DV2020 bekleme odası
-
bnm imzama bakmanız yeterli olur. :D
-
@reader valizini eline almaya daha başlamadın dimi geçen sene sana uğur getirmedi bu arada geçen seneye baktım da kıdemlilerin sen ve bir kaç kişi dışında kimse daha gelmemiş assolistler en son çıkar gibi 1-2 gün öncesinde çıkacaklar galiba
not selected çıktıktan sonra ki süreçle ilgili bir yazı yazsan çok daha iyi olur -
@n0ne DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Boşa duyar kasmaya gerek yok:) Bana çıkarsa( ki yüksek ihtimal çıkmayacak) ben burada sevincimi paşa paşa paylaşırım. Çünkü o kadar gün bekle o kadar stres çek gelsin %1 talih sana vursun. niye sevinmeyeyim ki? Başkasına çıkarsa o da paylaşsın onun yerinede sevinirim. Haa tabii çok abartmamak gerekir sevinci ama yok başkası üzülürmüş, sevinmem gibi boş bir duyar kasmaya gerek yok bence.:)
Sen kasma..
-
@topraxxx Teşekkr ederim :)
-
@ayvalik10 Kesin dönüş yaptık,istedikleri evrak doğum belgesi bende mevcut,Anne-Baba saklamışlar bu zaman kadar :)
-
@tanti boş yapma..:)
-
@n0ne DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti boş yapma..:)
Boş konuşman için içi boş şeyler lazım
-
#9# gün kaldı desek mi ki? Nerdeyse gün bitmek üzere? 🤗 🤭 🤗
Sabrın sonu selamet ha gayret arkadaşlar... Bitecek çileleriniz inşallah.. 👍
-
Aydın Aydın Aydın.:) 09 09 09. son 9 gün . :)
-
Kaldı şurada #9 Gün hadi hayırlı olsun arkadaşlar :)
-
Bu ileti silindi! -
@szgn aman öyle deme bende sdnin dediğine yakın bir şeyler dedim .Azarın büyüğünü işittim.
-
@labrador şuan çok istedim kazanmanı umarım Kazanırsın. Başarılar dilerim
-
@labrador fikrine tarafsızım . Ama inşallah NTV programında köln de okuyup alman vatandaşı olmak isteyen kıza vatan hainliği ile suçlayan kişiler gibisinden insanlardan yorum almazsın . Yani acayip yorum kavgası oluşturabilecek sözlerin var . Dediğim gibi fikir senin inşallah her şey istediğin gibi olur .
-
ah gençlik ah. :)
-
Gevezeyi cehenneme atmışlar odun yaş diye bağırmış @tanti
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Gevezeyi cehenneme atmışlar odun yaş diye bağırmış @tanti
o sıcakta mümkün mü ? :O)
-
bi rivayete göre cehennemin her azabı sıcak degilmiş efenim. :)
-
oportünizm
ad
güç durumlar karşısında, davranışlarını ahlak ilkelerine ya da düzenli bir düşünceye göre değil, kişisel çıkarlarına en uygun düşecek biçimde ayarlayan tutum.
eş anlamlısı: günoğluluk -
@tanti birşey daha var şimdi tam yeride buraya yazmayayım ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum