DV2020 bekleme odası
-
Belki bu sene forum ahalisi olarak şeytanın bacağını kırarız. Gün ve saat sayan onca insana şu şans bir gülsün artık.
-
@dreams_usa Bu sene forumun senesi olsun ☺️ Tahminimce (Ben dahil) 15'i rahat görür forum. 1 kişinin case number'i 35xxx olacak ama DV-2020 de current senesi 🙏😂
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bilmiyorum abiler bacılar cıksın bir siz belirlersiniz
Hacı Bayram Veli hz nin civarında çok güzel br et lokantası görmüştüm ben zaman darlıgından gidememiştik orası olabilir mi aceba. :)
-
Bu ileti silindi! -
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Calibraturbo Sen Ankara'da ver yemeği hele bi çıksında hepimize hatta o yemek de Türkiye'ye hayırlısıyla veda yemeği olsun 😂 Sonrasında Amerika'ya bi yerleşelim ben de Miami'de yemek veriyorum sjdjddjdhdhdhd uçak biletlerinizi almam ama hernereye gidecekseniz Amerika'da alın gelin Miami'ye. Ben Denver'de orada ki yaşantıma başlamak istiyorum ama sizin için taaa Miami'de yemek vereceğim 😂😂😂😂
denver tam ortada @Labrador denver da daha kolay olur buluşmak... Gerçi Miami de güzel. :)
-
Bu ileti silindi! -
@sinem Denver merkez zaten aynen ama ha Ankara ha Denver diye düşündüm sjsjsjshz ikiside kırsalda ikiside ortada deniz yok bişey yok ssjshshs Miami'de koparız 😂
tm çıksın da inşallah. miamide buluşurus. :)
-
@sinem Denver merkez zaten aynen ama ha Ankara ha Denver diye düşündüm sjsjsjshz ikiside kırsalda ikiside ortada deniz yok bişey yok ssjshshs Miami'de koparız 😂
Ankaralı Denver diye okudum :)
-
labrador cıkarsa düsündügüm yerlerden biri denver. İns sana cıkar
-
@labrador çıksın hepimize inşallah bizede çıkarsa miami florida taraflarında olacağız ben gelmek isteyen herkesi beklerim.
-
Sonuçlar açıklandığında kazanmış olalım, o an zaten kopacaz @Labrador ;)
-
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo @dreams_usa @tanti @nilfersev @Sinem Hepimize ama Hepimizeee çıksın,burası 7 mayıs akşamı mutluluk ve huzur bulsun.Öyle bir gün olsun ki bu 7 mayıs,forumda hep umudu ve başarıyı simgelesin.Forumun tarihine en coşkulu gün olarak geçsin.Vize görüşmelerinden sonra da pasaport elimize bi gelsin,gidip uçak kiralayıp aynı gün aynı saat toplanıp İstanbuldan çıkalım yola aynı uçakta hahaha 😂💜💙💜
@Labrador umarım içimizde ki bu umut ve coşkuyu kaybetmeyiz 7 Mayıs akşamı. Umutlarımız artsın, evrak hazırlama telaşı sarsın, şuan ki heyecan mülakat
heyecanına bıraksın yerini. 7 Mayıs'ı beklediğimiz gibi uçuş tarihimizi bekleyelim hep birlikte ;) Ondan sonra Miami de yemeğimizi de yeriz, denizimize de gireriz, gerisi kolay. -
Güzel bir Pazar gününde Günaydınlar arkadaşlar 😉
Son #9
-
Günaydın............... Harbi ne güzel hava.
-
Günaydın 09 Aydın. :)
-
Merhabalar sevgili üyeler. Size bir sorum olacaktı.
Biz iki küçük çocuklu bir aileyiz. Ve de daha önce hiç yurtdışı çıkışımız olmadı. Yoğunluk çocuklar vs sebeplerden. Ancak eşimin Florida’daki arkadaşını bir hafta on gün ziyaret etmek istiyoruz. Hepimizin yeşil pasaportu var. Eşim rütbeli asker bu arada. Evimiz arabamız bazı kredi borçlarımız var☺️ Sizce bize vize verirler mi? Bize bu durumda arkadaşının davetiye göndermesi avantaj mi yoksa dezavatanj midir? Tesekkur ederim sindiden☺️ -
@egeada merhaba. Neden verilmesin işiniz hayatınız burada bırakıp gitmiyorsunuz bunu belgelersenz alırsınız vizeyi @crazycells ve diger tecrübeli arkadaşlara da sormak lazım @FreeWoRLD @Rüzgar
-
@sinem teşekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur. Bu ziyaret ve Vize ucretleri icin biraz para biriktirmistik umarim bosuna gitmez☺️
-
@egeada inşallah.:) iyi tatiller şimdiden
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum