DV2020 bekleme odası
-
@mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem hanım siz, bizler bunu düşünürken, ABD nin bunun için bir önlem almayacağınızı düşünüyorsunuz? ki bahsettiğiniz ülke bizim için ütopik gözüken araştırmalara bile milyarlarca dolar harcarken... böyle bir durumda bence o füzeler daha kıtaya ulaşamadan imha edilir sonuçlarınada soğan fiyatını bile kontrol edemeyen yöneticilere sahip bizim gibi ülkeler katlanır.. 🙂
önlem almak? İmha etmek? hacklenen bir savunma sistemi düşünün derim. :) tek bir füze degil dünya savaşı elindeki bütün füzeleri fırlatmış hangi birine yetişecek...The 100 seyretmiyor musunuz siz. :D
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem bu nasıl bir beddua dır Yarabbi?
Ben size çıkmasın demedim ki, bu forumdan sadece size çıkması halinde düşeceğim vaziyeti özetledim. Yine klasik görmek istediğini gören, inanmak istediğine inanan zihniyet.
Gerçi olacağa bakın siz, kesin çıkar size, içime de öyle doğuyor ya zaten. Kendimle alakalı ise umutsuzum :(canım arkadaşım inşallah size de çıkar bnmkisi sadece espriydi aa ne alıngansınız siz böyle yaa. :)
-
@sinem dünyayı yerle bir ettin ülkeleri haritadan sildin sonra alıngansınız diyorsun bugün 1 nisan değil ki
-
yahu bişey etmedim mesela diyorum. :D
-
@sinem ne derler aptala malum olur dicem ama zekisin nasıl olacak bu iş
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
hadi size moral bozacak bi gıcık soru sorayım. :) Abd green card çıktı gittiniiiz. iyi güzel ala.. Tam oh dyecekken 3. dünya savaşı çıktı ve kuzey kore rusya ya da abd ye düşman ve elinde nükleer füze olan bi ülke tuttu abd ye elindeki füzeleri salladı. Siz de oradasınız... Nasıl bi hazırlıgınız filan var mı ? .:D
@sinem Seçimlerde Rizenin üstünü kapatacağını vadeden bir belediye başkanı adayı vardı hatırlarsanız bu soru o Rizeli başkana sorulsun bence :) kesin ülkenin üstüne tronbolin koyar geri gönderirim derdi :) :)
-
@ayvalik10 o aptal degil abdal yani evliya. :) evliyalar da genelde zeki olur aptal olmazlar
-
Bu ileti silindi! -
bu sene Aksaraydan 3 kişiye çıksın biri de ben olayım @dreams-usa da başında huni elinde bidon kapagı diger eliyle de bili bili bili yaparak İstanbul u turlamak zorunda kalsın amin. :)
Merhaba siz il olan 68 aksaraylımısınız ?
-
@sinem evet klavye azizliği yoksa iki harf yanyana duruyor yanlışlıkla bastım :)
-
@optimistic merhaba evet öyle
-
@labrador sende var ya sürekli yaşını yazarak nispet mi yapıyorsun daha reşit olalı 1 yıl olmuşsun bu bunalım yazılar neden yazıyorsun
-
@sadikcagan abi niye yoruluyorsun ki ben bir hafta on gün önceki muhabbette engelledim kafa rahat sinem hanım kendi hayal dünyasında at gözlükleri takmış bir şekilde komplo teorileri üreterek yaşıyor ve belli ki bu hayatından gayet memnun bu yüzden bize de birşey demek düşmez kendi bileceği iş
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@labrador sende var ya sürekli yaşını yazarak nispet mi yapıyorsun daha reşit olalı 1 yıl olmuşsun bu bunalım yazılar neden yazıyorsun
gençlerde trend olan bi ifade tarzı o @ayvalik10 ögrencilerimin bi kısmı böyle. :(
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan abi niye yoruluyorsun ki ben bir hafta on gün önceki muhabbette engelledim kafa rahat sinem hanım kendi hayal dünyasında at gözlükleri takmış bir şekilde komplo teorileri üreterek yaşıyor ve belli ki bu hayatından gayet memnun bu yüzden bize de birşey demek düşmez kendi bileceği iş
itiraf buyurun merak edip arada gözü tıklaıyp ne yazmış diye bakıyorsunuz. :D
-
@sinem yayında iken zeyna dizisini çok mu seyrettin
-
@optimistic merhaba evet öyle
aynen bende aksaraylıyım :) başka aksaraylı varmı forumda ?
-
@labrador şakaaa!!! Cidden aşık olduğunuz, evlilik planları yaptığınız amerikalı böyle biri mi çıktı??? :astonished: Yanlış hatırlamıyorsam nişanlıyız demiştiniz. Cidden ucuz kurtulmuşsunuz. Geçmişler olsun.
-
@optimistic ben varım
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem yayında iken zeyna dizisini çok mu seyrettin
evet hiç kaçırmazdım. :P
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum