DV2020 bekleme odası
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
bu sene Aksaraydan 3 kişiye çıksın biri de ben olayım @dreams-usa da başında huni elinde bidon kapagı diger eliyle de bili bili bili yaparak İstanbul u turlamak zorunda kalsın amin. :)
Merhaba siz il olan 68 aksaraylımısınız ?
-
@sinem evet klavye azizliği yoksa iki harf yanyana duruyor yanlışlıkla bastım :)
-
@optimistic merhaba evet öyle
-
@labrador sende var ya sürekli yaşını yazarak nispet mi yapıyorsun daha reşit olalı 1 yıl olmuşsun bu bunalım yazılar neden yazıyorsun
-
@sadikcagan abi niye yoruluyorsun ki ben bir hafta on gün önceki muhabbette engelledim kafa rahat sinem hanım kendi hayal dünyasında at gözlükleri takmış bir şekilde komplo teorileri üreterek yaşıyor ve belli ki bu hayatından gayet memnun bu yüzden bize de birşey demek düşmez kendi bileceği iş
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@labrador sende var ya sürekli yaşını yazarak nispet mi yapıyorsun daha reşit olalı 1 yıl olmuşsun bu bunalım yazılar neden yazıyorsun
gençlerde trend olan bi ifade tarzı o @ayvalik10 ögrencilerimin bi kısmı böyle. :(
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan abi niye yoruluyorsun ki ben bir hafta on gün önceki muhabbette engelledim kafa rahat sinem hanım kendi hayal dünyasında at gözlükleri takmış bir şekilde komplo teorileri üreterek yaşıyor ve belli ki bu hayatından gayet memnun bu yüzden bize de birşey demek düşmez kendi bileceği iş
itiraf buyurun merak edip arada gözü tıklaıyp ne yazmış diye bakıyorsunuz. :D
-
@sinem yayında iken zeyna dizisini çok mu seyrettin
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@optimistic merhaba evet öyle
aynen bende aksaraylıyım :) başka aksaraylı varmı forumda ?
-
@labrador şakaaa!!! Cidden aşık olduğunuz, evlilik planları yaptığınız amerikalı böyle biri mi çıktı??? :astonished: Yanlış hatırlamıyorsam nişanlıyız demiştiniz. Cidden ucuz kurtulmuşsunuz. Geçmişler olsun.
-
@optimistic ben varım
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem yayında iken zeyna dizisini çok mu seyrettin
evet hiç kaçırmazdım. :P
-
@crazycells keşke girişi şifreli olan bir 2020 bekleme odamız olsaydı 🤦🏻♀️
-
........
-
-
........
-
@gokcell şifreli bir oda istememin sebebi bu zaten
-
@gokcell @crazycells başkan iyi bir güvenlik sistemi kurardı o odaya
-
........
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem Standart American kabuslarindan birisidir. Hemen hemen Amerikalilar bunada haziliklidir. Bahcelerine bir konteyner kazdirip siginaklarini hazirlarlar bu tur durumlara karsi, icerisinede yiyeceklerini stoklarlar. Bununla ilgili bir cok film de cekilmistir. Hatta zenginler icinse daha ozel yerler mevcuttur. Falan filan...
işte böyle düşünceleriniz var mı bnm de sordugum buydu hazırlıklı mısınız en az bi amerikalı kadar demek istedim ama gene alındılar yahu. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum