DV2020 bekleme odası
-
@topraxxx hay Allah razı olsun senden. Okuyup okuyup gerildim ben de niye bilmem🤣
-
burada olup gc çıkacak arkadaşlar hepimiz toplanıp aynı şehremi gitsek :D
-
@apex cıııııkkkkkk bu iş öyle değil DS260 formunu ne zaman doldurduğuna bakar sadece küçük numarası olması yetmiyor 15.000 olupta randevu maili almayıp 20.000 olupta randevuya giden var.
-
@voronezh Ben Dallas diyorum ne dersiniz aynı apartman kompleksinde tutarız $650'dan başlıyor mis 😁
-
@voronezh gc cıktıktan sonra visa bulletinde filan bilgiler giriliyordu önceki senelerde yapılan ordan bakabilirsin kimler seninle aynı eyalete şehre gidiyor diye ben florida cape coral düşünüyorum çıkarsa eğer
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex cıııııkkkkkk bu iş öyle değil DS260 formunu ne zaman doldurduğuna bakar sadece küçük numarası olması yetmiyor 15.000 olupta randevu maili almayıp 20.000 olupta randevuya giden var.
DS260 formunu doldurduğunu düşünerek yazdım zaten, o kadar da değil :D
-
kazanamazsak bizde mahkemeye şikayet edebiliyor muyuz? :laughing:
-
@brkgrms Dallas bana da uyabilir :) Hem yerli youtuberımızda var Dallas'ta :)
-
@voronezh DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
burada olup gc çıkacak arkadaşlar hepimiz toplanıp aynı şehremi gitsek :D
Fena olmaz isteyen bizimle gelebilir.
-
KARDEŞİM SANIRIM HOUSTON OLACAK SADECE ORADA TANIDIK VAR
yav bu 5 saygınlık nedir anlamadım 5 dakka geçmeden yazamıyorum : -
@voronezh DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
KARDEŞİM SANIRIM HOUSTON OLACAK SADECE ORADA TANIDIK VAR
yav bu 5 saygınlık nedir anlamadım 5 dakka geçmeden yazamıyorum :Allahtan bende 500 varda yazabiliyoruz 😁🗽🇺🇸
-
@hayyaatt maalesef Amasya 😂
-
ben alaska düşünüyorum gizem hanım siz nereye gideceksiniz?
-
@voronezh Şimdi yazabilirsin 👍😀
-
@brkgrms saol kardeşim :))
-
bizim türklerin çoğuda güneyde texas da olan çok var diye biliyorum alışma sürecini atlatmak için iyi olabilir
-
Kazananlar kesinlikle birlik olmalı irtibatı koparmamalı ve birbirine yardımcı olmalı WhatsApp grubu kurulabilir aynı şehirlere gidecek olanlar birbirine destek olursa ilk gidişte kira gibi önemli bir konu çok daha ucuza denk gelir
-
@rasul1995 ne demek istanbuldaysan olur yada adres at yemeksepetinden göndereyim :)
-
722 online kişi sayısı açıklanmadan kitlenecek forum :)
-
@brkgrms daha önce san antonioya ya gittiğim için orası kolay adapte olunabilecek biyer ama dallas çok karışık tabi başka florida maine biraz ny yakın falan opsiyonlarıda olabilir...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum