DV2020 bekleme odası
-
Herkese iyi akşamlar aramız da lise mezunu olupta yada tanıdığı olan varmı karta sahip olan merak ettim ?
-
-
@calibraturbo dur dostum sen turboya taktın... Normalde 13 kaldı. Hadi bir gün eksik sayıyoruz. 12 olacak bu günüde yedik dersek.. Lakin sen 2 gün eksilttin 😅
-
@aayhann yirmi sene yetmez dogma büyüme angaralı olmak şart. :) eşim gibi
-
Siyasetsiz Sohbetleriniz olsun daima :)
Forumda Aradım da bulamadım 'Olumsuz Sonuclanan Mülakatlar' Konulu bir Post var mı ? Rastlayan okuyan arkadaş beni bilgilendirebilir mi ?
Çekilişe Kadar Forumu Komple okuyup bitircem Sanırım :) Deneyimler Tecrübeler Okudukça Mutlu Oluyor insan ama olumsuzluklarıda görmek bilmek hayal etmek istiorum. Forumda yada başka bir sitede örneklerini benzerlerini okumuş olan varsa paylaşırsa çok sevinirim... -
@sinem doğma büyüme ankaralı olmakmı hiç almayayım :D Anıtkabir var Allah tan da kurtarıyor az buçuk
-
@aayhann :) bazen bi egeli olarak ben de eşimi anlamıyorum o da beni anlamıyor ama Allahtan evrensel sevgi diliyle anlaşıyoruz. :D
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@calibraturbo dur dostum sen turboya taktın... Normalde 13 kaldı. Hadi bir gün eksik sayıyoruz. 12 olacak bu günüde yedik dersek.. Lakin sen 2 gün eksilttin 😅
Zaten sıkıştıranları soruyor. Zipleyenler kim anlamında :)
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
safak sikistiranlar kim görelim 11
Boşver takma hayırlısıysa gelsin en azından umut devam ediyor şimdilik :)
-
Hıdrellez zamanı dilek dilesek greencard için belki hemen kabul olur hahaha bu da bir seçenek . Sonuçlar açıklanmadan önce diye düşündüm. Tarihi yalnış hesaplamadıysam tabiki deee
-
@nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hıdrellez zamanı dilek dilesek greencard için belki hemen kabul olur hahaha bu da bir seçenek . Sonuçlar açıklanmadan önce diye düşündüm. Tarihi yalnış hesaplamadıysam tabiki deee
pazar günü olabilir ivit. :)
-
@sinem her sene ne dilediysem oldu. Şimdi geldi aklıma bu sene de yapacağım. Hatta a4 kağıdına yazıp balkona mandallıyorum akşamdan sonra aklıma geliyor. Alıyorum içeriye. Ne dilek dilediysem de kapıda resim çiziyorum.
-
@nilfersev bnm duam da bedduam da çabucak tutuyor o nedenle belli bi zaman dilimine ihtiyacım yok ama kandil gecesi çok dua ettim inşallah hayırlısı olsun. :)
-
@sinem hayırlısı tabiiii. Sizde var mı heyecan benim ki çok azaldı . Hayatın gerçekleri malum
-
@nilfersev hani böyle tetik beklersin heyecan degil de hani saklambaçta ebeyi ebeleyeceksindir tam o an çişin gelir öyle bi duygu :D
-
@nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
benimde aklıma aynısı gelmişti :grinning:
-
hadi canlanın arkadaşlar . :D https://www.youtube.com/watch?v=Qc8cGLUPfhE
-
@eyup olumsuz hiç olmadı sadece apye yani araştırmaya kalmış insan var
-
@sinem bu aralar tiny house evlerini takip ediyorum. Bayılıyorum şu evlere.
-
Last #13
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum