DV2020 bekleme odası
-
Amin. İnşallah çıkarda, gideriz.
-
@emir600rr 1 yıldır bekliyorum öyle kazanınca hemen gidilmiyor maalesef. Sirami bekliyorum. İmzamza yazıyor evrak işleri bitti temmuz için mülakat bekliyorum. Kısmetse...
-
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx inanmıyorum diye bir şey demedim . 20.00 da açıklanacak da demedim . Saptırmayın lütfen.
Sakin ol muhammet.... Sakin ol... Sakin ol... Sakin ol.
-
Son 45 saat, heyecan artıyor mu, birazda sinir seviyesi,
-
Bu yıl forumdan herkese çıkacak da, çıkmayacak olsaydı önce hangi başlık açılırdı? DV2020 kaybedenler kulübü mü, DV2021 bekleme odası mı?
-
Daha önceki senelerde hep başvuru tarihlerini takip ederdim ama gitmek için pek sebebim olmadığı için başvurmazdım. Eğer başvursaydım ve çıksaydı gidemeyecektim, böylece hakkınıza girmiş olurdum. Bu sene ise ilk kez başvurdum, çünkü orada daha umut dolu bir hayata erebileceğimi düşünüyorum. Umarım bu forumdaki gibi gerçekten isteyen insanlara ve bana çıkar, başvurduğunu bile unutup insanların sırasına girenlere değil.
-
1 gün 17 saat 53 dakika 3 saniye...
delirttin bizi delirttin gc
ben askerliğimi beklemedim böyle -
Aniden gelen '' HAS NOT BEEN SELECTED '' hissi : (
-
@jesus-christ dile getirmeyin sesli dahi söylemeyin bunu, insan çok güçlü bir varlık, dile getirip de çağırmayalım
isteyen dileyen herkese çıktı amin. -
@captainblue Bildiğim kadarıyla sen 21 yaşından küçük olsan bile ailene buradayken vize aldırtamıyorsun. Ancak oraya gidip GC ni aldığında sponsor olabiliyorsun.
-
@ibrahimasar ben 32 yaş kardeşlerim var 30-34 yaşlarında onları tr bırakmak istemiyorum. Anne baba da tabi. Asker v.s birşeyler olup yasal olarak ABD ye aldırmaya calisicam. Kendi Green cardım ile zor, onlara çıkacak yada ben yasal olarak yol bulucam.
-
@omertug İnşallah çok istiyoruz ama işte burada saat sayan kişilere değilde '' la bana yeşil kart çıkmış sigorta mı neydi ya bu '' diyen adama çıkar

-
@jesus-christ aynen yaw, green card ile çalisiliyormu diyende vardı. Kaç ay kalabiliyoruz diyende
-
Ben totem yaptım buradan çok kişi kazanacak. Bu arada 44 saat 40 dakika
-
Bu ileti silindi! -
@captainblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ibrahimasar ben 32 yaş kardeşlerim var 30-34 yaşlarında onları tr bırakmak istemiyorum. Anne baba da tabi. Asker v.s birşeyler olup yasal olarak ABD ye aldırmaya calisicam. Kendi Green cardım ile zor, onlara çıkacak yada ben yasal olarak yol bulucam.
Onları aldırman yaklaşık olarak 12-15 sene arası sürecek... Forumda bunun konusu var araştırabilirsin.
-
@topraxxx green cardla 15 yıl ama vatandaş olunca birde asker işler hızlanır, sağlık v.s hersekilde avukat ile çare bulup bulusturcam. Baksana ülkenin haline durulurmu burda
-
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu yıl forumdan herkese çıkacak da, çıkmayacak olsaydı önce hangi başlık açılırdı? DV2020 kaybedenler kulübü mü, DV2021 bekleme odası mı?
Kaybedenler kulübü, sonra Ağustos gibi de yeni bekleme odası
-
herkese mrb öncelikleriniz nedir yani diyelim ki çıktı tekrar tekrar girdiniz kopyala yapıştır yaptınız manuel girdiniz fişi çekip taktınız ve evet çıkmış ilk ne yaparsınız nerden başlarsınız sıralamanız nedir eşyaları mı satarsınız işten istifa mı edersiniz ds 260 bi gecede çözermisiniz evlenirmisiniz sıralama nedir yani

-
şöyle özetleyebiliriz aile bireylerine green card alabilme meselesini;
Vatandaş olduktan sonra; anne babanın green card alabilmesi için başvuru yapabilirsiniz, 1,5-2 yıl sürebiliyor (yakın zamanda bir arkadaşımızın anne-babası amerikadaki kızları vesilesiyle aldılar)
(önemli not : green card sahipleri ebeveynlere sponsor olamıyor, vatandaşlıktan sonra olabilir ancak)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir5-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-anne-ve-babasi/20?page=1Vatandaş olduktan sonra; kardeşlerin green card alabilmesi için başvuru yapabilirsiniz, şu zamanlarda bu işlem 13-14 yıl sürüyor.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardesleri?page=1(Asker olma durumunda vatandaşlık prosedürü hızlandığı için totalde süre farkedecektir ama sadece vatandaşlık kısmıyla ilgili süre kısalır, sonrası aynı kalır diye biliyorum ama ilgili başlıkları detaylı okumak gerekir.)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum