DV2020 bekleme odası
-
@bahtsizbedevi ya oda aynisini dusunuyosa. Sen gc cikti diye soyleyip hicbisi demiyince oda hayatina devam etmek zorunda kalmis senin onu sevmedigini dusunerek. Boyle bak bide. Sen dedigimi yap. Gc cikmazsa yarin sana al 4 tane bira sonuncu birayi actiktan sonra icini dokup yaz kiza
-
@hcanbyrm Doğru diyorsun. Ne kaybederim. Ama inşallah çıkar da bi güzel sopa atar rahatlarım herife.
-
çok heycanlıyım ilk başvurum umarım bu sefer şans yüzümüze gülerde çıkar :/ daha fazla bu hayatı istemiyorum :(
-
@hcanbyrm Evet doğru, Olmazsa en azından ümidi kesersin daha farklı denizlere yelken açarsın.
-
Keşke AB ülkeleri de böyle bir çekiliş yapsa. Doğumda vurmayan talih belki sonradan gelir.
-
2 sene önce ben de benzer heyecanları yaşıyordum. Darısı bekleyenlerin başına. En çok isteyene çıkması temennilerimle.
-
@entelman DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2 sene önce ben de benzer heyecanları yaşıyordum. Darısı bekleyenlerin başına. En çok isteyene çıkması temennilerimle.
Teşekkürler yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@keepdreaming w&t için gidenlere terör bağlantısı sorulmuş
-
@chromium Teşekkür ederim, eksik olmayın.
-
@entelman İnşallah
-
@bahtsizbedevi Yanılıyorsunuz bende kendi kız arkadaşımın bana göre daha güzel olduğunu düşünürüm.Ama inan ki nasıl göründüğünün önemi fiziksel olarak değil karakter olarak önemli.
-
Tam saat 19:00 da mı sonuçları öğrenebileceğiz
-
@entelman beraber beklemiştik vaaay be çok sevindim gitmene
-
@badass Evet, baya bir gecikmeli gidebilmiştim ben. Sıra çok geç gelmişti.
-
@entelman olsun olsun. nasıl gidiyor hayat? umarım bir sıkıntı yoktur. düzeni kurabildiniz mi?
-
Kazanma oranı ne kadar acaba :d ilk başvurum bakalım ne olacak.
-
Çıksın da Bu Ülkenin Kaybolmuşlugundan Ailemi kurtarayım diyen Kaç kişiyiz?
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kanadaya gitmek Almanyaya gitmek isteyene ücretsiz gönülden yardımcı olabilirim. Ingıltere konusunda yardım beklerim
nasıl bir yardim hocam
-
Şu hale bak, sayfanın en altında forumda çevrim içi olan tüm üyelerin profil resimlerinden kimler olduğunu hiç şaşırmadan biliyorum. Forum da ne kadar vakit geçiriyorsam artık 😎
-
15 saat 12 dakika... Geliyor hissediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum