Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @zagatoff DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

arkadaşlar herkese merhaba forum a yeni üye oldum.dv2019 a başvurdum ilk kez başvuruyorum.sizce taşınma masrafı ne kadar olur minimum ne kadar biriktirmen gerekir

Bence yeni bir ülkede sıfırdan bir hayata başlamak için 20000 $ dan az paranız olmamalı araba ev eşya ve iş bulana kadar sizi idare edecek para tabi bu kaç kişi gideceğinizle doğru orantılı you tube da green card ile giden Türklerin masraf videoları var izlerseniz belki azda olsa yardımcı olur size

• @gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@takip hahaha yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm bende bolca Amerika videosu izliyorum :D Ayrıca ekim ayından beri İngilizce kursuna gidiyorum haftada 12 saat İngilizcem biraz vardı ama kullanmadığım için umutmuşum tabi o yüzden a1 seviyesinden başlamıştım şuan a2 seviyesindeyim bomboş bir teneke gibi gitmek istemedim hiçbir şeyini bilmediğim bir ülkede bu beni daha korkak ve tedirgin yapardı çıktık bir yola inşallah forumdaki herkese çıkarda gidince buluşur bu günleri konuşuruz :D

bence gitmeden tr de tanışmak daha mantıklı.ben sağlam bi arkadaş bulsam hiç düşünmeden gidecem.tek başına çok korkunç bence.ben çıksa bile tek başıma gitmeyi düşünmüyorum.iki kişi gitsen hiç olmasa kirayı bölüşürsün.

• @zagatoff evet bekar ve aynı eyalete birde aynı zamanda gidecekler için olabilir ama oraya gidince de oda kiralayabilirsiniz

• Hayaller hayatlar mayıs gelsin bayram olsun az sabır çokça umut lazım :)

• Ben de sabırsızlıkla bekliyorum🙃

• Tam 3 ay kaldi umutla beklemeye devam

• Dilerim bu forumda bekleyen herkese green kart çıkar

• Delete..

• Umutla ve heyecanla bekliyoruz :D

• Umarım gerçekten isteyene çıksın. Hepimizin yolu açık olsun!

• eşimle birlikte bizde baş vurduk hayırlısı ile beklemedeyım etrafca bır kac kısıye bıle baş vurdum fakat ilkten kayıtların ıptal oldugunu bılmeyıp basvuru tekrar yapmayan ınsan sayısı o kadar cokkı cevremdede bu sene bazı ları ısın uzucu bazıları ıcın şans diorum artık

• @sawas evet bu sene başvurunun tekrarlandığını duymayanlar olmuş bende bir kaç yerde denk geldim sonradan öğrenenlere inşallah bu forumdan olup başvuran herkese çıkar bu süreçte beni tek tedirgin eden şey Trump kendime telkinde bulunmak istiyorum bu sene çıkmazsa seneye seneye çıkmazsa bir sonraki sene diye ama diyemiyorum

• Şunu sezdim kendi açımdan ne kadar doğru orası ayrı, kafaya koyduysan ve nasibinde varsa rab izin verirse eninde sonunda gidiyosun. ama 1. çekiliş ama 10. çekiliş. Peşini bırakmamak lazım (:

• Delete..

• @googlegibiherif 2019 sonrası çekilişin kaldırılama ihtimali beni tedirgin eden ayrıca çekilişi kazanmış olmak demek bile kazanılmış bir hak sayılmıyor vizeniz pasaportunuza işlenip elinize ulaştığı gün kazanılmış hak oluyor mayısta adım çıktı ohh artık ben bu hakkı kazandım gibi bir şey söz konusu değil ne yazık ki

• Odak noktanız GC değil de yurtdışında (US de olur) yaşamak olursa biraz daha rahat düşünüyorsunuz. 6. yılında DVL kazanmış birisi olarak son 2 yıl AUS için kasıyordum. Ama hem puanı yükseltmeleri hem de yaş nedeniyle puan alamamam umudumu azalttı. Genç (tercihen yeni mezun) ve ... Mühendisi (özellikle maden) titrini taşıyan herkesin dil problemini çözüp (IELTS veya TOEFL) AUS'u denemelerini şiddetle öneririm.
    Evet GC sadece lise mezuniyetini şart koşuyor (ya da aranan mesleklerde süreyi) ama çabalarla kesinlikle alan ülkelerde var. GC bu anlamda biraz tembel işi oluyor, işin ucund çokça şans var çünkü.
    15. yıllarda kazananları duyuyoruz. Vazgeçmek yok, ama bel bağlayıp sonra yıkılmak da yok. Ben her Mayıs sonunda Ekim'e şu kadar kaldı diye kendimi avuturdum. GC'nin asıl sınavı US içinde verilen muhtemelen :)
    Süreçleri sık sık burada duyuracağıma emin olaiblirsiniz. Henüz oturup bekleme aşamasındayız.

• Mülakatlar ingilizce mi oluyor? Hiç ingilizce bilmeyen birine çıkarsa ne yapacak?

• @hunturk35 iyiki varsınız:)

• @sefer-çavuş hangi ildesiniz meslektaşız

• Delete..

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • green card DV2019 sorularım

4
    0 Oy
    4 İleti
    790 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    886 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k