telafi edilecektir bence. Ağustosta yine bayram nedeniyle az randevu verilirse Eylül de herkese randevu verilecektir diye düşünüyorum.
@burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@aykman yani er ya da geç randevu alırız değil mi, mülakat tarihi verilmemesi gibi bir sorun yaşanır mı, endişelenmemize gerek var mı?
sorun olmamasi lazim bence de, uzun bir sure once formlari gondermissiniz.
Kentcukye telefon acmayı düşünüyorum. Numarasını bilen var mı?
@dscrt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Kentcukye telefon acmayı düşünüyorum. Numarasını bilen var mı?
Herkes biliyor cunku mektuplarda en asagida yaziyor 
+1 606 526 7500

@crazycells evet dogru saskınlıgımıza verin.. Hazır sizi yakalamışken Bi sorum olucak.. Gerçi diğer tarafta sordum ama sizin yol göstermenize ihtiyacım var. Biz evrak maili onlar istemeden cuma günü attık. Otomatik mail geldi. Sonra bu aksam üstü bize tekrar '' thank you for your inquiry.
You forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. .... Maili geldi. Sorum su evrak maili alıp, evrakları gönderdikten sonra bu mail alıyor mu herkes? Ve bizden tekrar evrak isterler mi yoksa mülakat verirler mi
@dscrt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells evet dogru saskınlıgımıza verin.. Hazır sizi yakalamışken Bi sorum olucak.. Gerçi diğer tarafta sordum ama sizin yol göstermenize ihtiyacım var. Biz evrak maili onlar istemeden cuma günü attık. Otomatik mail geldi. Sonra bu aksam üstü bize tekrar '' thank you for your inquiry.
You forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. .... Maili geldi. Sorum su evrak maili alıp, evrakları gönderdikten sonra bu mail alıyor mu herkes? Ve bizden tekrar evrak isterler mi yoksa mülakat verirler mi
Evet, otomatik geliyor. Tekrar evrak emaili isteyebilirler, bunu net bilmiyoruz. Eger size sira geldiginde formlari gonderdiginizi farkederlerse ve tum belgeler tamamsa, email gondermeden de devam edebilirler.
@crazycells cok saolun varolun hızlıca cevap verdiğiniz için
Evrak mailini sonunda aldık
Onay maili.mi
Kac gunde geldi onay maili.mustafa bey
@mustafacil Merhabalar, siz DS 260 formunu ve diger civil documents ları submit yaptıktan sonra size email mi geldi? Ayrıca, belgenizi upload yaptıktan sonra submit yapılıyor.. Sonra submit yaptıktan sonra bir yazı çıkıyor ekrana ne dediğini tam hatırlamıyorum ama çıklarda Yes ve No vardı. Siz hangisini tıkladınız? Ben Yes dedim. Sonra başka bir yazı geliyor ekrana sonran Close deyip kapatılıyor. Hatırladınız mı? Benim endişem acaba yanlış mı yaptım.. diye düşünüyorum. Ben DS 260 formunu gönderdim. online dan. Oğlum Amerikada Affidavit support unu gönderdi. Bende burdan Civil documentlerı gönderdim. Ama bizler email yoluyla yada posta yoluyla göndermedik evrakları. Bana cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Slmlar herkese
Benim 2011 de 5 aylık bir Avustralya dil okulu tecrubem oldu.Bunu herhangi bi aşamada belirtmem gerekiyormu?Forumda 6 aydan uzun kalinan yerlerden police records gerekiyor diye okudum.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar dan yardım rica edicem.Özellikle @crazycells üstadımız engin bilgi ve tecrübesiyle cvplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
@itsme DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Slmlar herkese
Benim 2011 de 5 aylık bir Avustralya dil okulu tecrubem oldu.Bunu herhangi bi aşamada belirtmem gerekiyormu?Forumda 6 aydan uzun kalinan yerlerden police records gerekiyor diye okudum.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar dan yardım rica edicem.Özellikle @crazycells üstadımız engin bilgi ve tecrübesiyle cvplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
belirtmeniz de , belge hazirlamaniz da gerekmiyor.