Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @labrador 👍🏻😁

• Geçiyormu zaman arkadaşlar? Durum bildirin bakalım🗽👍🏻🌋

• Bu ileti silindi!

• @labrador B12 vitamini. Benexol b12 en iyisi. Toparlarsın kendini.

• Bu ileti silindi!

• Ah o Frank yokmu o frank... 🤕 Gallagher ailesi seni kendine getirir. 🤣😁

• Artık 7 mayıstan sonra yeni youtuberleri görürüz . İnşallah biri de biz oluruz . #7

• @labrador kesinlikle siz kazandığınızda jetlag vs gibi sıkıntıları aylar öncesinden bertaraf etmiş olacaksınız. Stres mi şans mı bilmesem de bu bir sinyal olabilir. Umarım kıyısından köşesinden herkese bu sinyaller gelir. O zaman ne diyoruz. İsteyenin olsun Vurduğumuz gol olsun!!! 😉🖐👊

• @muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Artık 7 mayıstan sonra yeni youtuberleri görürüz . İnşallah biri de biz oluruz . #7

Neden? İllaki video çekip youtuber olma zorunluluğumu geldi gc talihlilerine? 🙄🤔

• ⭐⭐⭐⭐

@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Artık 7 mayıstan sonra yeni youtuberleri görürüz . İnşallah biri de biz oluruz . #7

Neden? İllaki video çekip youtuber olma zorunluluğumu geldi gc talihlilerine? 🙄🤔

Genç kardeşimizin söylediği doğru aslında çünkü talihli herkes youtuber olur demiyor, yani zorunlulukmuş gibi bahsetmemiş zaten 🙂 🙂 yeni youtuberlar görürüz diyor, ki bence de 3-5-10 kişi neyse illaki video çekenler olacaktır. Kendisi içinde böyle bir temenni de bulunmuş, demekki çıkarsa niyeti var video çekmeye, ki bu da doğal ☺

• Hocam lütfen bu alemin raconu bu YouTuber olmak zorundasın. YouTuber olmazsan GC aleminde barınamazsın. Şiddetle kınıyorum 😁

@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

• @aysegul teşekkürler açıklama için. 👍🏻🗽🎥📼 Gülümseyin canlı yayındasınız 🤗🤭 hepimiz birimiz, birimiz yutıbır için 😁

• ⭐⭐⭐⭐

Normalde hemen bakmam, belki ertesi sabah bakarım falan diyorum kendi kendime ama tanıyorum da kendimi, hayatta sabredemem ve muhtemelen öğrenmeye çalışırım, hatta işi inada bindirir 2 laptop 2 tablet 2 telefonu açar koyarım masaya inatla sayfa yenilerim 🙂 🙂 Ama az önce imsakiyeyi indirdim, iftar 20:13, o saatte sofra mı hazırlayacağım F5e mi basacağım bilemedim şimdi :)))

• @aysegul tabiki f5 😎

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul teşekkürler açıklama için. 👍🏻🗽🎥📼 Gülümseyin canlı yayındasınız 🤗🤭 hepimiz birimiz, birimiz yutıbır için 😁

Oooo eyvah eyvah, hiç gerek yok 🙂

ya çocuk buraya ilk yazdığında da millet üstüne çullandı(nicki karıştırmıyorsam), araya girmem gerekti üzgünüm 🙂

• Şu dönemde F5’in önemi çok büyük

@aysegul DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Normalde hemen bakmam, belki ertesi sabah bakarım falan diyorum kendi kendime ama tanıyorum da kendimi, hayatta sabredemem ve muhtemelen öğrenmeye çalışırım, hatta işi inada bindirir 2 laptop 2 tablet 2 telefonu açar koyarım masaya inatla sayfa yenilerim 🙂 🙂 Ama az önce imsakiyeyi indirdim, iftar 20:13, o saatte sofra mı hazırlayacağım F5e mi basacağım bilemedim şimdi :)))

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul tabiki f5 😎

Hahah aynen, sanırım mutfak masasına dizeceğim teknolojiyi, artık bir yandan tencere karıştır bir yandan F5, ne çare..

• @aysegul yanlışlıkla telefonla karıştırmayında, gerisi problem olmaz 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul yanlışlıkla telefonla karıştırmayında, gerisi problem olmaz 😁

İnşallah 👍🏻☺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |