DV2021 Bekleme Odası
-
İbrahim beyin anlattığı şeyler teoride çok mantıklı ama özünde 25 farklı karakterde insanla zor iş. Bir kötü niyetlinin zinciri kırması olayı kanla bitirir diye fikrimi beyan etmek istiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir☺️🙏🏻 Yapacak arkadaşlara bol şans. -
Evet dostlar varmı greencarda doğru uzanan hem çalışma hemde oturum izni olan bir vize ile gelebileceğimiz yöntemler? Araştıyorum bende her yolu kaç gündür.
-
Yokmu şöyle gelip ilk önce küçük işlerle başlayabileceğim doordash, gutter temizleme, pizza servisçiliği, çim biçme, ürün al sat falan yapıp sonrasında kendi işimi kurup büyütebileceğim bir vize türü greencard çekilişi hariç delireceğim valla.
-
Plan şu:
Hanımı ikna edebilirsem Amerikalı bir kadınla evlenip vatandaşlık aldıktan sonra mevcut hanımı kaza süsü vermek suretiyle temizleyip sonra gerçek hanımla Amerika’da evlenmek 🤪
Not: Hanımdan gelen 2li uçan tekme ve sağ kroşe ile plan başlamadan bitti 😂😂😂 -
@brkgrms Saydıklarının tamamını hatta daha da fazlasını gitmeden öngöremiyoruz kardeşim mesele gitmek dil okulu turist sponsor gc yatırım bunun haricinde şuan abd hayal...gc olmadı sponsor bulmak gc kadar bile şans tanımıyorum yatırımcı için ya efsane bir fikir le ikna yada temizinden 200 bin türk lirası işletme falan geriye ne kaldı dil okulu ya da turist bu ikisi için yoğunlaş bence .. ben öyle yapıyorum.
-
@proff01 ya tamamda ne turist vizesi nede dil okulu ile çalışamıyorsun sıkıntı orda bana çekilişsiz greencard lazım başvuramıyorumuyum doğrudan.
-
@brkgrms dil okulunda haftada 20 saat legal ve sınırsız illegal çalışabiliyorsun ki bir çok kişi bu şekilde çalışıyor orada, 6 ay dil kursu devamında 2 yıllık com col cevirme ile devam ediyorsun , turist dersen 6 ay ın var kabiliyet lazım her konuda !!! onu yapanda çok kardeşim bende başka yol kalmadı 2 sinden biri ...
-
@proff01 dil okulunda part time çalışamazsınız dediğiniz part time çalışma işini sadece üniversiteler veriyor ve ondada hemen başlayamıyorsunuz belli bir süre geçtikten sonra başvuruyorsunuz ve durumunuzun kötü olduğuna ikna etmeniz gerek.
-
dikkat ederseniz dil okullarına sık sorulan sorularda özellikle belirtiyorlar bunu
-
@rhonster dil okulu devamı com col için söylemek istemiştim onu ama şuan bir önemi kalmadı başka bir yerden darbe aldım :( genede teşekkürler
-
Ankara Anlaşması yoluyla İngiltere göçmenliği için son tarih 22 Ekim gibi görünüyor. İşini şansa bırakmak istemeyenlere duyurulur...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/200/i̇ngiltere-göçmenliği-ankara-anlaşması
-
Bizde bi yorum bırakalım nasıl olsa 2021 dede çıkmayacak : )
-
hadi bakalamım hayırlısı
-
Bence dil okulu mantıklı YouTube da bir çift vardı dil okuluna gitmişlerdi philadelphia ya ve bi türkün yanında çalışıyorlardı kızlarıda vardı en son adam tırcı olmuş sanırsam yatirimci vizesine çevirmişler.yani mantıklı olan dil okuluna giderken maksimum çalışıp para biriktirmek ve ufakta olsa bir iş açmak o şekil kalabilirsiniz.okurken iş bulmanız kolay zaten usa de işsizlik oranı %4 ün altında bu sıfır işsizlik demektir
-
@numbwalker Haklısın. Bunun dışında neler yapılabilir onu da konuşuyoruz bir yandan. Bu seçenekte de nasıl bir güven ortamı olur, nasıl bağlayıcık sağlayabiliriz bunu konuşuyoruz. Zor ama mümkün bence. Belki sona kalan 4 kişiyle olacak ama mümkün olacak, bilinemez..
-
@numbwalker Sana başarılar dilemekle birlikte cesaretinin önünde saygıyla eğiliyorum. Ben böyle birşeyden bahsetmeyi bile hayal edemem.
-
Uc yildir evli bir sekilde basvurmayi dusunuyorum. Bu sene cesaret edip basvurdum ama yine husran. 2008'den beri basvuruyorum ancak arada sadece 2 sene firem var. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Umarim kendisini bu dunyaya daha cok ait hissedecek herkese cikar.
-
Merhaba arkadaslar,
Daha once birkac defa basvuruda bulunmustum ve hic birinde kazanamadim. DV2020'a basvurdugumda bu yil cok fazla umitlendim. aslinda bu kadar heyecan yapmamam lazimdi cunku cikmadiginda cok kotu olacagimi biliyordum. Ailece o kadar cok istedik ki anlatamam. Ne yazikki cikmadi ve aileme belli etmesemde sanki dunyam yikildi. Ogluma daha guzel bir gelecek saglamak icin gitmek istiyordum. Oldurmeyen sey guclendirir. insallah DV2021'de yuzumuz guler.
Saygilarimla
Serkan -
Arkadaşlar merhaba ben green card kazandım fakat danışmanlık şirketlerine güvenemiyorum kendim formu doldurmak istiyorum ancak hata yapmaktan ve sonrasından evraklar ile ilgili yanlışlık yaparımdye korkularım var bir de bu sene hangi evrakların çevirisini istiyorlar bilgisi olan var mı lütfen bana yardımcı olun
-
@azize33 DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba ben green card kazandım fakat danışmanlık şirketlerine güvenemiyorum kendim formu doldurmak istiyorum ancak hata yapmaktan ve sonrasından evraklar ile ilgili yanlışlık yaparımdye korkularım var bir de bu sene hangi evrakların çevirisini istiyorlar bilgisi olan var mı lütfen bana yardımcı olun
Tebrikler. Bundan sonraki süreçte de kolaylıklar diliyorum.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/80
Süreci buradan takip edip, sorularınızı da burada sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum