DV2020 bekleme odası
-
@toronaga Evet aynı anlattığınız gibi. Siz benden daha iyi açıklamışsınız. Ama konunun muhattabı aslında @CemalMühendis sanırım, sizin anlatımınız daha çok işine yarayacaktır.
-
12 gun 19 saat 3 dakika 7 sanıye
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
12 gun 19 saat 3 dakika 7 sanıye
+12 saat ekleyin üstüne. New York saatiyle öğlen 12.00, İstanbul saatiyle 19.00'da açıklanıyor.
Burada da bir geri sayımımız var.
https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1 -
@gariban DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Son 13 gün ve 23 saat
https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1dakika ve saniye yazmayı unutmuşsun :)
-
Şunun şurasında salıya ne kaldı canım 😊
Son #13 hakkımızda hayırlısı. -
@famel ayu da çıkabülüü daş da düşebilüüü, heran herşey olabilüüüü 😂😂😅🤣
-
@topraxxx 😂 Mümkün. 🙈
-
Günaydın arkadaşlar, az kaldı Allah'tan, nedense bu sene daha hızlı akıyor zaman, ben kendimden hiç ümitli değilim de inşallah sizlere çıkar da ortak oluruz sevincinize...
-
Günaydın @reader herkesin şansı eşit kardeşim. Never Give Up the Fight ;)
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu sene benimde ilk basvurum forumu biraz okudum inceledim bazı arkadaşlar hayatının merkezine koymuş durumda GC di kesinlikle bu çok büyük bir hata kimse hayatını %1 ihtimale bağlamamali önüne gelen fırsatları teklifleri değerlendirip yaşamını sürdürürken GC gerçekten bir loto çekilişi havasında değerlendirilmeli zaten çıktıktan sonra tüm yatırımlar planlar herşey değişir onu o zaman düşünmeliyiz şahsi görüşümdü teşekkür ederim
-
@mmmcoban sizde öylesine başvuranlardansınız galiba? Çıkarsa gideriz, çıkmazsa miss gibi memleketimiz işimiz gücümüz var devam ederizcilerdenmisiniz? Daha doğrusu siz ötekileştirilmeyenlerdenmisiniz? 🤣😂 Ben dahil bir çok kişi kendisinini burada kapana kısılmış hissediyor. Sanki burada kalırsak hayatımız da hep eksik birşeyler varmış gibi. Sonra düşünüyoruz. Eee bizim sadece bir hayatımız var. Çoluk çocuk çombalak da burada iyi bir yaşam eğitim süremeyecek... Bu geri kalan hayatımızda hiç değilse burada yaşayacağımızı yaşadık artık başka bir ülkede şansımızı denemek için bu hayale sıkı sıkıya tutunmalıyız diye düşünüyoruz. Hadi bekarlar bir şekilde gider. Bir çok yöntemi var. Ama bizim elimizde aile olarak sıkıntı çekmeden gitmek isteyenlerin tek umudu tutunacak dalı çekiliş ile greencard sahibi olmak. Başka bir ülkede yaşamayı hiç bir zaman düşünmedim, düşüneceğimide hiç sanmıyorum. Kısacası çıkana kadar devam.... Umut fakirin ekmeği....
-
11 yildir cikmiyor bu 12. yilim olucak 2-3 yildir cifte sans seklinde basvuru yapiyoruz esimle ama malesef ona da cikmiyor. O yuzden turist denicez sonuclar aciklandiktan sonra cikarsa o sekilde gidicez insallah.
-
bende 2018 kasımda ilk kez başvurdum sonuç bekliyorum bakalım inşallah talihlilerden biride ben olurum :)
-
Bu ileti silindi! -
Dolar an itibari ile 5.89 tl. 😯😟🤕🤷♂️📈
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Zaten yıl sonu beklentisi de 6.06 dan 6.20 ye taşındı geçenlerde..
-
Damat yine mi konuştu? Bakın burası önemli!
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Damat yine mi konuştu? Bakın burası önemli!
Yok onun sesi çıkmıyor birkaç gündür. Bence burası çokomelli 😝
-
Petrol fiyatları artışı, iran ambargosu, istanbul seçim belirsizliği, ıvır zıvır, dış güçler işte. Damadın bulunması yeterli zaten 🤷♂️📈
-
Bu alan 1 m görüntülemeye ulaşmış gereksiz bir bilgi olsa da ne bekledik yahu :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum