Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 Sonuç Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
682 246 112.5k 17

  • @bezdarniy çifte tebrikler


  • @ahmeter32 Bu yıl 50.000 diye bir yerde görmüştüm, max. 55.000 zaten. Bunun önemi yok çoğu yıl tüm numaralar current oluyor yani herkese sıra geliyor, arada büyük numaralara sıra gelmediği yıllar oluyor nadiren. Numaranıza takılmayın çünkü bu yıl numaralar çok çok büyük, demek ki sistemde bir şeyler değişti. Zamanla bunu öğrenirsiniz.


  • Has not been selected :D
    devam 2021 e :D


  • @denizaydinli inşaallah ya çıkarda gideyim buralardan artık.


  • @bezdarniy Tebrikler


  • Kısa da olsa umutlanmak güzeldi, teşekkürler "has not been selected"


  • dün yazmıştım ama tekrar detaylı açıklama yapmak istedim. geçen sene 18 yaşıma basmamla beraber ilk green card başvurumu, umutsuz bir şekilde yaptım. dün akşam açıklandığında da akşam 9 gibi girebildim ve seçildiğimi görünce çok şaşırdım, hemen yapmam gerekenleri araştırdım ve ds-260 formunu doldurdum. gidebilirsem in-state şeklinde üniversite okumak için gideceğim. case number'ım 44xxx olduğu için hala bir umutsuzluk var ama hayırlısı artık.


  • @sadikcagan teşekkürler, onda bir sıkıntımız var, eşim yabancı uyruklu, diploması, iş tecrübesi yok, riske girmek istemiyorum açıkçası ama küçük numara onun


  • @mearth hayirli ugurlu olsun. Sen yine umudunu kaybetme. Cok gencsin daha...👏


  • tekrardan selamlar, şu sıralar girip kontrol edebilen oldu mu? ben hala siteye ulaşamadım.


  • @muhlis Teşekkürler


  • @bezdarniy tebrikler. Sans sizsen yana olsun. Ikinize de cikmis. Cok sanslisin. Turkiye se misiniz?...👏


  • Bu siteye ulaşılamıyor www.dvlottery.state.gov ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Neden girmiyor hala? belirsizlik insanı cildirtiyor🤨


  • Kazanan arkadaşları çook tebrik ediyorum. Forumdaki çıkanları gördükçe, kendimize çıkmış gibi heyecanlandık. Mutluluk sizinle beraber gider kişinin içindeyse. Biz küçük çekirdek ailemiz ile böyle yaşıyor, böyle hissederek huzur buluyoruz. Ama işte... Küçük alanımızla büyütemiyoruz bu duyguları, hayallerimizi, çevremizdeki toplulukla aynı frekans da olmak gerekiyor bir yerde. Biz hala bakamadık yani hala çıkma olasılığı var. Sonuç öğrenen arkadaşlardan yeni bakanlar varmı acaba.


  • Çıktı desem banada arkadaşlar


  • @riderman ciddi misin? cok sevindim arkadasim. Dusuk numaradir insallah 👏


  • Eşimle başvurmuştuk. İkimizede çıkmadı. Seneye artık.


  • Malesef 40bin lerde. Ama olsun içeriye ilk adımı attık fakat diğer ayağı içeri alabilirmiyiz bilmiyorum.eşim ile birlikte başvurduk. 2.katılımımız. artık bundan sonrası şans işi benim için.


  • @meraklıkedi ilk defa ise zamaniniz var. Tekrar deneyin. Bol sans.


  • Babam ve ben ikimiz adına başvurmuştum. İlk seferinde kazananlar kervanına katılacağım konusunda umutluydum. Üzdü. Kazanan forumdaşlarıma tek tek tebrikler. Umarım hepinizi amerikada iyi şartlar altında görürüz. Sevgilerimle :)


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    205k Bakış
    T
    ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, bazı Yeşil Kart (kalıcı oturma izni) başvuru sahiplerinden 100 bin dolara kadar teminat alınmasını öngören bir düzenleme üzerinde çalıştığı bildirildi. Wall Street Journal'ın haberine göre Trump yönetimi, yurt dışındaki ABD konsolosluklarından Yeşil Kart başvurusu yapan kişiler için geri ödemeli teminat uygulamasını değerlendirmeye aldı. Konuya yakın bazı yetkililer, teminat tutarının 100 bin dolar olabileceğini belirtirken, bazı durumlarda miktarın başvuru sahibinin koşullarına göre değişebileceğini ifade etti. Planın hayata geçirilmesi halinde, teminatın başvuru sahibinin kendisi ya da yakınları tarafından yatırılabileceği belirtiliyor. Yeşil Kart sahiplerinin ABD vatandaşlığına geçmeleri durumunda, en az beş yıl süren sürecin ardından yatırdıkları teminatı geri alabilecekleri kaydedildi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tommy Pigott, yönetimin mevcut yasal yetkiler çerçevesinde bu uygulamanın hayata geçirilmesini değerlendirdiğini doğrulayarak, "Başkan Donald Trump, ABD'ye göç etmek isteyen kişilerin mali açıdan kendi kendilerine yeterli olmaları gerektiğini açıkça ortaya koydu" ifadelerini kullandı. VİZEDE DE TEMİNAT İSTENİYOR Söz konusu öneri, Ağustos 2025'ten bu yana uygulanan turist vizelerine yönelik teminat programının kapsamının genişletilmesi niteliğini taşıyor. İlk aşamada Malavi ve Zambiya vatandaşlarından 15 bin dolara kadar geri ödemeli teminat alınırken, uygulama daha sonra yarısından fazlası Afrika'da bulunan 50 ülkeyi kapsayacak şekilde genişletildi. Bu teminatlar, vize süresinin aşılması veya ülkeye girişin ardından iltica gibi farklı bir göçmenlik statüsüne başvurulması halinde iade edilmiyor. Göçmen hakları savunucuları ise öneriye tepki gösterdi. Amerikan Göçmen Avukatları Birliği'nden Sharvari Dalal-Dheini, düzenlemenin göç sistemini "parası olanın faydalanabildiği" bir yapıya dönüştüreceğini savunarak, "Bunun amacı belirli bir göçmen grubunu dışarıda bırakmak gibi görünüyor. Böylece yalnızca varlıklı kişiler ABD'yi ziyaret edebilir, aileleriyle birleşebilir ya da daha iyi bir yaşam arayabilir" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Trump yönetimi, kamu yardımlarından yararlanan göçmenlerin Yeşil Kart almasını zorlaştıran "public charge" (kamuya yük olma) kuralını da yeniden yürürlüğe koydu. Düzenleme kapsamında gıda yardımı, Medicaid sağlık sigortası veya konut desteği gibi kamu yardımlarından yararlanan kişilerin Yeşil Kart başvuruları reddedilebilecek. "Kamuya yük olma" kuralı ilk olarak Şubat 2020'de Trump'ın ilk başkanlık döneminde yürürlüğe girmiş, daha sonra eski Başkan Joe Biden yönetimi tarafından kaldırılmıştı.
  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum