DV2020 bekleme odası
-
Bu arada arkadaşlar DVlottery'ye giremeyen arkadaşlar için şöyle bir çözüm yolu var Chrome web mağazasından vs VPN indirirseniz ve birazda araştırma yaparak bu sene Greencarda dahil olmayan ülkelere bakarsanız örnek Afrika, Afrika üzerinden VPN'e giriş sağlarsanız ve DVlottery'e girerseniz sorunsuz girecektir diğer ülkeleride kullanabilirsiniz eğer ülke bulmakla uğraşmak istemiyorsanız :) açılacaktır fakat geç açılacaktır merak etmeyin şuanda kendim telefondan denemekteyim ve siteye sorunsuz giriyorum :) Kullandığım vpn linkini vermek isterim fakat yasaktır vs Forumdan atılmak istemiyorum
-
@thekaretekid ahahahah :D
-
@emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu arada arkadaşlar DVlottery'ye giremeyen arkadaşlar için şöyle bir çözüm yolu var Chrome web mağazasından vs VPN indirirseniz ve birazda araştırma yaparak bu sene Greencarda dahil olmayan ülkelere bakarsanız örnek Afrika, Afrika üzerinden VPN'e giriş sağlarsanız ve DVlottery'e girerseniz sorunsuz girecektir diğer ülkeleride kullanabilirsiniz eğer ülke bulmakla uğraşmak istemiyorsanız :) açılacaktır fakat geç açılacaktır merak etmeyin şuanda kendim telefondan denemekteyim ve siteye sorunsuz giriyorum :) Kullandığım vpn linkini vermek isterim fakat yasaktır vs Forumdan atılmak istemiyorum
ya da birkac saat daha bekleyip normal sekilde siteye girmeyi deneyebilirsiniz :slight_smile: 1 yil bekleyen birkac saat daha bekleyebilir diye dusunuyorum :slight_smile:
-
@chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
15 dakika sonra inşallah camı açar ve artık ben de bir Amerikalıyım diye bağırabilirim.
Ayakkabı boyası ile boya yüzünü dostummm çık sokağa öyle bağır bağıracaksan 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭😅😅😅👍🏻💆♂️💁♂️
-
sonuçlar saat 7 de açıklanmazsa 7 10-15 geçe açıklanacaktır sitenin başvuru kapanması saat 7 12 de olmuştu çünkü.. bilginize
-
@topraxxx Hadi toprak seni forumda çok gördüm inşallah sana ve bana çıkar muahaaha
-
@crazycells Tabi canım orası kesinde merak eden arkadaşlar için çözüm yöntemi buldum
yasaksa kaldırabilirim sıkıntı yok :) -
Kaldi 10 vpn kulaga mantikli geliyor ✔️
-
Giremezsem IP degistircem
-
@topraxxx aahahhahah ShoeNigga
-
@emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Tabi canım orası kesinde merak eden arkadaşlar için çözüm yöntemi buldum
yasaksa kaldırabilirim sıkıntı yok :)yok, tabii ki yasak degil boyle bilgiler paylasmak :slight_smile:
-
@mutlukurt0534 Ben giriyorum şuanda sorunsuz çalışıyor ama keyfiniz bilir
-
geçen sene çok ümitliydim ama çıkmadı. emir bence sana çıkmayacak gibi kötü bir his var kardeşim kusura bakma. :D
-
@crazycells Teşekkür ederim bakalım inşallah bizede çıkar bu arada siz Amerikadamı yaşıyorsunuz ?
-
Arkadaşlar sonuca telefondan girip bakıcam. Olduki çıktı o anda bir işlem yapılıyor mu. Tekrar girebiliyor muyuz. Bilgisayardan giremiyorum şu anda. İlk defa başvurdum. Çok heyecanlıyım
-
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah.
-
@rasul1995 : ( Niye ya vallahi moralim bozuldu o kadarda enerjiğim hadi bakalım ama yazarım çıkarsa :)
-
7 dakika kaldı. Ya sevinçten ağlayacağım ya da üzüntüden. Arası yok :(
-
@frusciante benim bildiğim Case number ile Eylül 2020'ye kadar bakılabiliyor yani sıkıntı yok :)
-
@mkv İnşallah allahın izniyle alıcaz bakalım kimlere çıkacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum