Amerika da Türk Avukatların Durumu Nasıl ?
-
Arkadaslar ben hukuk fakültesi okuyorum Türkiye de.Belki bir şans çıkarsa orda hukuk eğitimi almak istiyorum maddi durumumuz yeterli okumam için tabi bir şans çıkarsa insallah Greencard.Ordaki Türk avukatlar nasıl kazanıyor durumları nasıldır?
-
@hugo bir görüşü olan var mı ?
-
Sorduğunuz soruyla ilgili bir bilgi mevcut değildir bu forumda. En azından ben öyle biliyorum. Yakın zamanda bir avukat bey gitti Amerika'ya ama, o da mesleğini icra etmiyor diye biliyorum. Orada yaşayan tanıdığı olan başka forum üyeleri varsa, orasını bilemem.
-
Forum duzenine saygi gosterirseniz sevinirim.
https://yesilkartforum.com/forum/category/6/amerika-birleşik-devletleri-nde-meslekler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum