DV2019 bekleme odası
-
@hockeyumpire2 :) Guzel anlar bu zamanlar.
-
@caglaror evet abicim😊🙏✨🇺🇸🗽💐
-
merhabalar arkadaşlar daha öncede bir iki soru sormuştum.Şuan öğrenciyim ve çalıştığım için fazla vakit bulamıyorum buraya girmeye fakat aklıma takılan bir soru var.Benim case numaram 24k larda ve bu hızda bir sorun olmazsa haziranda aktif olacak.Ben o tarihlerde italya da staj yapıyor olacağım.Şimdiden schengen çift girişli vizeye başvurucam fakat acaba ankara abd konsolosluğuyla konuşsam benim sıramı eylüle kaydırma şansları olmaz mı ? Yani tolerans tanımazlar mı öğrenciyim ve stajım dolayısıyla gelmekte zorluk çekeceğimi.Olumsuz yanıt alırsam tabiki abd daha önemli stajı bırakıp ne olursa olsun mülakata gideceğim fakat merak ediyorum daha önce başına böyle birşey gelen oldumu.
-
@macarovski DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
merhabalar arkadaşlar daha öncede bir iki soru sormuştum.Şuan öğrenciyim ve çalıştığım için fazla vakit bulamıyorum buraya girmeye fakat aklıma takılan bir soru var.Benim case numaram 24k larda ve bu hızda bir sorun olmazsa haziranda aktif olacak.Ben o tarihlerde italya da staj yapıyor olacağım.Şimdiden schengen çift girişli vizeye başvurucam fakat acaba ankara abd konsolosluğuyla konuşsam benim sıramı eylüle kaydırma şansları olmaz mı ? Yani tolerans tanımazlar mı öğrenciyim ve stajım dolayısıyla gelmekte zorluk çekeceğimi.Olumsuz yanıt alırsam tabiki abd daha önemli stajı bırakıp ne olursa olsun mülakata gideceğim fakat merak ediyorum daha önce başına böyle birşey gelen oldumu.
Erteleme yapabilirler sorun degil, fakat hicbir islemi son aya birakmanizi tavsiye etmem. Eylul de DV2019 icin son ay oluyor.
-
@macarovski öncelikle evrak maili aldınız? henüz almadıysanız ve onaylanmadıysa current olsanızda en erken temmuzda gidersiniz mülakata. Onun dışında mülakat verilmesi dahilinde, ali cihan beyin dediği gibi mülakat tarihinde sonra yeni bir gün talep edebilirsiniz. Ama son aylarda sıkıntı olabilir süreç.
-
@crazycells merhabalar daha önce bunu sormuştum konsoloslukta adresi değiştirebileceğim bilgisini almıştım fakat o sırada nereye gideceğimiz hala netleşmediği için değişiklik yapamamıştık.ds260 da verdiğimiz adres Alaska değilde Colorado’ya gideceğiz .Girişte direk şu adrese gc lerimizin gönderilmesini istiyoruz dememiz yeterli mi? Birde usic ödemesini yaparken bi adres yazmamız gerekiyor mu eger gerekiyorsa yeni adresi yazabilir miyiz? Çook çook teşekkürler:)
-
Sn @mel girişte adresimizi değiştirmek istiyoruz demeniz yeterli. Memur orada adresi değiştiriyor. Kart için ödeme yaparken girdiğiniz adresi görüyorsunuz zaten sistemden.
-
@mel DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells merhabalar daha önce bunu sormuştum konsoloslukta adresi değiştirebileceğim bilgisini almıştım fakat o sırada nereye gideceğimiz hala netleşmediği için değişiklik yapamamıştık.ds260 da verdiğimiz adres Alaska değilde Colorado’ya gideceğiz .Girişte direk şu adrese gc lerimizin gönderilmesini istiyoruz dememiz yeterli mi? Birde usic ödemesini yaparken bi adres yazmamız gerekiyor mu eger gerekiyorsa yeni adresi yazabilir miyiz? Çook çook teşekkürler:)
Suradaki yonlendirmeleri de okumayi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz -
Yarın acıklanır mı acaba bulten? Eger cok boşluklar varsa rakamlar arasında, yüksek gelir DİE düşünüp umut ediyorum..
-
@dscrt son bültenler nedense hep 15'i gibi açıklandı. Ben de gecikme oldukça demek ki rakam büyüyor diyerek totem yapıyorum kendi kendime=) Rakamlar arası çok boşluk olduğundan emin değiliz sanırım, umarım öyledir ama.
-
@mindi son bülten 14 ünde açıklandı diye hatırlıyorum.
-
Öncelerde benim numarama sıra gelecekmiş gibi hissetmiyordum, umudu kesmiştim yalnız son iki bültenle bana da sıra gelecek gibi gözüküyor.
Bu arada eşimle boşandık. Onun adına da DS-260 formu doldurmuştuk. Vize görüşmesinde bu durum nasıl etki ediyor, bilen var mıdır? Benim vize almamda etkisi olur mu? -
@bebebiskuvisi asıl talihli siz misiniz?
-
@bebebiskuvisi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Öncelerde benim numarama sıra gelecekmiş gibi hissetmiyordum, umudu kesmiştim yalnız son iki bültenle bana da sıra gelecek gibi gözüküyor.
Bu arada eşimle boşandık. Onun adına da DS-260 formu doldurmuştuk. Vize görüşmesinde bu durum nasıl etki ediyor, bilen var mıdır? Benim vize almamda etkisi olur mu?Eger talihli sizseniz bir etkisi olmaz, mulakat tarihi aldiktan sonra konsoloslugu bu durumdan haberdar edip DS260 formlarinda gerekli guncellemeleri yapin.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@bebebiskuvisi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bu arada eşimle boşandık. Onun adına da DS-260 formu doldurmuştuk. Vize görüşmesinde bu durum nasıl etki ediyor, bilen var mıdır? Benim vize almamda etkisi olur mu?Eger talihli sizseniz bir etkisi olmaz, mulakat tarihi aldiktan sonra konsoloslugu bu durumdan haberdar edip DS260 formlarinda gerekli guncellemeleri yapin.
Evet benim adıma çıktı. DS-260 düzenleme için bir imkan tanınıyor mu yani sonrasında?
-
Merhaba arkadaşlar bana bugün mail geldi kcc den evrak toplamam için hepsini topladım yalnız şöyle bir şey var İngilizce'ye çevirmem lazım nereden çevirebilirim acaba ?
-
@hakanakin neyi ingilizceye çevirmeniz lazım. Evraklardan bahsediyorsanız Türkçe kabul edilmekte.
-
@the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@hakanakin neyi ingilizceye çevirmeniz lazım. Evraklardan bahsediyorsanız Türkçe kabul edilmekte.
Kcc den mail geldi mülakat öncesi verilen maile doğum belgesi pasaport resmi askerlik gibi evraklar istendi ama ingilizce olması gerekiyormuş
-
@hakanakin hayır gerekmiyor. Türkçe olarak gönderebilirsiniz. Mailde ingilizce denmesine bakmayın. Sadece mahkeme kayıtları var ise ingilizce tercüme isteniyor. Adli sicil kaydı (Sabıka Kaydı) çıkarırken e-devletten verilecek kuruma konsolosluk dediğinizde size abd için otomatik ingilizce çıkarıyor zaten. Onu ingilizce verebilirsiniz. Kalanları türkçe veriliyor. Ben dahil hepimiz bu süreçte e-devletten evrakları alıp türkçe yolladık.
-
@hakanakin pasaportun resmi vukuatlı nufüs kayıt örneği (Doğum Belgesi) adli sicil kaydı (Police Certificate) askerlik evrakları işte terhis belgeniz var ise çavuş diploması falan başka bir evrak istenmiyordu hatırladığım kadarıyla. Ama aldığınız bir ceza var ise ya da boşanmış iseniz mahkeme kayıtlarının ingilizcesi isteniyor. Adli sicili e devlet zaten otomatik ingilizce veriyor. Kalanı türkçe.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum