DV2020 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@labrador 👍🏻😁
-
Geçiyormu zaman arkadaşlar? Durum bildirin bakalım🗽👍🏻🌋
-
Bu ileti silindi! -
@labrador B12 vitamini. Benexol b12 en iyisi. Toparlarsın kendini.
-
Bu ileti silindi! -
Ah o Frank yokmu o frank... 🤕 Gallagher ailesi seni kendine getirir. 🤣😁
-
Artık 7 mayıstan sonra yeni youtuberleri görürüz . İnşallah biri de biz oluruz . #7
-
@labrador kesinlikle siz kazandığınızda jetlag vs gibi sıkıntıları aylar öncesinden bertaraf etmiş olacaksınız. Stres mi şans mı bilmesem de bu bir sinyal olabilir. Umarım kıyısından köşesinden herkese bu sinyaller gelir. O zaman ne diyoruz. İsteyenin olsun Vurduğumuz gol olsun!!! 😉🖐️👊
-
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Artık 7 mayıstan sonra yeni youtuberleri görürüz . İnşallah biri de biz oluruz . #7
Neden? İllaki video çekip youtuber olma zorunluluğumu geldi gc talihlilerine? 🙄🤔
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Neden? İllaki video çekip youtuber olma zorunluluğumu geldi gc talihlilerine? 🙄🤔
Genç kardeşimizin söylediği doğru aslında çünkü talihli herkes youtuber olur demiyor, yani zorunlulukmuş gibi bahsetmemiş zaten :) :) yeni youtuberlar görürüz diyor, ki bence de 3-5-10 kişi neyse illaki video çekenler olacaktır. Kendisi içinde böyle bir temenni de bulunmuş, demekki çıkarsa niyeti var video çekmeye, ki bu da doğal ☺️
-
Hocam lütfen bu alemin raconu bu YouTuber olmak zorundasın. YouTuber olmazsan GC aleminde barınamazsın. Şiddetle kınıyorum 😁
-
@aysegul teşekkürler açıklama için. 👍🏻🗽🎥📼 Gülümseyin canlı yayındasınız 🤗🤭 hepimiz birimiz, birimiz yutıbır için 😁
-
Normalde hemen bakmam, belki ertesi sabah bakarım falan diyorum kendi kendime ama tanıyorum da kendimi, hayatta sabredemem ve muhtemelen öğrenmeye çalışırım, hatta işi inada bindirir 2 laptop 2 tablet 2 telefonu açar koyarım masaya inatla sayfa yenilerim :) :) Ama az önce imsakiyeyi indirdim, iftar 20:13, o saatte sofra mı hazırlayacağım F5e mi basacağım bilemedim şimdi :)))
-
@aysegul tabiki f5 😎
-
@aysegul teşekkürler açıklama için. 👍🏻🗽🎥📼 Gülümseyin canlı yayındasınız 🤗🤭 hepimiz birimiz, birimiz yutıbır için 😁
Oooo eyvah eyvah, hiç gerek yok :)
ya çocuk buraya ilk yazdığında da millet üstüne çullandı(nicki karıştırmıyorsam), araya girmem gerekti üzgünüm :)
-
Şu dönemde F5’in önemi çok büyük
@aysegul DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Normalde hemen bakmam, belki ertesi sabah bakarım falan diyorum kendi kendime ama tanıyorum da kendimi, hayatta sabredemem ve muhtemelen öğrenmeye çalışırım, hatta işi inada bindirir 2 laptop 2 tablet 2 telefonu açar koyarım masaya inatla sayfa yenilerim :) :) Ama az önce imsakiyeyi indirdim, iftar 20:13, o saatte sofra mı hazırlayacağım F5e mi basacağım bilemedim şimdi :)))
-
@aysegul tabiki f5 😎
Hahah aynen, sanırım mutfak masasına dizeceğim teknolojiyi, artık bir yandan tencere karıştır bir yandan F5, ne çare..
-
@aysegul yanlışlıkla telefonla karıştırmayında, gerisi problem olmaz 😁
-
@aysegul yanlışlıkla telefonla karıştırmayında, gerisi problem olmaz 😁
İnşallah 👍🏻☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum