DV2019 bekleme odası
-
Current olan tüm forumdaslara hayırlı olsun.Umarim herkes hayallerine kavuşur.
-
@crazycells hazır sizi yakalamışken bu sene hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum
-
@dscrt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells hazır sizi yakalamışken bu sene hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum
Evet, maalesef vakit ayirip toplu bir yorum yapamadim. Ama aciklanan sayilar herkesi tatmin ediyor, dolayisiyla analize de cok gerek kalmadi gibi

Sayin @arnblt aktarmisti sanirim foruma (yanlis hatirliyorsam kusura bakmasinlar) , surece devam etmis olup (DS260 formunu gondermesine ragmen) belgeleri KCC'ye gondermeyen kisilerin fazlaligindan dolayi sayilar hizli ilerliyor. 11 ve 21'den sonra kirilmalar vardi EU bolgesindeki dosya numarasi dagilimlarinda, 26.000'den sonraki numaralarda da %35-40 arasi bir doluluk var ama bunlarin da yarisina yakini surece bir sekilde devam etmiyor.
https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html adresinden EU'yu secince dagilimlar goruluyor...
EU bolgesi icin geriye 4000 sayi kaldi gibi ama bunlarin ~%37-38'i dolu desek, toplamda 1500 dosya numarasi kaldi aktif olmayan. Bunlarin da yarisi devam etmeyecek gibi dusunursek, son 3 ayda ay basina 250 dosya dusuyor. Bence sayilar oldukca umit verici. Belki bir seferde artmaz, ama butun sayilar aktif olacak gibi.
Burada tek uzerinde konusulabilecek nokta, numarasi onceki aylarda aktif olup hala KCC'ye belge gonderen veya belge gondermesine ragmen mulakat almayan kisiler, bu konuda da forum cizelgesinden yardim alabilmemiz lazim, ama bu arkadaslar doldurmadigi icin mi o tarihler bos, yoksa email almadiklari icin mi bos onu bilmiyoruz

-
@crazycells cok teşekkür ederim yorumunuz için
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Burada tek uzerinde konusulabilecek nokta, numarasi onceki aylarda aktif olup hala KCC'ye belge gonderen veya belge gondermesine ragmen mulakat almayan kisiler, bu konuda da forum cizelgesinden yardim alabilmemiz lazim, ama bu arkadaslar doldurmadigi icin mi o tarihler bos, yoksa email almadiklari icin mi bos onu bilmiyoruz

19xxx kcc maili geçen ayın 11 inde yani 11 martta gönderdik nisanda numara da aktif oldu ancak hala randevu maili gelmedi Bu durumda endişe etmemize gerek varmı ?
-
@yasss7 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

19xxx kcc maili geçen ayın 11 inde yani 11 martta gönderdik nisanda numara da aktif oldu ancak hala randevu maili gelmedi Bu durumda endişe etmemize gerek varmı ?
Henuz degil.
-
Arkadaşlar az önce 26800 e kadar haziran ayı için current olduğunu öğrendim resmi sitesinden bu da demek oluyor ki bana da sıra geldi

Bir süredir ilgilenemedim bu işlerle, şimdi benim sırasıyla ne yapmam gerekiyor. Mail gelenlerden mailin bir kopyasını ve gönderilecek yeri tam olarak paylaşabilir mi. Çok teşekkürler. -
@fatihk sadece sabırla beklemenizi öneririm kcc den mail gelince gerekli evrakları göndermeniz gerekecek
-
@fatihk DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar az önce 26800 e kadar haziran ayı için current olduğunu öğrendim resmi sitesinden bu da demek oluyor ki bana da sıra geldi

Bir süredir ilgilenemedim bu işlerle, şimdi benim sırasıyla ne yapmam gerekiyor. Mail gelenlerden mailin bir kopyasını ve gönderilecek yeri tam olarak paylaşabilir mi. Çok teşekkürler.https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari?page=1
Bu başlığın ilk iletisinde sürecinize dair detaylı olarak bütün bilgiler mevcut. Maillerin örnekleri de muhtelif kereler paylaşıldı, ayrıca mailin içinde hangi evrakları ne şekilde göndereceğiniz de yazıyor, ki bunun da açıklamaları yine deneyimlerle çokça paylaşıldı. Bu mesajlardan da faydalanabilirsiniz. Hayırlı olsun. -
@yasss7 benim case no 13xxx olmasına rağmen 7 Mart tarihinde döküman onay mailini aldık ve bekliyoruz. Crazycells'in belirttiği gibi şimdilik panik olacak bir durum yok, büyük ihtimal bu ay içerisinde Haziran ayına randevumuz gelecektir.
-
MERHABALAR .. BENİM DV2019 TALİHLİ NUMARAM 25XXX DE .ŞUANDA HAZİRAN AYI OLARAK NUMARAM AÇIKLANMIŞ GÖRÜNÜYOR .BENİM DS260 FORMUNU GÖNDERDİĞİM TARİH İSE 18.07.2018 DİR .. BANA EVRAK MAİLİ VE MULAKAT MAİLİ HENUZ GELMEDİ .. BU MAİLLER NE ZAMAN GELİR SİZCE ? TEŞEKKÜRLER .
-
@grkmtpc evet bekliyoruz simdilik
-
@nusret DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
MERHABALAR .. BENİM DV2019 TALİHLİ NUMARAM 25XXX DE .ŞUANDA HAZİRAN AYI OLARAK NUMARAM AÇIKLANMIŞ GÖRÜNÜYOR .BENİM DS260 FORMUNU GÖNDERDİĞİM TARİH İSE 18.07.2018 DİR .. BANA EVRAK MAİLİ VE MULAKAT MAİLİ HENUZ GELMEDİ .. BU MAİLLER NE ZAMAN GELİR SİZCE ? TEŞEKKÜRLER .
2 hafta boyunca bekleyin.
-
@bebebiskuvisi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@bebebiskuvisi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Öncelerde benim numarama sıra gelecekmiş gibi hissetmiyordum, umudu kesmiştim yalnız son iki bültenle bana da sıra gelecek gibi gözüküyor.
Bu arada eşimle boşandık. Onun adına da DS-260 formu doldurmuştuk. Vize görüşmesinde bu durum nasıl etki ediyor, bilen var mıdır? Benim vize almamda etkisi olur mu?Eger talihli sizseniz bir etkisi olmaz, mulakat tarihi aldiktan sonra konsoloslugu bu durumdan haberdar edip DS260 formlarinda gerekli guncellemeleri yapin.
Evet benim adıma çıktı. DS-260 düzenleme için bir imkan tanınıyor mu yani sonrasında?
Evet, Green Card alan kisi sayisi degisecegi icin bu sekilde bir guncelleme yapmanizi tavsiye ederim.
Teşekkürler. Düzenleme ne zaman açılır? Vize tarihi öncesinde mi?
Bir de numaram yaklaştı. Vize görüşmesini hemen almamız mı gerekiyor yoksa erteleyebiliyor muyuz? -
Tatlış mülakatıma tam 1 ay kaldı ve ben zaman kaybetmeden doktor randevumuzu gerçekleştirdim. www.doctorun.com adresinden randevu alın denilen yere tıklayıp (Aile bireyleri için tek tek randevu alınız.) . randevu esnasında case number - pasaport bilgileriniz-iletişim bilgileriniz ve en önemlisi Amerika'da gideceginiz adres isteniyor. bır not kağıdına yazıp yanınıza iliştirirseniz yararı olur. her aile bireyinin randevusu 5 dakika arayla veriliyor. randevu kodunuzu not almayı unutmayın
benımde imzamda ki x ler gitgide doluyor. her seferınde buyuk bır heyecan oluyor bende
sizde durumlar nedir 
-
@hockeyumpire2 İşlemleriniz hızlıca sonuçlanmasını temenni ediyorum. Belki biliyorsunuzdur ama ufak bir hatırlatma yapmak isterim doktor muayenehanesinden sonra Amerika girişiniz 6 ay içinde yapmanız gerektiğini unutmayınız.. Muayeneden sonra süreniz başlamış durumda bilginiz olsun..
-
@rüzgar Teşekkür ederim Rüzgar bey
hiç unuturmuyum . adımı unuturum onu unutmam hahah 
-
@grkmtpc sizin durumunuz bize çok benziyor
Bizim de 14XXX Case No'muz. Sizin gibi Ds260'ı geç submit ettik. Evrak onay maili de aynı gün gelmiş
Bakalım Haziran'da gelecek mi randevumuz. -
Sağlık randevusunda cocugum için istenilen tam olarak doğum belgesi mi? Amerika formatı derken ay önce olacak sekilde mi isteniyor?
If you are a mother, bring the birth dates for each child in US Calendar format (mm/dd/yyyy)
-
@hockeyumpire2 aynen dedğiniz gibi
10 aralık 95 doğumluysa 12/10/1995 şeklinde..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum