Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • Merhaba insanlarla tartışmaya girmek benim pek tercihim değildir. Ben fikrimi söyler karşıdakinin fikrini dinler geçerim. Genelde (%50) Türk inanı dediğim dedik çaldığım düdük der başkada bir şey demez hele bir şeye inanmışsa, inanmıştır..! Kanıtları ile sunsanız, gözüne de soksanız, fikrini değiştirmez. Belki de gerçeği görür ve sadece ona dönek demesinler diye ben yanlış anlamışım demez fakat yöneten "Pardon bizi kandırmışlar" der :) Şimdi yazdıklarım için benimle polemik yaratmaya çalışacak olanlar için söylüyorum, hiç cevap vermeyeceğim istediğinizi düşünmekte serbestsiniz. Zaten hedefte göstermiyorum Ahmet, Mehmet, Ayşe, Fatma gibi isimlerde kullanmıyorum. Fakat hala hazırda ülkesinde yönetenden memnun olanın Türkiye sınırlarını terk etme isteğini kendi fikirlerimle mantıksız buluyorum. A'dan Z'ye tüm sistemler ülkeyi yönetenlerde zaten güveniyorlarsa buyursun kalsınlar.


  • Bu ileti silindi!


  • @iacar Teşekkürler, Green card için evlenmicez ama green card evlilik sürecimizi hızlandırmış olacak. 4 yıllık ilişkimde yüzük takmak için okullarımızın bitmesini bekliyorduk, bu yıl bitiyor. İnşallah bize çıkarsa çekiliş, bu yıl nişan olacakken düğün olmuş olacak. Ama sadece nikah olacak olsa bile ağustosu bulacağı için başvuru numarasını yükseltip yükseltmediğini kesinleştirirsem rahatlıcam.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gdy DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba, ds260 formunu yolladıktan sonra evlendik diyelim(ya da yeni doğan çocuğu forma ekleme vb. durumlarda), Ankara'ya bildirip forma ekleme yapıldığında formun numarası değişir mi? Mesela ilk hafta yollayanların 7 ay sonra çağırılacaklarını farz edelim o yollayanlar arasında forma sonradan ekleme yaptıran biri dosyanın tekrar açılma tarihine göre mi çağırılıyor? Olması gerekenden daha sonra ki bir tarihte 9-10 ay sonra mesela ?

    Var olanlarin numarasi degismez, yeni eklediklerinize yeni numara verilir.

    Formlarda bu sekilde guncellemeler yapmaniz surecte gecikmeler yasanmasina neden olabilir. Bunun tek bir belirleyicisi yok, o nedenle farazi soru yerine bu durum gerceklestiginde sorunuzu cevaplamayi tercih ederim.


  • @crazycells teşekkürler

  • ⭐⭐

    Yine 4 5 sayfa Ortadogu low life muhabbeti? Smileyler eşliğinde oryental seviciliği Okumucam...atarsa 14

    Beçça dont know whats goin on? Ismımı hazırlıolar databasede unkle Sam

    https://www.youtube.com/watch?v=n2GDVG4T5so&fbclid=IwAR1BzwFoyhi9vrQ2rDDRxE_LxWCy7Anc9oU4n98U6qS9cYrPdo1ibYUN7tk

  • Yasaklı

    hatta 13 @Calibraturbo .:)

  • ⭐⭐⭐

    @calibraturbo Kardesim acik soyleyeyim sanirim en cok cikmasini istedigim kisilerden en onde gelenisin.
    Yazilarindan gordugum kadari ile sanki suan neredeysen orasi geciciymis gibi sana.
    Gecenlerde bir pickup gordum, burada NC'da onde plaka yok ve onun yerine plaka takmis, kocaman redneck yazmis. Dedim bir kardes vardi forumda @Calibraturbo diye sen aklima geldin :)

  • ⭐⭐

    Sagolun hakkını verebilecek birisiysem cıksın. Hatriniza gelip anilmak cok güzel oldu moral oldu. Gidersem napacagım belli olmaz pikapa belki tesla swap yaparım o rednekler beni linç eder. Cogu onlarınkuzenını bademleyen hiristiyan comarı, ben farklıyım yurekten countriciyim,Köleci sömürücu vb kafasında degilim.


  • #14# ON DÖRT # 10 + 4 # 7 + 7 # 4 + 10 # 5 + 9 # FOURTEEN # ne kadar da güzel bir rakam değilmi ama? 😂 Söylenişi bile dolu dolu, buram buram mutluluk kokuyor... Gelecek olan güzel günleri anımsatıyor... Çocukluktan gençliğe geçiş yılları... Dün gibi, ama şimdi güzel taze başlangıçları bize haber veriyor gibi... 🤗🤗😘


  • Herkese merhabalar. Bu yıl greencard başvurusu yapmayı planlıyorum. Doktora yapıyorum ve araştırma görevlisiyim. Hedefim Amerikada bir üniversitede çalışmak. Eğer bir üniversitede iş bulursam Greencard olmadan da çalışma imkanım olur mu? Bunun tek yolu mutlaka greencard mıdır?teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @hbilge DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhabalar. Bu yıl greencard başvurusu yapmayı planlıyorum. Doktora yapıyorum ve araştırma görevlisiyim. Hedefim Amerikada bir üniversitede çalışmak. Eğer bir üniversitede iş bulursam Greencard olmadan da çalışma imkanım olur mu? Bunun tek yolu mutlaka greencard mıdır?teşekkürler

    Bunun tek yolu green card değil bildiğim kadarıyla. Forumdaki vize türleri sayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz. Arama kısmından akademisyenlik diye aratarak araştırabilirsiniz de.

    Instagramdan takip ettiğim bir çift var, biri usa da akademisyen olarak iş bulmuş uzun yazışmalardan sonra, diğeri de aynı üniversitede doktora yapmaya başlamış gittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam, kendilerine uygun olan vize türünü bilmediğim için yazamıyorum ama demek ki mümkün.. Kendilerini idare edebilecek kadar para da kazanıyorlar, ama kazançları salt üniversiteden mi başka bir işte de çalışıyorlar mı onu hatırlayamadım. Green card denerken bir taraftan bu imkanları da kovalayın bence, süper 👍🏻


  • Say say bitmiyor 😐#14#


  • @aysegul hanım çok teşekkür ederim cevabınız için. İnstagramdaki akademisyenin ismini söyleyebilir misiniz rica etsem?


  • @hbilge DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @aysegul hanım çok teşekkür ederim cevabınız için. İnstagramdaki akademisyenin ismini söyleyebilir misiniz rica etsem?

    sanıyorum bu arkadaşlardan bahsedildi.

    https://www.instagram.com/amerikadan_sevgilerle/


  • @tanti çok teşekkür ederim. Ayşegül hanım teyit ederse çok sevinirim ama bu hesap da faydalı olacaktır 🖒🖒


  • @hbilge DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @tanti çok teşekkür ederim. Ayşegül hanım teyit ederse çok sevinirim ama bu hesap da faydalı olacaktır 🖒🖒

    Tabii ki, yardımcı olması adına araya girdim. Rica ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @tanti vallahi bravo, ben hatırlayamamıştım :)
    @hbilge evet bu arkadaşlar, küçük bir stalk yaptım tekrar siz de yapmışsınızdır, gerçi ben biri üni de iş bulduktan sonra diğeri doktoraya basvurdu zannediyordum, ikisi de buradayken doktora programlarına kabul edilip asistanlık teklifi almıslar, küçük çocuklarını da üni.nin kreşine kaydettirip (büyük bir şansla :) ) öyle gitmişler. İnşallah kısmen de olsa faydası olur size, başarılar tekrar :)


  • foruma 2 gün girmedim 6 sayfa yazı birikmiş 2 sayfasını okurken farkettim ki yine sinem hanım yardırmış gidiyor :D diğer 4 sayfayı atladım direk önemli yazı yazanlar olduysa affola @aysegul göz işareti çooook güzel birşey olmuş dediğiniz gibi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum