Amerikada 10 yıl kaçak yaşadıktan sonra vatandaşlığa geçme hakkı hala var mı?
-
merhaba arkadaşlar forumdan biri söyledi ama tam emin değildi.amerikada 10 yıl kaçak yaşadığımızı ispatlarsak vatandaşlığa geçme hakkımız oluyor mu? böyle bir uygulama hala var mı?
-
Şaka olmalı bu..
-
@ercan-yılın Amerikada 10 yıl kaçak yaşadıktan sonra vatandaşlığa geçme hakkı hala var mı? içinde söyledi:
merhaba arkadaşlar forumdan biri söyledi ama tam emin değildi.amerikada 10 yıl kaçak yaşadığımızı ispatlarsak vatandaşlığa geçme hakkımız oluyor mu? böyle bir uygulama hala var mı?
Arkadaşın doğru söylemiş ama On yıl çok uzun zaman. Boş ver onu riskli. Trump emmi yeni yasa çıkarttı 3gün önce. resmi olarak 5 sene yaşadığını ispatlarsan gc ile anında vatandaşlık veriyor artık.. Bunu deneyin. 😁👍🏻🗽
Dikkat yüksek ironi içerir.
-
@volkanu hayır şaka değil çok ciddiyim doğru mu değil mi? bir cevap verin.
-
@topraxxx Amerikada 10 yıl kaçak yaşadıktan sonra vatandaşlığa geçme hakkı hala var mı? içinde söyledi:
@ercan-yılın Amerikada 10 yıl kaçak yaşadıktan sonra vatandaşlığa geçme hakkı hala var mı? içinde söyledi:
Arkadaşın doğru söylemiş ama On yıl çok uzun zaman. Boş ver onu riskli. Trump emmi yeni yasa çıkarttı 3gün önce. resmi olarak 5 sene yaşadığını ispatlarsan gc ile anında vatandaşlık veriyor artık.. Bunu deneyin. 😁👍🏻🗽
bu5 yıl olayıyla ilgili kaynak var mı?
-
@keepdreaming tabiki var dostum.
-
@topraxxx Amerikada 10 yıl kaçak yaşadıktan sonra vatandaşlığa geçme hakkı hala var mı? içinde söyledi:
@keepdreaming tabiki var dostum.
Kaynak verirseniz okumak isterim.
-
@ercan-yılın emredersiniz efenim.
Benim şaka olmalı dediğim konu aklına gelen her fikir için yeni başlık açman..
Kaldı ki diğer açtığın başlıkla birebir aynı mevzu.. -
@crazycells yardımcı olacaktır eminim.
-
@crazycells yardımcı olacaktır eminim.
Evet, birazdan yardım gelir :)
-
@daydreamer başka bir konu daha açmış galiba. Turist gidip kaçak yaşam ile ilgili.
-
@ercan-yılın su baslik acma tarzindan vazgecerseniz sevinirim. Burasi bir soru-cevap platformu degil, dolayisiyla her seferinde aklinizdaki uzun bir soruyu baslik haline getirmeyin.
Sorunuzun ve basligin cevabi: Hayir, yok.
Bu konu zaten tek bir soru uzerine acildigi ve siz de baska bilgi vermediginiz icin konuyu kilitliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum