DV2020 bekleme odası
-
@yavuzfatih Cevabını Gayet Iyi biliyorum Fakat Arastirmadiginiz İçin Yanıt Vermeyeceğim Ve Arkadaşları da yanıt vermemeye davet ediyorum
-
Herkese merhaba
Yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyorum ve burda gerçekten seviyeli,güzel insanların mesajlarına şahit oldum. Bu 2 sene sonunda bende bir üyelik açıp aranıza katılma kararı aldım.
Maalesef 2 senedir banada çıkmıyor green card..
O kadar çok düşünüyor ve kafama takıyorum ki nasıl gidebilirim diye.
Yazılım geliştirme eğitimi alıyorum belki bu sayede bir iş bulup gitme imkanım olur diye düşünüyorum, bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. -
@m-turk ds 260 formunu açıp bakmak istemiyorum pasaport bilgileri kısmı varsa boş geçemeyeciğim için denemek istemedim.
-
@yavuzfatih DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@m-turk ds 260 formunu açıp bakmak istemiyorum pasaport bilgileri kısmı varsa boş geçemeyeciğim için denemek istemedim.
Forum arama kısmına yazarsanız sorunuzun cevabını bulursunuz muhtemelen. Ya da https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/27
Sorunuzu burada sorabilirsiniz. -
Çok koydu be dün gülüyorduk ama bugün ağlıyoruz. Ne kardeşime ne bana çıkmadı :D
-
Merhaba arkadaşlar bende formu 8 aydır takip edip yeni üye olanlardanım. Benim bu sene ilk başvurumdu ama bana da çıkmadı. Bu sene sessizce takip etmeyim de sizlerle birlikte takip edeyim dedim.
-
@asilelif DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar bende formu 8 aydır takip edip yeni üye olanlardanım. Benim bu sene ilk başvurumdu ama bana da çıkmadı. Bu sene sessizce takip etmeyim de sizlerle birlikte takip edeyim dedim.
Hoşgeldin ben de yıllardır kendimi ve eşimi hazırlamaya çalışıp, başvuru yapmadığım halde sinsi sinsi :) forumu takip edenlerdendim. Dedim üye olayım artık belki birşeyler değişir. O gün bugün eşimde gitme fikrine alışmaya başladı sanki. Forumda keramet var bence :) tekrar hoşgeldin
-
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ÇIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKMADI. :D :D :D :D :D
-
@bidünya teşekkür ederim hoşbuldum. Bende eşimi ikna etmekle baya uğraştım sonunda kabul ettirdim anmma bu seferde çıkmadı 😳
-
@asilelif DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@bidünya teşekkür ederim hoşbuldum. Bende eşimi ikna etmekle baya uğraştım sonunda kabul ettirdim anmma bu seferde çıkmadı 😳
Canınız sağolsun. Vakti saati var demek ki daha. Gerçi başvurmadığım için böyle konuşmak kolay ama nihayetinde hayat devam ediyor. Umutlar, hayaller devam ediyor-etmeli.
-
@imagine626262 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu saate kadar henüz sonucu öğrenemedim...bir türlü bağlanamadım..ilerlediğim en son noktada istek zaman aşımına uğradı diyor...farklı bir kanal yada yöntem varmı??
Ard arda tekrar deneyin eger hala olmazsa site tenhalastigi zaman yine girin isterseniz.
-
@puhudali DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar hali hazırda foruma öncesinden zaten üye olmuş olanlardan kaç kişiye çıktı takip edebildinizmi.12 kişi deniyor onlar forumdan mı yoksa kazandıktan sonra üye olanlar ile birlikte olan sayımı.merak ettim. geçen yıllarda yanlış hatırlamıyorsan 4-5 kişi kadardı çünki eğer su an 12 ise sayı yine artmış.
Ben 7 olarak saydim... Gozden kacirdigim arkadaslar varsa kusura bakmasinlar, halihazirda forum uyesi olup da bu yil secilen arkadaslar:
@omertug
@air_technic
@spawnblack (kardes kontenjani :slight_smile: )
@zgrrdn
@riderman
@sinancelik
@DeathZombieedit: @Erkangeziyor ve @ksmcmldg ile birlikte 9 oldu.
-
Bana da çıkmamış, sağlık olsun seneye artık
-
@bidünya bende çıkmadığını öğrenince demekki hayırlısı böyleymiş dedim ve çok üzülmedim çünkü dua ederken hep hayırlısı ise çıksın diye dua etmiştim
-
@crazycells Tabiki uygundur siz toparlayıp bir sunun devamı bir şekilde gelecektir umarım.
-
@yozgatlı66 nerden alıyorsunuz acaba içeriği nedir?
-
@crazycells benide forma kabul ettiğiniz için sizede ayrıca teşekkür ederim
-
@crazycells 27 kişi var bnm gördüğüm
-
@dreamworld
Bir akrabam bu mesleği icra ediyor,onun yönlendirmesiyle bilgeadam kursunda öğrenime başladım. İktisat mezunuyum, yanına bu alanla ilgili bir diploma daha koymayı ve eş zamanlı olarak ingilizcemi biraz daha geliştirmeyi hedefliyorum. Yaşım 25 kendime bir hedef koydum. 30 yaşına kadar bir şekilde gideceğim hayallerime :) beni yanlış anlamayın lütfen ama ben Burada kaldıkça ruhum sıkışıyor nefes alamıyorum sanki -
@yavuzfatih DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells 27 kişi var bnm gördüğüm
yok sayin @Yavuzfatih onu demek istemedim :slight_smile:
cekilis aciklanmadan once halihazirda forum uyesi olan arkadaslardan bahsediyordum :slight_smile: Yoksa sizin de dediginiz gibi pek cok DV2020 talihlisi gruba eklenmistir, 27'den de fazla olduguna eminim :slight_smile: 2 gundur 100'den fazla uye katildi foruma, bunlarin cok buyuk bir bolumu yeni talihlilerdir diye dusunuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum