Görüşme sonrası pasaport iadesi
-
Arkadaşlar 18/042019 da görüşmem oldu vizeniz onaylandı dediler.Pasaport 5 iş günü içince gelirdeniyor.Fakat yaklaşık 10 gün oldu elime ulaşmadı.Bu konuda süre ile ilgili bilgisi olan varmı?
-
Tebrikler 15 gün içinde geliyor diye biliyorum @crazycells bir bakabilir misiniz?
-
@sinem Teşekkürler.Daha önce B2 vizem vardı ve 1 haftada geldi.Planlı bir yurt dışı iş seyahatim var.Elçiliğe iki üç mail attım dönen olmadı bu nedenle yazdım.
-
@afşin anladım daha tecrübeli bilgi sahibi arkadaşlar umarım yazınızı görür ve bilgi verirler okuduklarıma bakarak 15 güne kadar uzayabildigini ögrenmiştim . Dilerseniz forumu bir tarayın DV 2019 AŞAMALARI kısmını tavsiye ederim
-
@sinem OK teşekkürler.
-
@afşin pazartesi günü ptt sorar mısın ankaradan adıma 1 hafta içinde kargo çıktı mı ayrıca elden teslim aşma bir de adrese teslim var sen hangisini seçtin
-
@sinem daha önceki kişiler 3-5 gün içinde geliyor 15 gün şimdiye kadar kimseye gelmedi artık bu kadar uzun süre beklenmiyor
-
@afşin Görüşme sonrası pasaport iadesi içinde söyledi:
Arkadaşlar 18/042019 da görüşmem oldu vizeniz onaylandı dediler.Pasaport 5 iş günü içince gelirdeniyor.Fakat yaklaşık 10 gün oldu elime ulaşmadı.Bu konuda süre ile ilgili bilgisi olan varmı?
Forumun duzenine saygi gosterirseniz sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum