DV2020 Sonuç Odası
-
@dreamworld DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Arkadaşlar kazananlar yaş meslek şehir gibi bilgiler de verebilir mi teşekkür ederim....
@gariban DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Kazandığını öğrenenleri kutluyorum. Kazananlar nereli olduğunu ve ne mezunu olduğunu yazarsa bir istatistik tutabiliriz
Su cizelgeyi doldurmalisiniz:
http://bit.ly/2V0zMOz -
Arkadaşlar kısa süreliğine geldi ama bozuk su an tekrar gitti
-
@t2n sürekli deniyorum ama hata veriyor sürekli.
-
entrant status check e tıklayın hemen geliyor sıkıntısız
-
ben girebiliyorum hemen
-
@2020dvwinner denedim ama olmuyor. Hem mobilden hem bilgisayardan ama giriş yapılamıyor :(
-
6 Arkadaş denedik sadece bana çıkmış ilk daha basvurdum.Lise mezunuyum issizim meslek yok.Vasıflı insanlara öncelik verir diye tahmın ediyordum ama öyle degilmiş demekki Gaziosmanpaşa İstanbul
-
@ahmeter32 DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
6 Arkadaş denedik sadece bana çıkmış ilk daha basvurdum.Lise mezunuyum issizim meslek yok.Vasıflı insanlara öncelik verir diye tahmın ediyordum ama öyle degilmiş demekki Gaziosmanpaşa İstanbul
tebrikler
-
Greencart cıkanlar mesajları beklıyorum en azından muhabbet ederız ne yapacagız diye İstanbul 2020 talihlisi :)
-
@bezdarniy DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Herkese Merhabalar,
Bu gün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
herkesin kazanmasını temenni ediyorum.
kendim için de temenniyi abartmış olmalıyım ki; hem ben hem de eşim bu yılTebrik ederim.çooook ama çoook şanslısınız.küçük olan rakamla girmeniz daha garanti olur bence
-
@ahmeter32 hadi hayirlisi olsun. Isparta li misiniz? Bol sans size. Case no , kac kisisiniz ve hangi ilden katildiginizi ve kacinci basvurunuz oldugunu da yazar misiniz? Istatik tutulacak... tabi istersenizmerak da ediyoruz.👏
-
@bezdarniy siz 21 bin eşiniz 16 binde peki 55 binde olan adam da kazanmadımı yoksa sadece numarası erken olanlar daha mı erken gidiyor ?55 binde olan daha geö tarihtemi gidiyor ?
-
@uysalkedi DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@annecik hadi hayirlisi olsun. Bol sans size. Case no , kac kisisiniz ve hangi ilden katildiginizi ve kacinci basvurunuz oldugunu da yazar misiniz? Istatik tutulacak... tabi istersenizmerak da ediyoruz.👏
yanlışlık oldu sanırım ,biz henüz giremedik siteye :fingers_crossed:
-
@annecik gordum duzelttim. Kusura bakmayin Ahnet bey e cikmis. Ben de daha giremedim. Umarum bize de cikar.👍
-
@uysalkedi ilk basvurum daha ıspartalıyım 50476 numaram 6 kişi katılmıstık bana cıkmıs bır tek Gaziosmanpasa istanbul
-
@ahmeter32 ben de Egirdir liyim. Dunya kucuk. Hayirli olsun arkadasim. Umarim hersey guzel olur sizin ve aileniz icin. . 👏
-
@ahmeter32 Yılda 50.000-55.000 DV veriyor ABD. Ancak çekilişte bunun 2-3 katı kadar kişiye çıkıyor. Kazanan herkes başvurmuyor yada başvuran herkes şartları taşımıyor ve yahut vize verilmeye uygun bulunmayabiliyor. Bu yüzden bazı yıllar numarası büyük olanlara sıra gelmeyebiliyor. Her durumda formları erken ve eksiksiz ve hatasız doldurup göndermek avantaj. Numarası küçük olanlar Kasım ayından itibaren mülakata çağrılırken numarası büyük olanlar daha geç mülakata çağrılıyor.
-
@denizaydinli Peki net alım tam ne kadardı?
-
@ahmeter32 Tebrikler kardeşim
-
@bezdarniy çifte tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum