DV2020 bekleme odası
-
@niyans Bekliyorum bende bakamadım daha umarım çıkar.
-
Belkide bu sitedeki kazanan ve kazanamayanları görüp tekrar bir güncelleme yapacaklardır :)
-
zorla 2 saate yakın uyudum şimdi yeniden uyku motivasyonunu nasıl bulacağım bilmiyorum sabah da en geç 6 da uyanmam lazım. değil sadece kendisine 4 -5 kişiye bakabilenleri ayrı çıkanları çok ayrı tebrik ederim
-
Siteye giremeyen var mı biz forumdan 3 kişi hala giremedik yazılanları okuyamıyorum
-
@niyans DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa bu sitedekilerin amerikaya gidemeden sense of humour'u ne kadar geliişmiş yav
Espri değil gerçekti önerim. Zira ben öyle yapıyorum. Lakin sizin espri anlayışınıza da saygı duyuyorum. Kalın sağlıcakla...
@niyans DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa bu sitedekilerin amerikaya gidemeden sense of humour'u ne kadar geliişmiş yav
-
@dreams_usa hayırlı forumlar ve beklemeler
-
-
Maalesef dostlar.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
-
Şuan siteye giriyor bana çıkmamış
-
Ayni hatayi alan var mi? Yoksa bir yerde yanlis mi yapiyorum ?
@nightstalker DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
A timeout occurred
You
Browser Workingİstanbul
Cloudflare WorkingSecure.americandream.de
Host
ErrorConf numarami girip check now yapinca bu hata ile karsilasiyorum.
-
@dilamadam aynısı bende de var benim de pek umudum kalmadı bakamıyorum da site acmiyo bi turlu bakalım hayırlısı
-
HAS NOT BEEN SELECTED :))
-
Bu ileti silindi! -
Evet, şuan site müsait gibi, takılmadan girdi ;)
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium aynı duygular içerisindeyiz....
Bende ayni duygulari yasiyorum arkadaşlar 🤔 valla ne yapsak bilemedim🙂
-
HAS NOT BEEN SELECTED :(((((((((((((((((
Şaşırdık mı???? -
@dreams_usa benim hala girmedi hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz benimki hala donuk
-
@olcayist Çıkmadı dimi 😞
-
Şu anda sorunsuz sorgulama yapılabiliyor. Var mı kazanan. Bizde bir numero yok.
-
Açıldı site maalesef olmadı...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum