DV2020 bekleme odası
-
GC bereketiyle geldi İstanbul' da gök yarıldı :)
-
@crazycells 1 mi ? valla başkanım çok sanşlıymışsın :) şansınız daim olsun :)
-
@brkgrms DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Galiba bu GC da şu var ya ilk başvuruda çıktı çıktı çıkmadı sonra hep çıkmıyor.
Youtube de ver elini amerika var onu izle.2008 de kazanan olup gitmediler.2012 de tekrar kazandılar bu sefer gittiler.şans işte şans varsa çıkıyo demekki.
-
@engin DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Çekilişi kazanıpta tek gidecek erkek ve bayan arkadaşlar, hayrınıza burdan kaybeden tek arkadaşlarla yıldırım nikahı kıyıp yanlarında götürse. Olurmuydu öle bişey. 😅😅
Aynen çok güzel bir fikir😃 hem maddi anlamda destekte sağlarız birbirimize😃
-
Çıkarsa o heyecanla koşarak giderim Amerikaya çıldırıyorum çok az kaldı.
-
Kazanamazsam yarın neyin hayaliyle uyanırım bilmiyorum...
-
@mutlukurt0534 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ugurksknbck Ha o zaman araştır biraz güzel kardeşim aktarmalı alındığında daha ucuza geliyor. Bilgin olsun
Minimum 3000₺ uçak bileti
-
Zaman geçmiyor
-
@sadikcagan 17 mayısta 1970 tl ukrayna aktarmalı 16 saat beklemeli bir uçak bileti buldum yani istendikten sonra bulunuyor abi. Kimse kalkıp 5000 tl uçak bileti diye demesin
bu bulduğum sadece bir örnek. Aktarmalı uçuş sorun değil diyen varsa
buyrun link
https://www.ucuzabilet.com/dis-hat-arama-sonuc?from=ist&to=jfk&ddate=17.05.2019 -
Araştırınca tek yön gidiş ABD ye 1200 tl'ya bile uçak bileti bulunabiliyor.
-
Nedendir bilinmez içimde hiç heyecan yok. Uyudum uyandım yine aynı, saat de geçmiş bir hayli. Ama yok işte, neden yok, neden yitirdim heyecanımı bilemedim? 🙄😕
-
@suv2019 İşte bu ;)
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
21 ekim 2018 de green card başvurusu yaptım nişanlıma ve kendime sonra bu siteye üye oldum gün sayıyodum 7 mayısa hiçbişi kalmadı herkese bol şans bana yada nişanlıma çıkarsa ilk iş nikah kıymak sonrası kolay
hoşgeldin uzun zamandır ortalarda yoktun.:)
Askerdeydim abi 😌 bitirdik geldik üstüne birde atatürk havalimanını kapadık şirket taşıması falan uzak kaldım haklısın valla buralardayım artık ama 👍
Öylemi.gözün aydın.bugünde inşallah mutlu haberi alırsın😀😀
Sağolasın abi hepimiz o mutlu haberi alırız inşallah 🤗
-
@mutlukurt0534 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan 17 mayısta 1970 tl ukrayna aktarmalı 16 saat beklemeli bir uçak bileti buldum yani istendikten sonra bulunuyor abi. Kimse kalkıp 5000 tl uçak bileti diye demesin
bu bulduğum sadece bir örnek. Aktarmalı uçuş sorun değil diyen varsa
buyrun link
https://www.ucuzabilet.com/dis-hat-arama-sonuc?from=ist&to=jfk&ddate=17.05.2019Arada enuygun.com dan bakıyorum aktarmalı uçuşlar 3000 civarı.direk uçuşlar pahalı.aktarmalı olmasında sakınca yok biraz geç gideriz.yıllarca beklemişiz bir kaç saat geç gitmemizin ne sıkıntısı olabilir😀😀
-
@sadikcagan Kiwi.com'da tarihi her zaman yaparsanız çok uygun biletler bulunabiliyor.
-
@sadikcagan www.skyscanner.com bu siteye bak abi. Daha çok yardımcı olur. 10mayıs a bilet 1200 tl.
-
@brkgrms DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan Kiwi.com'da tarihi her zaman yaparsanız çok uygun biletler bulunabiliyor.
Umarım bu akşamdan sonra kiwi.com dan uçak bileti bakarız😀😀
-
Vay be ilk seferde kazanmak @crazycells sayın adminim şansınızı kıskanmadım desem yalan olmaz :)
-
Bukadar beklemek. bukadar umut etmek. Umarım hayalini kurduğumuz her şey gerçek olur . Güzel bir gelecek. Yeni bir hayat kurarız. Amerikada.🤗
-
çok mu şey istiyoruz be...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum