DV2020 bekleme odası
-
Hadi yaz daydreamer
-
@nicomedian4135 bak ya 😂😂 o kdr yazmayın dedik
-
son 53 dakika
-
-
kalp dayanmıyor :(
-
Son 52 dakika....
-
benim merak ettiğim husus bana çıkacak mı meselesi değil. biliyorum bana çıkmaz zaten ama burada şu an aktif olan kaç kişiye çıkacak ya da herhangi birisine çıkacak mı onu epey merak ediyorum. sonuçta birilerine çıkması lazım. umarım herkes dürüstçe yazar, çıkmayan çıktı falan yazmaz da elimizde veri olur.
-
Heyecandan kimse bakmıyor artık 😂@daydreamer
-
son 51 dakika kaldı arkadaşlar :D :D
-
Bakın 51 bende nooolur
-
nolursun çık be greencard nolurr
-
Ay çıldırıcam
-
YAZMAYIN ÜLEEENNNNN
-
Fikir benden çıktı ben yazıcam 50yi
-
Yagmur gibi bildirim mesaji geliyor sakin arkadaslar :)
-
Ya bir şey diyeyim ben bakamayacağım. CNları verdim hanıma Kızımla baksınlar. Ben spora gidicem
-
Son 50 dakşka
-
İnsanlar kaçıp Amerika'ya yerleşebilmek için yüzde birlik şansa çılgınca bel bağlamış durumda, Türkiye nasıl bir ülke diye sorsalar cevabım sadece bu olurdu.
-
Ülkenin son vaziyetleri ortada... Forumumuzdan 4-5 kişinin hayatı kurtulacak. :)
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum