Alttaki Tahmin Oyunu
-
@sinem Alttaki Tahmin Oyunu içinde söyledi:
yaa @topraxxx akşam akşam yapılır mı bu şimdi nerden bulcam ben kokoreç şimdi ya öf. :D
Erik daha fenaaaaaa 😅
-
@VolkanU 'yu çaardım ben. :D
-
erik seviyorum evet tuttu. :) Ama diş kalmadı ühü. :( Alttakinin yakında torunu olacak. :P
-
@annecik, @aysegul , @nilfersev hadi gelin oynayalım. :)
-
Tutmadıki tutmadıkiiiii...
Daha kızım bebek 🤭
Alttaki birden çok ülke gezmiş? -
tutmadı kii :D hiç yurtdışına çıkmadı bu sinem teyze. :) alttakinin yeni bebegi olacak. :) not: Allah bagışlasın @topraxxx .:))
-
Tutmadı. Amerigaya gidek hele ozaman hanımı kandırırsam birde oğlan nasipse ohhhh dadından yenmez. Teşekkür ederim aminnnn.
Alttakinin yükseklik korkusu var 😅
-
tuttu ama nedense sadece yüksek binalarda. Ve tutunacak yer yoksa. :) alttakinin de köpek fobisi var. :)
-
Tutmadı.... Bayılırım..
Alttakinin dövmeleri var?
-
@topraxxx tutmadı hayatta yaptırmam. :) alttakinin sol bacagında ben var. :
-
Tutmadı... Alttaki küçükken agucuk mugucuk dermiş 🤣
-
tutmadı 6 aylıkken anne baba dede mama ve atta diyormuşum hiç agu demez hiç aglamaz ve günde 6 saatten fazla uyumazmışım :) Anneme göre manyak b çocukmuşum. :) alttakinin küçükken torneti vardı. :)
-
Tutmadı... Kaykayım vardı. Unutmuşuz IQ seviyenizi pardon. Benim kız 3 aylıktan beri söylüyor. Bir ara bi ölçtüreyim IQsınu 🤣
Alttaki 80 lerde en çok VHS kaset kiralayıp film izlerdi. Betamaxı sevmezdi
-
bence ölçtürün çünkü bu bir belirtiymiş. Normal bir bebek 1.5 yaş civarı çat pat cümle kurması lazımken ben 1.5 yaşında istiklal marşını ezbere okuyordum...NOT: Burada bana Kur'an ögretmeyen ana babama en derin öfkelerimi sunarım böyle bi zekaya yazık edilir mi be. :) Bnm oglanlar da çok erken konuştular. BİLSEM sınavlarına girdiler ve mülakat bekliyoruz şimdi. :) Ah ah.. Bizim zamanımızda BİLSEM var dı da ben mi gitmedim. :D
-
ve evet ilk VHS ler geldiginde tiryakisi olmuştum yani tuttu. :) Alttaki walkman nedir görmedi hiç(gerçek anlamda yani resmini, videosunu vs degil kendisini) :)
-
Tutmadı... Sünnetimde dayım hediye etmişti. En sarısından 😅 ne günlerdi be...
Alttaki iğneden korkuyor
-
tutmadı alttaki küçükken kedileri kovalamaya bayılırdı. :)
-
........
-
@gokcell @crazycells @Sinem Sinem'e özgürlük!
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum