DV2020 bekleme odası
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
geldı sıte geldıııııı
bi bize gelmiyor şu site dün geceden beri giriş yapamadım :(
-
bende de hala değişen bişey yok ilk sayfayı dahi açmıyor.IP alamıyor diyor
-
ya bi bize gelmedi..internetimden ve pc den şüpheleniyorum artık :)
-
CTRL + F5 veya CMD > ipconfig /flushdns yapin.
-
@azuleverde Cevabınız için teşekkürler. Aslında girdiğim sitede sonuç ekrani gov uzantılı. Yani sanırım resmi siteye yönlendirdi. Çıkan ekranda kazandığım yazıyordu. Ama sabah baktığımda has not been selected yazısı vardı. Acaba kazananlar ve kaybedenler karışmış olabilir mi onu merak ediyorum açıkçası. Herkese bol şanslar.
-
neyse bıze cıkmamıs :D
-
-
@murat34 aynen dostum.. Tonlarca yük kalktı üstümden. Öyle rahatladım ki.. Kafam boşaldı birden. 🤣😎
-
@gizemb hoşgeldiniz kervanımıza 🤗😅🤣 geçmiş olsun. Nasıl rahatlama varmı?
-
Açılmış sayfa baktım. Has not been selected :D :D kaldık seneye yallah :D
-
@topraxxx bence duzelince tekrar bakin . Bir tuhaflik var..IST. konsolosluguna e mail attim . Ankarayi arayin bu konuya onlar bakiyor dediler. Onlar da bilmiyor bence.
-
@topraxxx uzuldum acıkcası bıraz fazla umıtlıydım
-
@mutlukurt0534 ooooo hadi iyisn yine mutlukurt bizden geç öğrendin. 5 dakikalığına da olsa amerikalıydın fazladan 🤭😘😎🇺🇸👍🏻😅🤣 takıl kervana...
-
@emrekara geçmiş olsun dostum 👍🏻 katıl kervana..
🤗 -
@topraxxx aynen ilk kazananlardan olamadık ama pes etmek yok devam :D ben söylemiştim kazansamda kazanmasamda yazcam diye :D
-
@sharm
https://yesilkartforum.com/forum/post/14957
Evet şimdi okudum. 👍🏻 -
@gizemb bi kahve yapın kendinize derin derin nefes alın yeminle hemen geçiyor üzüntüsü. Gc çıkanlar gibi stres yaşamıcaz hiç değilse. Geldimi gelmedimi sıra şu bu diye 😎😅🤗👍🏻
-
canadaıcın kosullar nedır :D
-
Aman iyikide çıkmadı :D oturur ingilizce çalışır seneye tekrar denerim :D ölüm yok ucunda napalım. Oturup yasmı tutalım :D
-
@mutlukurt0534 uzulduk. Vallahi site cokunce herkese bu mesaji veeiyorlar galiba...😥
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum