DV Lottery İçin Yapılacak Totem Listesi
-
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş 💇♂️ ben totem yapamadım 🤣🤣😁 ama evrenden bana geri dönen mesaj var. Bu mesajı #7# mayıs günü açıklayacağım. Belgeleriyle... Takipte kalın bu konuyu 🤔🙄😎
-
@topraxxx herkese benden çayyy :D
-
@rhonster DV Lottery İçin Yapılacak Totem Listesi içinde söyledi:
@topraxxx herkese benden çayyy :D
Şakire yokk... Ne demek şakkirrr uleynn (çiçek abbas)
-
bu muhabbeti üniversitedeyken kaldığım yurttaki bir abiyle yapıyordum :D
-
@rhonster DV Lottery İçin Yapılacak Totem Listesi içinde söyledi:
bu muhabbeti üniversitedeyken kaldığım yurttaki bir abiyle yapıyordum :D
Siz oldunuz tamam. Kesin sizde gc..... 😁
-
@topraxxx teşekkürler :D kesin aldım zaten dedim ya 3 4 gün önce döndü şansım diye ahahaha :D salı günü bakalım gerçek mi bu tabi ki :D
-
rıskımı veren hüdadır kula minnet eylemem modunda takılmacalar ,küçük enstantaneler, Çakma derviş hareketleri
-
Artık totem mi olur, iyi mi olur ne olur bilemem ama birkaç gün daha bekleyip doğum günümde sonuçlara bakıcam, zaten hemen bakmak istemiyordum, iyi olur iyi... Hediye olur...
-
@abdllhmlty Sanırım benim de totemim aynısı :)
-
bende totem yaptım ilk gün dolduracaktım başvuru formunu ama kendimi tuttum ve evlilik yıl dönümümüzü bekledim beyaz duvar da bulamayınca buzdolabının önünde cep telefonu ile çektik resimleri gecenin bi yarısı ve başvurduk hayırlısı olur inşallah. (Allah'ım sen konuyu biliyosun amin)
-
bolbol country musik dinleme sahibindende silveradolara felan bakma. M&M şeker yeme
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum