Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @akıf_turk Ben lise mezunuyum ilk başvurumdu 10 yıllık iş tecrübem var ama bana çıktı

• ⭐⭐

Şeytan diyor hazır pasaportunda turist vizen varken bas git dönme diye ama çalışma izni olmaması sıkıntı işte...

• @chromium şirket açabilirsiniz illada çalışmak istiyorsanız

• ⭐⭐

@emircanusa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@chromium şirket açabilirsiniz illada çalışmak istiyorsanız

Green Cardla yerleşip 1.5-2 sene düzeni kurana kadar idare edebilecek kadar birikim var ama büyük iş yapmaya yeterli sermaye yok... Teşekkürler gene de öneriniz için.

• 07:14
    8 Mayıs 2019, Çarşamba (GMT-4)
    Washington, District of Columbia, Amerika Birleşik Devletleri konumunda saat

Az kaldı arkadaşlar yakında mesai başlar herhalde :)

• ⭐⭐⭐⭐

Ben dün bir bilgisayar bir tablet bir telefon birkaç tarayıcı açıp iftara 10-15 dk kala bakabilmiştim, yani 8gibi heralde. Eşime de bana da çıkmadı, ilk başvurumuzdu zaten. Eşim iftar için uyanınca sordu, bakabildin mi diye, baktım çıkmamış ikimize de dedim, ee 1-2 sene daha buralardayız yani dedi 😁😁 evet dedim 😁 Zaten sekteye uğratmadığımız ertelemediğimiz planlarımız vardı doğumdan sonra karavan işine girişmek gibi, yaz kampları gibi, oğlum kreşe başlayacak yeni muhite taşınmak gibi, yolda olan bebişimiz gibi gibi onlarla devam şimdilik, seneye denemeye devam, hepimiz hakkında hayırlısı olsun 😌
    Bu arada sonuç olumsuz da olsa öğrenmek rahatlattı ne yalan söyleyeyim, inşallah herkes öğrenir biran önce..
    Ama bazı akadaşlarım için üzüldüm ben de, @Chromium gibi gerçekten artık buralarda durmak istemeyen, buraya hiçbir aidiyet duygusu hissetmeyen, ev bark çoluk çombalak gibi kurulu düzeni olmayıp düzenini başka yerlerde kurmak isteyen -aklı başında- genç arkadaşlarım için üzüldüm.. böyle durumlarda diyecek birşey de kalmıyor ki.. Ama yıkılmayın lütfen, kendinize bunu yapmayın, herşey güzel olacak yine de 🤗

• Bence çıkmayan arkadaşlar site açıldıktan sonra bir kez daha kontrol edin ne olur ne olmaz

• Hala tık yok herhalde akşam 5 ten sonra açılırda bakarız artık

• @rüzgar o değilde şu anki durumumuzun aslında bir 10 gün öncesinden farkı yok ..yani sonuç olumlu veya olumsuz bilmiyoruz..ama bu belirsizlik hepimizi aynı duyguya sürükledi, ümidimiz gitgide azaldı, ilginç bir durum

• @niyaz öylemi tebrik ederim bilgi içinde çok teşekkür ederim etrafda çoğu talihli üni mezunu olunca acaba bir kayırmamı var dedim bende ama madem size çıkmış böyle birşey yoktur o zaman :)

• @aayhann Haklısın bu stres daha kötü birde çıkmayan arkadaşların sayısı fazla olunca insan umutlarını kaybediyor ne yalan söyleyeyim :(

• Arkadaşlar Kanada'yı neden düşünmüyorsunuz?

• @gizemb hanım çocuk için çok hayal kurmuştuk oyüzden sarstı sanırım ama henüz bitmedi oğlum 1 yaşına girmedi 8 yaşına kadar deneme kararı aldık 😃 nasip kısmet artık

• Herşey Güzel olacakTı😉 ama yinede Umudumuzu kaybetmeyelim ayni 23 Haziran seçimi gibi..tekrar denemeye devam...ben de giremedim henuz siteye..bekleyelim biraz o kadar bekledik..herkes icin iyi olsun sonuc...ne olursa

• @ezgi-gökhan ben de çocuklar için ODTÜ Bilgisayar mühendisliğinin ingilizcesini kazanabilmek için hem türkçe hem ingilizce hem de matematik derslerine çalışmaya başladım. bir de alan dersleri var onlar da zorluyor ortalama yüksek olması lazım. napalım. her sey bunun için

• Girebilen var mi ?

• site 10 saat 37 dk'dır Off görünüyor. Dakika başı girip kontrol ediyorum. Zaten çok bir aklımız kalmadı tamamen bitirecekler :)

• @edizg DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Arkadaşlar Kanada'yı neden düşünmüyorsunuz?

En kolay nasıl gidebiliriz kanada ya?

• Ya server çöktü yada bazı ülkelere geçici engel atıp kontrollü şekilde açacaklar. Sonuçlar değişmez ama yinede bakanlar bir kaç gün sonra tekrar baksın.

• Şu anda burada kazanan kişi sayısı 5 değil mi?

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    205k Bakış
    T
    ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, bazı Yeşil Kart (kalıcı oturma izni) başvuru sahiplerinden 100 bin dolara kadar teminat alınmasını öngören bir düzenleme üzerinde çalıştığı bildirildi. Wall Street Journal'ın haberine göre Trump yönetimi, yurt dışındaki ABD konsolosluklarından Yeşil Kart başvurusu yapan kişiler için geri ödemeli teminat uygulamasını değerlendirmeye aldı. Konuya yakın bazı yetkililer, teminat tutarının 100 bin dolar olabileceğini belirtirken, bazı durumlarda miktarın başvuru sahibinin koşullarına göre değişebileceğini ifade etti. Planın hayata geçirilmesi halinde, teminatın başvuru sahibinin kendisi ya da yakınları tarafından yatırılabileceği belirtiliyor. Yeşil Kart sahiplerinin ABD vatandaşlığına geçmeleri durumunda, en az beş yıl süren sürecin ardından yatırdıkları teminatı geri alabilecekleri kaydedildi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tommy Pigott, yönetimin mevcut yasal yetkiler çerçevesinde bu uygulamanın hayata geçirilmesini değerlendirdiğini doğrulayarak, "Başkan Donald Trump, ABD'ye göç etmek isteyen kişilerin mali açıdan kendi kendilerine yeterli olmaları gerektiğini açıkça ortaya koydu" ifadelerini kullandı. VİZEDE DE TEMİNAT İSTENİYOR Söz konusu öneri, Ağustos 2025'ten bu yana uygulanan turist vizelerine yönelik teminat programının kapsamının genişletilmesi niteliğini taşıyor. İlk aşamada Malavi ve Zambiya vatandaşlarından 15 bin dolara kadar geri ödemeli teminat alınırken, uygulama daha sonra yarısından fazlası Afrika'da bulunan 50 ülkeyi kapsayacak şekilde genişletildi. Bu teminatlar, vize süresinin aşılması veya ülkeye girişin ardından iltica gibi farklı bir göçmenlik statüsüne başvurulması halinde iade edilmiyor. Göçmen hakları savunucuları ise öneriye tepki gösterdi. Amerikan Göçmen Avukatları Birliği'nden Sharvari Dalal-Dheini, düzenlemenin göç sistemini "parası olanın faydalanabildiği" bir yapıya dönüştüreceğini savunarak, "Bunun amacı belirli bir göçmen grubunu dışarıda bırakmak gibi görünüyor. Böylece yalnızca varlıklı kişiler ABD'yi ziyaret edebilir, aileleriyle birleşebilir ya da daha iyi bir yaşam arayabilir" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Trump yönetimi, kamu yardımlarından yararlanan göçmenlerin Yeşil Kart almasını zorlaştıran "public charge" (kamuya yük olma) kuralını da yeniden yürürlüğe koydu. Düzenleme kapsamında gıda yardımı, Medicaid sağlık sigortası veya konut desteği gibi kamu yardımlarından yararlanan kişilerin Yeşil Kart başvuruları reddedilebilecek. "Kamuya yük olma" kuralı ilk olarak Şubat 2020'de Trump'ın ilk başkanlık döneminde yürürlüğe girmiş, daha sonra eski Başkan Joe Biden yönetimi tarafından kaldırılmıştı.
  • DV2020 Mahkeme Sonucu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    599 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k